Jump to content

vladi27

Members
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vladi27

  • Рожден ден 27.01.1978

Друго

  • Kaра
    A4 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Плевен

Контакти

  • Yahoo
    vladislav_penchev@yahoo.de

vladi27's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам виско съединител за перката ! Цена 30 лв. 0888275337
  2. сложи други гуми и джанти и виж как е, при мен имаше такова виене от пред при скорост около 110 и аз щях да сменям лагер, но се оказа скъсана тел в гумата, а звука беше точно като от лагер
  3. Ходих при трима майстори, на всички мнението е, че най-вероятно е изкривен шенкела, но не се вижда, а просто предполагат и ме съветват да го сменя и да видя как ще е и ако пак е криво да започвам да сменям носачите еди по един, но още не съм се решил да се "вкарам в тези филми" и засега карам така. Колата не носи върви си нормално, ще видя зимата като падне сняг дали ще носи нанякъде, но не би трябвало, кривината е само 1.5 градуса, а и сходимостта на колелата е О.К. Някой знае ли дали е опасно да се кара така колата ???
  4. сходимоста е О.К. удара беше точно в най-горната част на колелото, т.е. тази част все едно е хлътнала към двигателя / отдалечила се е от ръба на калника / предницата се е разкрачила все едно, но само въпросното ляво колело. дано съм ясен, защото напречен и надлъжен наклон нещо не мога да осмисля како е ?!?
  5. Въпросните майстори махнаха колелото, но всичко видимо изглежда наред, изкривяването явно е малко и на око не се вижда, а и всички носачи и шенкела са си фабрично криви и е още по трудно да се открие нещо, това е проблема ??!!?
  6. В събота бях в Истанбул на екскурзия и един доста масивен мотор се удари в лявото ми предно колело и калник. Едвам се оправих с турските ченгета-цял ден разправии и естествено мен ме изкараха виновен. В крайна сметка се прибрах, смених калник и огледало но волана беше силно наклонен на ляво. Отидох на реглаж и се оказа, че колелото е отворило 1.5 градуса и това не подлежи на регулиране. Майстора казва карай така няма страшно. Ходих при втори майстор и той каза, че има нещо изкривено но не можа да ми каже какво е и вика карай така ?!?!? Чудя се какво да правя, освен, че ще ми износва гумата отвътре се притеснявам, че е опасно да се кара така ?!?!?
  7. Имам напълно здраво виско втора употреба - цена 50 лв. тел. 0888275337 ! Като си купих колата бях се вманиачил да сменям всичко възможно, та си смених и виското, но се оказа, че моето си е напълно здраво !
  8. vladi27

    Забиване на предница

    това забиване много прилича на издухано турбо, щом и масло гори. Провери дали интеркулера е пълен с масло. Е нормално е да има малко, но ако е повече значи турбото е пътник
  9. колега и аз съм със същата кола, спокойно НЯМАМЕ ДЕМФЕРЕН МАХОВИК ми си е съвсем обикновен, т.е. демферите са на притискателния диск. Демферен е на 1.8Т
  10. днес пак разглобих таблото и то взе, че се оправи и аз не знам как. явно съм размърдал буксите. Всичко е о.к.
  11. Много гаден проблем угасна ми екранчето на борд компютъра, разглобих го но няма лампичка за смяна.
  12. Няма драскотини, лака и боята са О.К. просто има леко хлътване там където е ударила вратата на другата кола. Личи си най-много погледнато отстрани. С паста не става, тя не запълва хлътналото.
  13. На мен ми се налож да махам помпичката, не цялото казанче и успях като разкача казанчето за хидравличната течност, ако те устройва махане само на моторчето / помпичката / ще пиша подробности
  14. Колеги писна ми като спра някъде на паркинг,спрелите до мен а ми удрят колата с вратите си !!! Не знам нарочно ли го правят мамка им...... Вчера например спрях на БИЛА и някой педал явно със всичка сила си е отворил вратата и ме е праснал точно по шофьорската врата. Лошото е, че каското не признава такива щети, защото били дребни и не може да се докаже дали колата не си е била така отпреди застраховката. Вече имам "колекция" от дребни удари от врати почти по цялата кола и искам да питам възможно ли е да се оправят само те или е нужно пребоядисване на целия детайл ?
  15. Прав си колега. Трябваше да уточня, че в някои бензиностанции Шел горивото е само от Ромпетрол /в северна българия основно/. Естествено, че купуват и от Лукойл и т.н. 90 % от дизела е ЕВРО 5 не 100 %, а по закон са длъжни горивото да е поне ЕВРО 4. И за да не рискуват те обявяват цялото за ЕВРО 4, колкото е минималното изискване.В тази връзка да спомена, че някои от колегите с франчайзинговите обекти си купуват цели цистерни бензин А98Н направо то Румъния и го продават като 95 защото понякога при директен внос 98 излиза по-евтино от 95 купен от терминала в Русе. Така, че някой ако е особенно впечатлен от Ромпетролски 95, да знае, че е извадил късмет и са му сипали 98 ! ОМВ също купуват част от горивата си от Ромпетрол, а Шел се случва да купуват и от ОМВ. Абе менкат си горива постоянно !
×
×
  • Create New...