Jump to content

Vasuu

Members
  • Мнения

    119
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 Б5 1.8T Avant

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

1411 профилни разглеждания

Vasuu's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Съгласен съм, че цветово е странна, но като цяло и няма много бройки с тези критерии.
  2. Здравейте, ориентирал съм се към A4 B7 2.0TFSI. Искам да помоля за съвет относно този екземпляр: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11418650445977436 Четох доста из форума за колата и сякаш останах с впечатлени, че комбинацията не е много добра. Все пак гледам да е quattro, тъй като искам автомат и съответно типтроник, четох и за евентуалния проблем с маслото. Конкретно за обявата се чудя защо е с този волан и също рамката около скоростния лост така ли лъщи по принцип или има нещо? Разбирам че по снимки е трудно да се определи още повече когато е напудрена, но искам да знам дали има някакви несъответствия по модела и ако си струва да се види другото вече на оглед. Да използвам също темата да попитам за читав майстор из София, който да е запознат с модела и да се закара на оглед. Казаха ми че в ауди не е гаранция, че ще са обективни, тъй като все пак и те искат да им станеш клиент Поздрави и мерси за съветите.
  3. И аз бих те посъветвал каквото и колегата в по-горния пост Имам туба JBL и басът е много мек и приятен. Дори когато я надуя и започне всичко да се тресе не дразни и позволява дълго слушане без да те заболи главата, но в крайна сметка зависи какво търсиш - дали ти ще си го слушаш или искаш от 5 пряки да те чуват JBL-а го взех за около 140лв втора ръка и грам не съжалявам, слагах един Pioneer на приятел само за съпоставка и не ми хареса
  4. Vasuu

    Първа скорост на Б5

    Колега, преди около седмица малко несъзнателно си включих от трета на първа и нямаше никакви проблеми. Имам в предвид не че съм пуснал съединителя, но с около 40 трябваше почти да спра и да потегля и директно си включих първа докато намалявах още.
  5. K03 - 058 145 703 L Очаквам предложения на ЛС От София съм.
  6. Между другото не съм сигурен дали помага, но съм чувал,че на пасати и а4-ки точно с 1.8 бензин, я правят тази манипулация с картерните газове с цел по-малко замърсяване на дросела и съответно удължаване на неговият живот. Само дето би трябвало да има някаква извеждаща тръбичка към земята, а не да е запушена.
  7. Здравейте колеги търся мотор 1.8Т Аеб за Б5. Няма да пиша подробности, ако някой продава да драсне едно съобщение
  8. Боже, приятел бива ли да си българин и да говориш така родния си език, а за изказ и подредба на мисълта да не говорим Сега за неончето, след като е било вързано в компютъра най-вероятно работи на 12в. Все пак е хубаво да се провери със сигурност може и на по-малко да е работило. Ако е 12 си го включваш към акумулатора или към някое от релетата на колата (дали да свети като има ключ, или за плафони и т.н. където си искаш).
  9. Ами утре ще я карам да отворят картера и да видим какво ще намерим вътре ..... Исках да ви попитам и за друго - възможно ли е да е заминала гарнитурата на двигателя и да е сменило маслото с антифриза? Това дори и да е станало не са от там вибрациите и тракането, но се притеснявам и това да не се е случило. Ако може да кажете как би могло да се провери или без разхлабяне няма как?
  10. Колеги, още утре ще погледна с Vag Com-а за записани грешки, но препоръчайте ми някой майстор който да иска да я погледне хубаво, защото съм се напатил по сервизите и направо съм се притеснил сериозно, а така като я чух днес как се тресе определено има нещо по двигателя (моля се да е нещо не колкото цялата кола...) Картера че трябва да се оправя трябва, но това което си мисля е че тази дупка не е от външен удър ами ме е страх нещо от двигателя да не е заминало и да е слязло в картера.
  11. Така сега бях при колата - картера се вижда че е спукан но в момента не тече, а в същото време още има масло в колата. Избърсах 2 пъти щеката и все си има като я сложа. Реших да я запаля за 2 секунди - запали без проблем, но цялата се тресеше и тракаше та не посмях да я държа повече Къде в София ще ми препоръчате да я закарам да я погледнат и да ми кажат колко би струвал ремонта (направо се моля да е малкия дявол) ...
  12. Колеги здравейте. Снощи прибирам се от Пловдивско към София и по едно време светва лампата на маслото. Спрях погледнах маслото има си до горе. Тръгнах, след малко пак светна - изключих и я запалих пак. Оправи се за малко след което светна и се чу някакъв брутален шум (първоначално реших, че е гръмнала някоя гума) и максимално бързо спрях и изгасих колата. Когато слязох и погледнах отдоло имаше дупка на картера и маслото течеше... добре че това се случи на около 2 километра от черната котка та приятели дойдоха да ме издърпат. Кажете къде мога да отида да погледнат колата и каква е процедурата с картера? Заварява ли се, или направо се подменя с нов и колко струва ориентировъчно.? Другото което най-много ме притеснява е да няма някаква повреда в двигателя от случилото се и искам да я погледне някой който разбира, та ще съм ви благодарен ако ме насочите къде да отида. След като стана това не посмях да я паля, но докато я дърпахме без да искам завъртях ключа повече от контакт и запали, но леко тресеше и се чуваше свистене, но разбира се веднага я изгасих.
  13. Vasuu

    Имобилайзер умръзна ми

    Аз съм с w800 и на него му пръскам джойстика през месец. Просто дезодоранта съдържа спирт и почиства замърсяванията.
  14. Vasuu

    Имобилайзер умръзна ми

    Колега и аз минах през този път. Когато взех колата всеки ден палех от 5-6 ти път, а и ми беше изгоряла лампата на имобилайзера и я мъчих напразно без да знам че няма да запали. Не съм правил нищо съществено освен, че от време на време увивам около ключа една салфетка която я напръсквам с малко дезодорант и го пъхам до половината (повече не иска) и го пораздвижвам малко и така явно се почиства от вътре, тъй като около месец няма проблеми и после пак същото btw когато бяха големите снегове, един ден ми блокира и този вариант не помогна. Изнервих се много, отворих вратата боднах ключа в снега и с малко сняг в ключалката та запали от рас
  15. Vasuu

    Сваляне на калник-kak?

    Ами около гумата нали има пластмасова облицовка която е хваната с винтове които отвиваш с кръстата отверка. Не съм сигурен дали е задължително да я сваляш тази кора, но тя е подпъхната в канта на калника и ще е по-лесно предполагам ако я свалиш. При мен беше на около 5-6 винта които бързо се свалят.
×
×
  • Create New...