Jump to content

kambone

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Passat b5.5 1.8T

Контакти

  • Website URL
    http://iclickandhost.com

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

kambone's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не казвам, че е малко - питам каква е, защото незнаех, мислех че всички allroad коли са с въздушно окачване. Хубава е, на мен цвета ми харесва. Със здраве да си я карате.
  2. Момент, ако A4 allroad не е на въздушно окачване, то тогава каква е разликата ? Подсилено окачване и външни декоративни (защитни) елементи ?
  3. Сори, виждам го 10 дни по-късно тъй като не следя форума понеже съм доста зает. Защото му беше време и имаше симптомите на запушен катализатор. Когато го свали майстора, вместо беше силно задръстен и времето му е било дошло отдавна. След което колата се отпуши, разхода намаля, има повече ряз - препоръчвам на всеки с кола над 7-8 години да премине през тази процедура, ефекта е голям! Колата може да се види навсякъде по линията Бъкстон / Лозенец / Бизнес Парк София. Тъй като не следя форума моля или пишете лични съобщения, защото те изпращат нотификация по e-mail или звънете на посочения телефон.
  4. Ъпдейт : Преди ваканцията е подменено цялото предно окачване! Всички 8 носача, кормилни накрайници и биалетки. Климатика е зареден до горе и държи купето хладно без усилие. Новият собственик няма да има грижа по ходовата част на колата и мотора следващите две години минимум.
  5. Катализатора е премахнат и заменен с хубаво тихо гърне. Осезаема разлика във вървежа и разходът спадна. Ето и една снимка от уикенда. Перфектен автомобил за приключения и разходки, особено за практикуващи екстремни спортове.
  6. Да, не ги съпоставям че са еднакво технически но това са двете коли към които съм се насочил. Гледах и БМВ-та но понеже зимата ако вали сняг тръгвам преди снегорина за да съм първи на пистата БМВ отпадна а не искам да живея с разходите за xDriive и за БМВ от тези години. Сравнявам ги от тази гледна точка - сега имам Пасат 5.5 - много ми харесва колко е широк, 150 коня теглят добре но понеже вече всички неща като колелета и сноуборди ги слагам на покрива, тъй като комбито много се захабява от постоянно отичащи се кал и сняг в него и т.н. Та така, вече целият този обем не ми е нужен, но остава изискването да е комби. Японски коли не харесвам .Търся нещо 2005-2006-20007 като набор. Сравнявам ги така - А4 Б7 по-спортно комби (да не го наричам по-тясно) с по-хубав интериор и екстри Пасат Б6 по-голямо комби, но даже като сравнявам цени са и по-скъпи за екземпляр с повече екстри.
  7. Не бързам, още не съм продал настоящият Пасат а и имам какво да карам. Не съм решил и дали А4 Б7 или Пасат Б6, и двете комби - те са със същите мотори и скоростни кутии, въпроса е как ще ми дойдат като усещане, ще ги покарам и двете и ще преценя.
  8. @Tonko2.0 Благодаря за изчерпателния отговор. Иначе не държа да е КР. Държа да е надежден и добре балансиран мотор откъм тяга/разход Разходът на гориво всъщност не ме притеснява много, тъй като почти не шофирам градско, а предимно дълъг път и то не често. Искам хубав дизел с автоматик, Държа да не се занимавам с него постоянно и да не разбивам касичката за подръжка.
  9. @Bobu с ръчна скоростна кутия или автомат? Предполагам имаш 2.0TDI 140к.с. ? И аз се оглеждам за Б7 но задължително автоматик и не мога да реша с кой мотор да гледам - сега карам 150к.с. на Пасат, и си мисля, че 140к.с. ще са ми малко, но пък дизел с по-висок въртящ момент може би пък ще се усеща добер. Или 2.0ТДИ 173к.с. ?
  10. @Тонко2.0T : Колега, а запознат ли си с подробности да обясниш разликите между ПД и комън реил моторите на ауди от това боколение ? Предимства / недостатъци на 2.0TDI 140 и 170 и предимства / недостатъци на 2.7 TDI и как би ги сравнил помежду им ? Фаворит от към надеждност и подръжка ?
  11. Здравейте, Време е за нещо по-ново и Пасатът е за продан. Отлично състояние, сервизиран само с оригинални части, пълна сервизна история от както е в България. Газов Инжекцион Ловато с бутилка 40литра на мястото на резервната гума. Хладилна жабка, мултимедия с навигация, bluetooth, USB + iPhone/iPod интерфейс, камера за задно виждане. Темпомат, типтроник, ксенон.Затъмняване на задните стъкла + комбито с 3М фолио държи купето хладно лятото. Нови гуми Continental с дот 2014.Гражданска + каско + платен данък + винеткаКозметични забележки по боята. Автоматикът е напълно обслужен преди 13 000 км и работи отлично! Всички ремонти и разходи може да видите тук : https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fspreadsheet%2Fccc%3Fkey%3D0An03hOoWTH_pdDFESUFzMnNraUhFVmZkSWpjSklLREE%26usp%3Dsharing&h=-AQEBIKMw Климатроник, Ел.стъкла, Ел.огледала, Алуминиеви джанти, DVDABS, ESP, 6 Airbag, ASR/Тракшън контрол, Аларма, Имобилайзер, Центр. заключване, Типтроник/Мултитроник, Автопилот, Серво управление, Бордови компютър, Сервизна книжка, За допълнителни въпроси : ЛС тук или О882 647 915 Цена за форума: 6700Коментар на цената е възможен на място след оглед. Линк към обявата в cars.bg : http://www.cars.bg/c781672Допълнителни снимки във висока резолюция тук : http://imgur.com/a/uj77W
  12. Здрасти. Какъв разход дава градско/дълъг път на газ и колко литра е бутилката?
×
×
  • Create New...