Jump to content

TANCHO

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    tramvai 22 ;-)

TANCHO's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мене ме е удряла кола без Г.О. и знам какво е да ти вдигат отсреща рамене безпомощно. Бих се радвал да го приемат това. Престъпление си е иначе.
  2. Колега остаи ги тия некадърници SDI бе! Преди време им се бях доверил веднъж и ми бяха объркали рамата и ЕГН-то в полицата и при щета ми беше отказано изплащане, щото видиш ли била невалидна застраховката. Отидох обратно при "големите" брокери и те си измиха ръцете и накрая сям си поех ремонта. Тия тъпаци са назначили по една недовиждаща лелка да им пише полиците и само на някоя отстъпка разчитат да зарибят некой. Аз па не съм мизерник и ще давам колкото е необходимо пари но при професионалист. Не ми е зор за мизерните им отстъпки искам да знам за какво си давам парите. Секви истории съм чувал за тях, но нямя право да ги споделям. крака ми няма да стъпи там повече в тоя живот. Омръзнало ми е от измамници и то некадърни.
  3. Прекрасна е колега. С здраве и радост да си я караш. Като съдя по лепенките на стъклата, май и ти през форумния застраховчик си минал. Дано нямаш и негативна нужда от него. Честито!
  4. И кво стана сега Дакси другите дигнаха цените на гражданската и вие пак сте с най-ниските? винаги ме е кефела политиката на твоите началници-мъдри хора са Верно ли че за провинцията за мотори до 1.8 цената ви е само 128 лв?
  5. Абре шефче ти па как па не схвана верно че на момчето му трябва икономична кола та да си върши работата по цел ден из града? Кво само го подбъзикваш? Аз също съм карал новия 2.0 тди и определено ми върви напълно доволно и в никакув случаи не е бавна или тромава колата с него. 143 коня са се пак и 320 НМ малко ли са ти? Големи състезатели се извъдихме всички кви са тия голфаджийски мераци не мога да разбера. Ако не си пръв на сфетофара не може така ли?
  6. Седана е по-ефектен младежки и представителен с доста по-бизнес излъчване от всеки авант. Не отричам че Ауди правят наи красивите комбита но самата идея нещо не ми допада за млад човек без семейство и деца ползащ колата за бизнес цели. По моемо е така.
  7. Mа как му позволи само така да остане. И мене така много ме кефи. Дакс може ли още отсега да си я заплюя новата ти като тръгнеш да я продаваш. Сегашната пак я изпуснах (освен ако не сколасаш на офертата ми ) но следващата ако я задържиш поне 3 години няма да и простя
  8. Тонка за пореден път се убедих че колата ти е едно уникално бижу. Най -много ме блазни цвета и реалните доказани километри - нещо невъзможно по другите обяви. Категорично ти заявавам че съм готов да я капарирам още утре ако се споразумеем за цената. Максисама който бих могал да сабера е 24 800 лв. Ако си навит пише къде да нося капарото ( имам само 3000 лв). Ще те чакам да ми я дадеш когато вземеш новата. Ако се навиеш голямо черпене те чака.
  9. А бе колега дакс аз дали да не поправя грешката от миналата година и като я запродаваш Б6-цата този път да я купя а не да я преотстъпвам на друг? Сега вече със сигурност ги имам парите а и като гледам каква кукла си я направиил...направо се замислям Ти какво сменя по нея откакто я взе.
  10. Ще си ми полезен пак Тонка, че си взимам още една кола тия дни, а както знаеш застраховки занапред правя САМО при теб. Обичам да работя само с най-добрите. Лелее ква четка ти направих...
  11. Е не е Женерали. Лев Инс знам че миналата година за трети път спечелиха приза за най-малък процент открадваемост. След тях бяха Армеец а прехваления Бул Инс беше едва на пето място.
  12. Здравейте колеги! Бих искал да ви помоля за съвет относно тази кола. Става дума за А4/Б6 седан 10 м. 2003 г. закупено и сервизирано от "Аутотехника" на доказано реални 87700 км. с оригинална сервизна книжка, с мулти-волан и 6 скорости. Малко е по-базово, но пък супер-стегнато и запазено. Как мислите, дали си струва, а и не е ли малко скъпичко за 25700 лв.? Мерси на отзовалите се! Ако го взема ще почерпя.
  13. Точно така си е. Днеска бях с един познат в "Порше БГ". В шоурума всякакви лъскави VW-та те гледат отвсякъде, аз обаче като мернах отвън на паркинга едно Б6 и дотам, очите ми останаха. Веднага хванах разликата в излъчването и се загледах като дете в лампа. Евала на онез пичове в Инголщад!
  14. Няма да сбъркаш колега. Аз наскоро станах клиент на Тонката и точно след два дни ме удариха. Щетата си я отстраних за 650 лв., а с помощта на Тонката ми изплатиха 1135. Пича е силен във фирмата си и се старае да оставаме доволни а това е най-важното според мене. Леле как му се подмазааах...
×
×
  • Create New...