ДОМАНОВ

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About ДОМАНОВ

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  AUDI A4, B7

Recent Profile Visitors

598 profile views
 1. Здравейте колеги! Престои ми смяна на маслото на двигателя. По мое мнение всички масла са на Приста, само опаковката е различна! Но ако греша, дайте добри доставчици или продавачи на оригинални масла. Например някой пазарувал ли е това масло на бардал от този сайт. Интересува ме също точно това масло дали е подходящо за дв. 1,9 TDI 116 коня, 2007г. http://www.bardahl.bg/bg/product/a/6123. Благодаря!
 2. Здравейте колеги! Не мога да разбера как се разглобява закопчалката на предпазния колан на А4, В7, 1,9? Слагам си колана и пак свети и пищи! Явно там нещо не контакува добре. Благодаря!
 3. Здравейте колеги! Мога ли да сменя само съединителната муфа на компресора на климатроника на А4, В7, 1,9? Майсторът иска да сменя целият компресор комплект. А той работи, имам си студен въздух в купето. Само когато е изключен се чува доста неприятен звук. В момента в който включа климатроника, звукът изчезва. Давайте идеи или личен опит!
 4. При износването им не се затварят плътно клапаните и детонацията преминава към фиртъра и гърнето на аспуха. Как да разбера дали е от маслената помпа или друг е проблема?
 5. Здравейте колеги! Преди една година смених с нови - разпределителен вал, лагерни черупки и повдигачи на А4 с ТДИ 1,9 116к.с. Бяха износени. Чуваше се силно бумтене във въздуховода към въздушния филтър. Сега отново се появи същият проблем???? Изминал съм около 12000 км. Какво да предприема?
 6. Аз имах такъв проблем. Чуваше се само на много ниска скорост, обикновено на пръва и втора предавки, по разбит асфалт. Смених давата амортисьора и всичко се оправи.
 7. Здравейте колеги. Много дразнещо понакога ми се включва сигнализацията, че не съм си поставил предпазния колан. Забелязах, че това се случва след като се затопли в купето. Къде трябва да търся проблема? Благодаря предварително!
 8. Благодаря на всички за мненията! Реших да изчакам. Няма смисъл да купувам същия модел, макар и с друг двигател. Ще събирам инфо за двигателите на В8-ци! Закривам темата.
 9. По добре да отложа облужването, а не веднага с покупката и в бокса на канала!
 10. Може ли това да се установи на момента? А не после да си биеш главата в земята!!!