Jump to content

batkata1088

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от batkata1088

  1. Здравейте.Аз си смених моята рейка(механична) с такава от Евро 07 рециклирана.За сега нямам проблеми (около 10000км от смяната).Като разглобих на старата това за натягането се вижда, че не са износени зъбите просто има една пласмасова част която притиска надолу зъбите.Всъщност тя се натяга и при мен беше много тънка,и от там идва луфта и тропа. Ако има от каде да се намери само тази част мисля че след смяната няма да има проблеми, няма да е нужно и да се сваля рейката.
  2. Здравейте И аз имам този проблем с пукането от доста време.Рейката беше зле и мислех че е от нея,смених я (с рециклирана),но пукането си остана. Смених тампоните на макферсона,пружините са наместени добре,накрайниците са здрави всичко точно,но си пука яко Ако някой има друга идея моля да сподели.
  3. Здравейте колеги! При мен проблема е следния,при маневриране когато завъртя почти пълен(без значение ляв или десен),се чува едно доста силно пукане сякаш нещо се намества. Мнението на "майсторите" беше тампони на макферсона,смених ги с нови(Monroe) и пукането изчезна за 1 ден Моля ако някой е имал подобен проблем или има идея от какво може да е да сподели!
  4. Някой може ли да ми даде размери на другото зъбно колело(това на снимката)? При мен то е раздробено,а малкото си е здраво.
  5. Колеги някой може ли да ми препоръча майстор,който да разбира от карбуратори?
×
×
  • Create New...