Jump to content

albedo75

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от albedo75

  1. Привет, на дръпнат смукач става, а сервото го смених и нещата се пооправиха ,мерси.И все пак ако не бе сервото то откъде според теб би могло да е.
  2. Привет на всички,имам същия автомобил, наистина този тампон под карбуратора прави коварни номера.За 5 годинини 2 пъти съм го сменял и двата пъти при разцепен вече се усети дефекта .Ако по време на път ти се случи просто между кутията на въздушния филтър и капака постави "нещо" което да притисне по-плътно самия тампон,но така бегом до сервиз. Сега обаче имам друг проблем ,за който имам нужда от съвет. Започна да губи обороти,не е от тампона.Ходих на карбураторджия, сменихме всички маркучи и почистване на карбуратор, настрои ги и на третия ден пак изчезнаха.Карбураторджията спомена че проблема е най-вероятно в серво усилвателя.Това с оборотите е постоянно- ниски дори при 90 градуса.На всичко отгоре като е студен двигателя при потегляне на 1 ,2 та и при 3 скорост забива муцуната.Моля за вашето мнение.
  3. Пълно каско си правя в Булинс, откакто я взех.
  4. Чудеса са направени за тоз автомобил, браво.Искам да попитам каде се намира сервиза,защото моето 80 има нужда от чичо доктор за калник...Ако е удобно
×
×
  • Create New...