Jump to content

DARGON

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

DARGON's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Окей ще я снимам и ще ви пратя снимки аз исках сам да си ги оправя ама като гледам май няма да е
  2. Здравейте ! Имам Ауди А6 с лети джанти е и са с външен борд.. изглеждат много "фешън" ама.. явно някой преди мен е спирал доста близо до бордиурите и сега целите джанти са в "чертички" някой имал ли е подобни проблеми и как се е справил ? Може ли да се оправи без да се носят да се боядисват целите един приятел ми каза някво спрейче "сребролит" или нещо подобоно и бил оправил неговите ама по-добре да питам хора които разбират повече П.П. Джантите са Сребристи на цвят
  3. За мен е изключително тъпо някой да робува на дадена марка.. или даден модел или даден тип двигатели .. Като ти харесва ОК.. ама като нямаш средства да си позволиш това което искаш .. защо трябва да се натискаш да е АУДИ или БМВ.. Тук виждам ,че създателя на темата е против бензин.. защо ? Защото е карал само дизели.. Страх те е от новото ли ? хм.. 1.8Т върви повече, по-безшумен е , по-икономичен (ако се сложи газов инжекцион) , по-пъргав.. от 2те ТДИ-та които предлагат марките.. а вие продължавате да си блъскате главата ДИЗЕЛ ДИЗЕЛ ДИЗЕЛ.. На мнение съм ,че трябва да се мисли по-мащабно .. Колкото до тези 2 коли.. при ауди-мотора е доста по шумен.. докато бмв-то "трака" по-добре.. Но не мога да се съглася с поста на DJ_Vasko_C ,че бмв са по-обезшумени от ауди.. тия Е36.. са такива моргели и вътре си като в тир.. И хвалбите за Куатрото.. наистина е много добра система.. ама тежи.. повреди ли се става лошо и папа гориво.. и предното върши достатъчно добра работа.. а задно.. задно... задно........ ще си замълча ,че тази зима с бмв-то на 1 приятел от бутане ни изпадаха рацете.. зависи каде живееш ,но в Хасково от кадето съм аз.. има много "баири" и си е ужас с тва задно..
  4. Никаде не съм споменал бмв от 1998 .. а от 2001 .. и никаде не съм казал ,че ауди 2001г е с ефтина поддръжка а напротив защото 1-2 теми по-надолу се разисква този въпрос.. Ок де на доста места чета 1.9 тди - 5-6 на сто.. а съм питал 1 приятел на баща ми (има такава авант е) и каза градско около 9-10 Защо ? как ? Също имаше 1 сайт.. в който много хора от различни страни си пишат разхода от различен переод от време.. и им излиза някакъв среден разход.. там за 1.9 също не е 5-6 а е към 7-8-9. Затова някак си клоня повече към Бензин + Газов Инжекцион и да гори 12 делим на 2 (тъй като газ-та е 2 пъти по-евтина) и става 6.. което е по-реално.. И все пак благодаря на всички !!!! Остава да намеря каде да се кача в такива коли и да си харесам евентуално 1.. Благодаря ви отново много !
  5. Благодаря ви много! Наистина трябва да се кача и в 2те коли.. и да ги пробвам.. Това ,че за млад шофьор е зле бърза кола.. аз мисля ,че напротив.. при изпреварване може само да ми помогна.. защото ако нямам доверие в колата.. ще имам проблеми на пътя. И така някой може ли случайно да ми подскаже горе долу какъв е разхода при нормално каране на 1.9ТДИ (ауди) и 2.0 (БМВ) също и на 1.8Т (ауди) (баща ми има такава но е а6 а не а4 предполагам а4-ката ще се държи по-добре с този двигател) и Някой по-читав бензин на БМВ (изобщо не ги разбирам двигателите им никога не съм сядал да прочета нещо за марката по така) И като цяло май се ориентирам към някой Баварец (бензин) тъй като като гледам в сайтовете цените им са осезаемо по-добри а и щом поддръжката е по-евтина.. като отида да уча някаде далеч от мама и тати .. ще ми трябва икономия.
  6. Здравейте! Идва време и аз като по-малък да си харесам кола. Сега току ще взимам книжка и естествено искам да съм "гъзар" , затова съм се ориентирал към A4 евентуално от 2001 нагоре (миля ,че Б6 се пада ,но да не направя накаква грешка) или пък БМВ 3 .. Плановете ми са да не излизам от колата затова искам да е и икономична.. а двигателите които предлагат двете марки са твърде големи и това значи и голям разход. Разбира се сега ще има доста мнения от типа "ам като искаш да си газар ще ти трябват пари за бензин" или "ако искаш да си икономичен ориентирай се към друга марка" е Ок така да бъде.. тъй като баща ми има А6 2000г. 1.8Т и е много доволен аз също съм си харесал този двигател А4 Б6 1.8т + Газов инжекцион.. мисля ,че ще е доста добър избор от към динамика, комфорт, гъзария , икономичност. Но все пак искам да чуя някое друго ваше мнение. Има ли някой по-добър избор ? Нещо по-икономично с по-ефтина поддръжка ? Точно под тази тема видях 1 за А4 vs. БМВ 3 и там видях доста мнения .. ,че БМВ-то е с по-ефтина поддръжка .. и по-надеждно.. а и БМВ 3-та серия от 2001 примерно може да се намери по-тънко от А4-ката .. (ест там става въпрос за дизел ,но ако дизела е по-далавера и на дизел съм съгласен). Та ако някой има желание да ми обясни малко и да ми даде съвет каква кола би ми подхождала с тези изисквания бих бил много благодарен - Икономичност , комфорт , красота. (скростта не е от толкова голямо значение важното е като спра някаде да я поглеждат ) П.П. Също се замислям за Голф евентуално ако има някой по-добър двигател. Или пък Пежо .. имаше 1 реклама по телевизията ,че бил най-икономичния дизел в света.. което е голям плюс.
  7. Здравейте колеги! Не работятя фаровете на колата ми. Нито къси ,нито дълги ,не отчита глешка на дисплея работят само дългите в режим на "премигване". Някой има ли идея от какво може да е това? Габаритите работят. Благодаря!
  8. DARGON

    Аларма на дисплея

    Ами изглежда като бръмбърче.. нещо такова е..
  9. Здравейте колеги! Колата ми е А6 ц5 и на дисплея ми светва нещо което не знам какво е някой има ли картинкисъс описание какво значат ще съм ви благодарен ако ми помогните.
  10. Здравейте колеги! Имам малко проблемче с дисплея ан борд компютъра.. цифрите и буквите се размазват и не може да се прочете какво пише там.. Може ли да се направи нещо? Сменя ли се само дисплея или трябва да се смени цялото табло ? Колата ми е Ауди А6 2000г.
  11. Ок мерси ! Бях се притеснил защото много хора говорят ,че духало топло веднага.. явно е блъф мерси много !
  12. Здравейте! Искам да попитам как точно работи климатроника на ауди А6 2000 година. По точно ме интересува дали още като го пусна дори и да е студена трябва ли да "духа" топло или се чака да загрей двигателя като при парното, или дали е за топло и студено или само за студено този климатроник? Защото съм чувал ,че трябва да "духа" топло дори и когато не е загряла а при мен духа студено... докато загрей..
  13. Здравей! Много добър избор телефона е супер и не трябва да прави проблеми с ГПС-а но не разчитай на Нокиа мапс.. те са много слаби .. сложи си програмката Гармин Мобайл и ще се "родиш" просто много добре се държи ! ето обяснение как да си я сложиш и кракниш ! http://smartphones-world.com/forum/viewtopic.php?t=6912
  14. здравей не знам за навигацията в колата ама за твойта Н95 8гб мога да ти дам 1-2 савета 1во не знам ако гледаш с нокиа мапс .. те са смотани сложи си програмката ГАРМИН мобайл тя е най добрата и работи МНОГО стабилно от ХАСКОВО до РУСЕ без проблеми си говорише и показваше 2 сателитите се хващат лесно за 1-2 мин. но трябва 1во да си на открито да си отворил слайд-а тъй като ГПС чип-а се намира под # бутона.. и трябва поне докато се свърже да го даржиш под 45 градуса наклон за да стани по бързо ! после може и да си го оставиш кадето и както искаш само не затваряй слайд-а П.П. виж ако времето е много лошо тогава може да се свържи по бавно въпреки ,че вчера цял ден беше облачно и се свързвах аз по 2 мин и вс беше добре а по пътя обновяваше супер бързо !
  15. Здравейте! Някой може ли да ми обясни как действа климатроника през сзимата трябва ли да е вкл. компресора или топлината идва от радиатора на двигателя ?
×
×
  • Create New...