Jump to content

ivanhow

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Много Качествен

Последни посетители

731 профилни разглеждания

ivanhow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Хайде и обещаните снимки!!! Ето и линк към снимките Ауди 100 снимки
  2. Актуални снимки на колите ще бъдат качени в понеделник. П.С Честита Баба Марта на Всички!!!
  3. Здрасти колега. Снимки в момента нямам защото колите са в провинцията. Ако ти е удобно в края на седмицата ще ги наснимам и ще ти ги пусна. Дизеловото е цяло със съвсем леки забележки по купето. Говоря за драскотини по боята. А бензиновото е разглобено и купето е махнато. Иначе всичко друго го имам!

  4. Цените са народни. Кой колкото даде. Колите се продават и цели. Просто не ми се връщат на скраб. Нека този пост се счита са ЪП!!!
  5. Здравейте. Продавам Ауди 100 85-та година 2000 кубика дизел на части. Колата работи без проблем. Имам и Ауди 100 87-ма година 1800 кубика бензин. От нея имам почти всички части без накой едрогабаритни. Цените на всички части са по споразомение. Колите се намират близо до София. Работя с Еконт за Ваша сметка. Телефон за контакти: 0988813530 (телефона не е импулсен а е на новият оператор БОБ за това номера е малко странен) За повече информация се обаждайте по всяко време.
  6. Здравейте на всички. Колата я купиха цяла. Нека да е честита на новият собственик. Нека да се трие.
  7. Колеги идвайте и взимайте. Колата за мен е уникат. Проверих в Ауди и ми казаха че салона е един от най-добрите на АУДИ. Това вие ще го кажете. Вие разбирате от АУДИ
  8. Колега имам калник не е сив ама цената ще те устрои. Обади се на 0888 794149 Иван
  9. Здравейте колеги. Качвам снимки на колата и на интериора. Малко допълнителна информация: Колата е куатро. Спортни амортесиори обаче колата вози супер меко Огледалата и трите се затъмняват автоматично. Страничните са ЕЛ с подгряване. Без забележки Кожен салон. Пълни ел седалки отпред. Имат подгряване отпред и отзад. Памет на седалките. Салона няма забележка. Само подлакътника е леко напукан и шофьорската седлалка е съвсем леко протрита Никелирани лайсни на тавана и багажника Колата има и печка Webasto с дистанционно управление Подгряване на волана Музиката свири невероятно чисто и силно колата е 2.4 177 коня Оригинална генерация на АУДИ с два ауспуха. Вади невероятен звук. 5 бр лети джанти еднаква шарка двузонов климатроник Няма напукано по махагоните Има още един комплект фарове- оригиналните. Тези на снимките са ДЕПО Джигателя работи перфектно Скоростите са без проблем При яко натискане колата харчи към 16/100 бензин Абслютно всичко по колата работи без проблем Ето и линк с новите снимки http://ivanhow.snimka.bg/automobiles/audi.532571 Ето и видео как работи колата: http://www.vbox7.com/play:21efb771 За цени нека всеки който има интерес да ми се обади. Цените ще са под тези които са по моргите. Или ако имате питане на ЛС.
  10. http://ivanhow.snimka.bg/automobiles/audi.532571 Здравейте. Качвам малко снмимки на колата. По-късно ще кача и на интериора и двигателя.
  11. Здравейте колеги. Имам А6 99-та 2.4 бензин. Колата е почти с всички екстри. Продавам я на части. Няма забележки. Утре ще кача и снимки. Намира се в София. Ако някой иска нещ от нея мога да пращам и по еконт. Тел 0888794149 Иван.
  12. ivanhow

    Голяма дилема

    Здравейте от мен. Проблема на дизела е че му набиваха ризи и спукаха блока.А бензиновата я взех на много добра цена.Разглобих я защото нямаше къде да я държа. Ремонта го отлагам защото точно тогава започнах работа и просто нямам време да я започна.А колата се намира на 120 км от София. Запалнувал съм за това лято една неплатена отпуска и да я почвам.Ако всичко е ОК ще я въстановя до оригиналното й състояние.Нали ви казвам че съм си прекарал детството в тая кола.Баща ми я купи през 1988 год.Беше на 1год. НА 99% ще я правя.Все пак си е едно голямо предизвикателсво. Ако имам проблеми с някакви части ще се обръщам към вас. Благодаря ви пичове!!!
  13. ivanhow

    Голяма дилема

    Здравийте на всички. Нов съм тук и имам следното питане: Имам 2 бр Ауди 100.Едното е 86год а другото 87год.Едното е бензин 1,8 а другото е дизел 2.0 Та дизела има проблем с двигатела и заради това взех бензиновото и мислех да го сменявам.Но вече трета година не съм правил нищо. Заслужава ли си да я правя или да ги продавам и двете. И каква цена може да се иска на тези коли.Бензиновата е без купе защото беше ударена отзад и я разкостих.Но имам всичко без предната броня парното калниците и фаровете. Та моля Ви да ми помогнете защото дизеловата е на 22год а няма грам ръжда.А и имам много спомени с тоя автомобил. Благодаря ви предварително
×
×
  • Create New...