Jump to content

feri

Members
  • Мнения

    928
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от feri

  1. feri

    арматурто табло

    от старите е .ще го залея от вътрешната страна с епоксиден лак и марля за арматура.
  2. feri

    арматурто табло

    намерил съм едно табло.на снимките изглежда идеално ще го видя на живо как е.но преди да го сложа ще направя едни подобрения да издържи още 20г.
  3. здравейте колеги .търся си табло че моето вече е спукано да две места ако някой има нека пише.благодаря ВИ.
  4. слагаш вакуумно серво и драмите приключват ако наистина там ти е проблема което е напълно възможно.На мойта кола отдавна беше махнато това което си снимал и съм със вакуумно усилване.Само след смяната трябва да се направи още една гяволия за да ти работи хидравликата както трябва
  5. Колега продава ли се още колата.
  6. точно това е ускорителната помпа щом хвърля бензин при рязко натискане на газта значи работи.
  7. този проблем мисля че е от плочката защото доста стеснява отвора за въздух на карбуратора.ако си на газ де.а иначе като ускорение същото е и при мен.забива в първия момент и се отпушва после.ускурителната помпа работи на 100процента. Цитиране на предходно мнение!
  8. Това е кейхин.А как ти работи на бензин че при мен има едно забиване.проверявах всичко работи мислех че е от ускорителната помпа е да ама не.Ако си от София ше има ли някакъв проблем да видя как са нещата при теб.Благодаря. Цитиране на предходно мнение!
  9. С този карбуратор ли си колега където си го снимал. Цитиране на предходно мнение!
  10. feri

    арматурто табло

    По точно кората на таблото не приборите.
  11. Благодаря колега.Ще му звънна. Цитиране на предходно мнение!
  12. Колега къде ти ги отляха. Цитиране на предходно мнение!
  13. Цялата щанга се продава.Отделно тампончета не.
  14. Мойто е С3 но карбуратор.иначе е петак.Какво те интересува ако мога да помогна.
  15. Търся арматурно табло за ауди 100 модел С3.
  16. feri

    Audi 100/200 C3

    Колеги здравейте.След 31г.се спука арматурното табло на любимата ми колица.мисля че няма начин да се оправи.трябва да се смени но проблема е че не намирам.ако някой от вас има табло или е виждал да се продава нека да каже.предварително ви благодаря.
  17. Колега трябват ми само две или комплект ги продаваш.Интересуват ме само гумите.
  18. Цитиране на предходен пост! А за подобрение не мисля единственно да пълни по бързо заради по големия диаметър.
  19. Здравейте колеги.Какво ви е мнението за този вид тръби.Някой ползва ли.Напоследък ми ги хвалят.Дали да си ги сменя с пластмасови.Благодаря ви.
  20. Колега благодаря ти за снимките.Тръбичката на първата дроселна клапа не ти ли пречи на смукача като го дърпаш.И ако е възможно щом си от София да го погледна на жива как се е получило защото само такава плочка не съм слагал.Разхода как е на колата градско извън вървеж и т.н.
  21. Колега ако не ти представлява трудност виж размера да знам със сигурност иначе моя калбуратор е кейхин1 с ръчен смукач.
  22. Колеги здравейте.Искам да ви попитам какви са ви плочките за този карбуратор.Мойта е с отвор ф36мм това добре ли е.И още един въпрос тройника за реглаж на газта с един винт ли е или с два кое по добре според мен с един винт е по добре.Ето това е плочката.Кажете как е при вас ако има още коли с карбуратори от този тип.Предварително ви благодаря.
  23. Цитиране на предходен пост! При мен трябва да се свали кората защото ще слагам елипси а оригиналните са кръгли.Ище слагам допълнително едни кори около говорителите.
  24. Колеги здравейте.Питането е как се сваля тази кора не мога да се справя.А трябва да си сложа едни високоговорители и ако не я сваля ще ми е трудно.АКО все още има колеги които карат ретро автомобили нека споделят как се сваля тази кора.Само да кажа че имам газова бутилка ако това има значение.Предварително ви благодаря.
  25. feri

    Препоръка за колони

    аз съм със херц и за тези пари свират доста прилично.доволен съм.
×
×
  • Create New...