Georgi Pleven-Burgas

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

About Georgi Pleven-Burgas

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Само служебни коли

Персонална информация

 • Location
  Бургас

Recent Profile Visitors

274 profile views
 1. И аз следя темата. Ако намерите майстор казвайте.
 2. След смяна на акумулатор колата ми А4 В6 1.8т с LPG tech започна да гори бензин и газ едновременно. След като натиснах няколко пъти копчето за ръчно включване и изключване на газовото взе, че се оправи. При смяна на акумулатор трябва ли да се пренастройват газовите компютри?
 3. Сега видях, че и левия габарит ми свети.
 4. Днес заварих колата си със свален до долу прозорец от шофьорската страна. Беше заключена. Акумулатора е паднал, но централното работи. При въртене на контакт таблото не свети и стартера не върти. Колата е карана последно преди 3 дни. Каква може да е причината за сваления прозорец до долу? Опит за кражба или ел. проблем?
 5. Аз съм чувал, че освен волана се гледат и педалите дали са захабени. Смятам също, че и грайферите на гумите трябва да се преглеждат.
 6. Не съм със спортно окачване. При студено време няма да може да се кара със свален таван. Просто давам обективно мнение.
 7. Карам същият модел, но комби. Комфорт може да се каже, че няма-таванът е нисък (буквално не можеш да си изъртиш главата без да се удариш в него), тесничка е и за хората отзад и за тези отпред, возията е твърда и спортна. Седалките смея да твърдя, че са удобни, защото при 5 часови пътувания не ме боли дупарата, както при Бмв например. 1.8 т е най-търсеният мотор, защото е идиотоустойчив, икономичен и евтин за поддръжка.
 8. Оригинални стопове за Ауди А4 Б6 комби. Десният е леко цепнат (вдясно от бялата част на стопа) и се пълни с влага и ме дразнеше, затова реших да ги сменя и двата. Левият е напълно здрав. Произведени са в Италия. Цената е за двата. Цена за левия-65 лв. Цена за десния-25 лв. Още снимки тук: https://www.olx.bg/d/ad/stopove-za-audi-a4-b6-avant-made-in-italy-CID360-ID8v1AG.html
 9. Взех ги въпросните. Изглежда са медни. Благодаря за съветите момчета.
 10. А колко ампера минимум да си взема? Гледам едни кабели 1500 ампера 3.5 м дълги. Как ви се струва за 1.8 т А4?
 11. Даваш 300 лв за чип, след което даваш 1000 лв пoради счупено турбо, а защо не и още 1000 за износен съединител. Оферта а?!
 12. Този мотор е слаб, а в комбинация с автоматик е мъртвец. Ако ще купуваш толкова ниска и тясна кола то поне я вземи с малко по-адекватен за тежеста на колата двигател от този. Т.е и с висок разход ще те изненада освен с умрялото си ускорение пардон преместване.
 13. При мен претрисаше при потегляне на първа и навит волан преди да я обслужа. Като при обслужването ми натегнаха и тампона на мотора. Така че го погледни него наистина.