Jump to content

jmiim

Members
  • Мнения

    108
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jmiim

  • Рожден ден 25.08.1965

Друго

  • Kaра
    Audi-B-4 1.9 ТDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2268 профилни разглеждания

jmiim's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги днес колата ми изплю свеща на 1 ви цилиндър,опитах да я завия ,но за съжаление не успях.Моля препоръчайте ми сервиз в София,четох, че се правят втулки и след това се навиват свещите .Моля споделете как се решава този проблем.Как е по-добре втора употреба глава да се ревизира или втулки с ремонт на главата шлайф и т.н.Колата е 1.8 125к.с. код на мотора ADR Благодаря на всички.
  2. Въпрос към колегите?моторчето върти само в една посока т.е.надолу Смених задното ключе и пак върти само надолу,. Изгоряло моторче или грешка в кабели или реле.
  3. Проблем с ел.стъклото (предно, дясно) свалено е до долу и не иска да се вдигне 😕. Свалих кората и разгледах всичко, свалих и моторче то, за съжаление върти само в една посока, само надолу. Възможно ли е да е от моторчето или има липса на маса или плюс. PS. Също така когато загрее колата и стигне 90 градуса преден ляв мигач не работи. Само когато загрее не работи, когато е студена колата всичко и работи. Много странно Автомобилът е Ауди А4 Б 5 1.8 1999г.
  4. Здравейте,Купувам Дебитомер за Ауди 1.9 ТДИ 90к.с 1995г..-Пиербург с Елипсовидната букса,и Н-75двигателя е 1 Z
  5. здр.колега опитвам се но незнам как точно става.
  6. Здравейте,колеги какво ще кажете за това изделие?<a href=”URL”>www.mobile.bg=details&slink=3lr718 </a>
  7. Здравейте колеги,моля препоръчаите ми сервиз за смяна на тампони на магарето,втулки на носачите и всичко необходимо за спиране на досадното тропане на Ауди 80-б4 1.9 ТДИ-1Z.Сменил съм амортесьори Bilstein,прахоуловители ударни тампони биалетки втулки на носачите Swag,тампони на стабилизиращата щанга и (колата)продължава да тропа моля за помощ и качествен сервиз
  8. Здравей, колега аз съм от София може ли ако имаш време и желание разбира се да си уговорим среща да запаля моята кочина и да дойда до ВЕЛИКО ТЪРНОВО да направим това упражнение за което тъй старателно си обяснил в форума срещу заплащане разбира се. Тъй като нямам особенни понаятия от Чашки Бомбета Лагери и т.н Благодаря и
  9. Здравейте,колеги имам проблем с моята б-4 1.9 тди 1z мотор смених,втулки на носачите,нови амортесьори+ударни тампони прахоуловители,тампони на макферсона 2-та шарнира тампони на стабилизиращата щанга биалетки,но за съжаление кочината пак продължава да тропа все едно не съм сменил нищо :steinigung:/> .Моля за помощ препоръчайте ми сервиз.Благодаря на всички отзовали се :respekt:/>
  10. Имам интерес към салона какви парички?
  11. интересувам се от бутоните на вратите с здрави,маншони ли са? и какви паарички им търсиш?
  12. Благодаря на всички отговорили на въпроса утре ще опитам да го сваля и ще пиша за свалянето,дали е било лесно или трудно Поздрави.
  13. Здр.Колеги как се сваля казанчето за чистачките на Ауди 80-Б 4 има ли начин без да се свали подкалника на колата? Благодаря на всички.
×
×
  • Create New...