Jump to content

mitak_1

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mitak_1

  • Рожден ден 28.11.1961

Друго

  • Kaра
    audi 80 B4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Монтана

mitak_1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Понякога при движение с малко газ или без газ се чува едно дразнещо тънко скърцане като щурче някъде отзад. Колата е АУДИ Б4 комби
  2. Благодаря! Ако може само да ми кажете как да видя тази горна помпа и дали има достатъчно течност. О къде има достъп?
  3. Понякога след пускане педала на съединителя педала не се връща до край. Колата зацепва нормално и не забелязвам да има проблем със съединителя. изглежда само педала някъде заяжда и трябва с върха на обувката да го върна в горно положение. Каква може да е причината? Ако някой има идея моля пишете!
  4. Не ми работи нагревателя на задното стъкло. Няма видими механични повреди. Оправял съм вече кабелите до лявата панта на вратата на багажника, но този проблем остана. Пускал съм и преди темата, но така и не разбрах, има ли някъде по веригата от копчето до нагревателя, накакъв предпазител (бушон) или реле извън кутията с предпазителите? Ако някой знае ще бъда благодарен да сподели.
  5. Кабела на вратата на багажника го ремонтирах миналата година и се оправиха светлините за задна скорост, но проблема с отоплението остана. Jordanik, благодаря за насочването, но отоплението на задното стъкло и огледалата не се ли пуска едновременно от един и същи бутон?
  6. От както съм купил автомобила Б4 - авант, не ми работи отоплението на задното стъкло (и на огледалата). Четох, ровех се, проверих всички предпазители и напреженията на тях, всичко е наред, но ...няма. някой знае ли дали има някъде реле или предпазител на друго място или каква може да е причината.
  7. При по топло време каквото е сега капе масло от рейката доста сериозно. Има ли някакво временно решение или ...?
  8. Колеги, има ли някакво спасение при прокапала рейка или само смяна?
  9. mitak_1

    Б4 - бензин 1,6

    Благодаря! Започвам да действам.
  10. mitak_1

    Б4 - бензин 1,6

    Колеги, от известно време ми се струва, че не загрява достатъчно колата (около 70 оС). Как да проверя работи ли термостата. Ако може с някоя снимка да покажете къде точно се намира. Колко струва нов термостат?
  11. къде да търся тези букси?
  12. Не грее нагревателя на задното стъкло и при студено или влажно време се изпотява страшно. Много е неприятно. Оправял съм кабелите до пантата на задния капак. Каво друго може да е?
  13. Благодаря, колега! Ако решиш по някакъв начин проблема, моля сподели, като отговор на моята тема!
  14. При врътване на ключа за обдухване на стъклата с въздух, такъв не постъпва към предното стъкло. Имам чувството че е откачено жилото от към страната на клапите (вътре в таблото). Налага ми се да свалям таблото за други неща и се чудя дали откъм него ще има някакъв достъп до клапите? Ако някой знае нещо да каже за да се захващам с таблото и да съчетая нещата.
  15. Пръсни! Имах същия проблем и с едно пръскане покрай лостчето, без да разглобяван нищо се оправи.
×
×
  • Create New...