Jump to content

zlatko

Members
  • Мнения

    122
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно zlatko

  • Рожден ден 25.09.1985

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8i 125 '97

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    245651694

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София/Дупница

Последни посетители

1774 профилни разглеждания

zlatko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. zlatko

    ключалки

    Мерси колега някъде в Горубляне има ключар може да го посетя ама ми е интересно като ти отворат колата и не намерат панела в жабката дали пак крадат CD плеъра
  2. zlatko

    ключалки

    Здравейте Миналата седмица ми откраднаха радиото от колата и сега и в двете ключалки не може да се мушне ключа, като че ли има нещо върте дето запъва. Някой имал ли е проблеми с ключалките, могат ли да се оправят или се сменяват и ако трябва да се сменяват колко струва и трябва ли да се сменяват и ключовете? Поздрави, Златко
  3. zlatko

    странно пищене

    аха, ами не всички лампи си гаснат по таблото а течностите ще ги проверя пак. мерси колеги )
  4. zlatko

    странно пищене

    здравейте, като дам на контакт и тръгна да паля колата и се чува някакво странно пищене, пищи три пъти и спира. това е от днеска преди го нямаше, колата е с газов инжекцион, някой да знае нещо Поздрави Златко
  5. Здравейте, търся да купя 4 броя капачки за Ауди като тази на снимката. За оферти пишете тук или на лично съобщение.
  6. zlatko

    Висок разход на бензин

    Аха и аз я смених мойта гарнитура, при мен капеше масло при температурния датчик. Т.е. не е от гарнитурата ) ама съм 90% сигурен че дросела не е баш наред. Абе с 40 000 лв бих си решил проблема за нула време - Mercedes C 220 CDI или BMW 320d след 2008 и работата заспива :)
  7. zlatko

    Висок разход на бензин

    Ми аз се чудя, ама според мене или дросела или ламбдата иначе колата си работи перфектно ) Освен това да и е реалния разход ама много ме съмнява ) И да в дросела има едни феритни четки както при вакум помпата в багажника, като се износат и спират да прават контакт, той дросела савсем беше изсвирясал ама като го напръскаха с контактен спрей и се оправи ама то е времено до 4-5 месеца сигурно пак ще почне с проблемите иначе преди да се прецака дросела разхода си беше нормален. Ок ще видя някой дето умее да прави диагностика. Мерси за мненията все пак )
  8. Здравейте, първо се извинявам че пускам нов топик, но просто искам малко съвети. За проблема: Имах проблем с дросела така се прецака че постоянно даваше грешки и колата гаснеше докато загрее. Моят дросел е с електронно стъпково моторче, отвориха го напръскаха го с контактен спрей и сега колата работи перфектно, дори оборотите не мърдат като бетонирани са. Да ама колата започна да дава разход 14 / 100 а преди си харчеше 11 - 12. Аз я карам малко от нас до метрото, т.е. тамън е загряла и трябва да спирам ама дори и така си харчеше около 11,8 - 12,5. А сега дръжки. По някой път сутрин като я паля и почва да мирише на бензин и след 1-2 минути миризмата изчезва. Та си мисля да не е от ламбда сондата. Казаха ми за някакъв сервиз изток в Дианабат маи бил ако някой го знае да каже. Че Мишо е зле със свободното времме и надали ще иска да ми прави диагностика.
  9. zlatko

    Централното отказа.

    Да и аз това мисля да направя ама когато се наложи да отварям вратата или реша да продам колата ) Че не ми се разчаркова врата )
  10. zlatko

    Централното отказа.

    Абе не си се баш прецакал ) точно това е има едно кръгло като магнит майсторите му казват четки, ма то си е някакъв феритен материал. Аз незнаех че се продава само това нещо иначе бих си сменил само тая част. Иначе в Ауто + е 1100 лева помпата като ходих да питам ) а помпата дето си сложих е от А4 2,5ТДИ '98 и сега задните стъкла са ми разменени лявото е дясно пък дясното е ляво ми пожелавам ти дълго и без аварийно и наслука )
  11. zlatko

    Централното отказа.

    На мен като ми се прецака централното трябваше ръчно да отварям вратите, иначе и ел.стъклата не ми работеха и резервоара също неможеше да се отвори ) Аз съм с А4 компресора ми е отзад в багажника и много лесно се вади. Чисто сам можеш да си го смениш без проблем. Аз пуснах обява в Купува/Продава ,тука в форума и много колеги се отзоваха някои имаха по 3-4 помпи да продават т.е. трябва да си снимаш помпата или поне да и видиш номера за да си намериш същата. То важни са изходите за въздух. Иначе около 60 - 80 лева не е 200 Успех колега!
  12. zlatko

    Таблото не свети

    Километража не свети отдолу. Могат ли да се сменяват тия светодиоди или е само една лампичка?
  13. До колкото съм чувал когато стъклата са мръсни се изпотяват по лесно. ) Днеска си смених филтъра той за 8000 км доволно се беше понацапал. Сега ще видим дали пак ще се изпотяват.
×
×
  • Create New...