Jump to content

mitkowin

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mitkowin

  1. Все още Търся. Предпочитам 2 на куп
  2. Здравейте, Търся си фарове (може и само стъкла) за Ауди А4, за предпочитане BOSH, които са оригиналните преди фейс-а т.е. които са отделни от мигачите. За връзка - skype mitkowin предпочитам колеги от София.
  3. mitkowin

    Слабо парното на А4

    Пичове радиатори мадиатори ако сте от София елате Младост 2 има един пич дето когато имах и на двете си Аудита -4-ки същия проблем ми взе по 80 кинта на парче за да го оправи като по късно разбрах че е измил въпросното радяторче но не е свалял таблото идея нямам как не ме и интересува направи го повече от перфектно! Тъпото е че не му знам точния адрес нито му взех телефона, но ако дойдете в Младост 2 блок 260 има магазин на ЖарКомпютърс с/у сервиз Д и Н ще ви заведа на 2 минути ми е иначе той е зад РУМ Младост 2 - бая хора го знаят прави и климатици! Идеята е че то се запушвало и на сезон прави по 50 такива! Новия радиатор каза че е към 400 кинта със смяната но мисля че това е доста скъп варянт! Друго, друго - няма друго това е дава и мисля че гаранция 6 месеца ако пак се запуши (има варянт ако е било мого мръсно) той ще си я отпуши! сменя се и по-голяма част от течноста най-добре си я купете вие! Успех!
  4. mitkowin

    Ama, che klimatik na A4

    На една от мойте не и бацаше климата и я закарах на един пич който сподели че за да се счупи бая зор е видяла и че тези били най-здравите (самите клими нали) нова каза с монтажа към 1200 кинта (1 год гаранция) втора ръка 500 кинта с гаранция пак 1 година .... е сложих тази от 500 това с пълнене монтажи демонтажи и т.н. В софия Младост 2 е сервиза му
  5. Здрасти на всички - имам следния проблем закарах си колата на някакъв тип който ми каза, че ми е заминал компресора и за да го оправи ми иска 1000 лв (за нов със работата). Колата е 98 - нямам представа каква марка е и дали трудно се сменя (климатика) но 1000 ми се струва зверска цена, та въпроса ми е толкова ли е и къде мога да отида на още 1 място за да провери и още 1 човек поне да каже мнение какво му е! Иначе съм от Младост - София! Всъщност не прави студено, това му е! Мерси предварително! пп Това че му викам климатик - климатроник е!
  6. Значи, Тръгвам Младост - центъра до там екстра гася, постоях около 40 мин паля и след 2 км НЯМАМ ТУРБИНА все едно т.е. никаква мощност давам газ а колата ми ускорява като бабичка, изнервяме ама нищо не става не се оправя, по едно време решавам да я загася и запаля пак (незнам и аз защо интуиция) давам и газ тръгва като бясна ама се осеща едно придърпване и пак ме нервира и спрях!!!! И какво да правя сега - че отива на сервиз ясно че е този проблем който е описан по горе и това май ми е ясно (или поне така аз си мисля), но кой ги прави тези неща къде се намира и диагностика къде да си направя????? Мерси предварително
  7. Чета и не вярвам на ушите си 1. Почти всички взимат от едно и също място! 2. Една доставка с друга на гориво не си прилича в смисъл такъв, че може днеска да докарат кофти бенз, утре да е читав. 3. Ако нацелите края на горивото в резервоара има голяма вероятност помпата да завихри мъртвото ниво и такива "говна" да ви влезнат в колите че свят да ви се извие. и не филтрите не спасяват положението от горивата се прокъсват много бързо а повярвайте ми не ги сменят толкова често! 4. Ако да речем в една бензиностанция има голямо текучество на А95 а малко на 100 октановия не се учудвайте че когато си сипете 100 октанов не излитате в космоса. Елементарно 95-цата се подменя често а поне до колкото аз съм чел и проверявал бензина "ветрее" в смисъл пада му октановото число когато седи по дълго (като всяко нещо с времето си се збръчква) За нафтата това не се отнася! 5. Към този момент повечето горива са вносни Гърция Румъния и т.н. Лукойл отдавна рулира поради бездарниците който го крадът (но пък печелят други дарници) 6 На онзи в тубата дето продава зад ъгъла нафтата е 1 към 1 същата (Той има сметка бързо да разкара краденото и да се върнете пак при него после, радкост е идиота който мисли за момента българина не е много тъп) 7 Изводите ми са напълно подплатени и не си измислям, имаме малка бензиностанциика от има няма 13 години вече и на какво ли не съм се нагледал. Няма лошо или хубаво гориво - всичко зависи от момента, отдавна не сипват масло в нафтата или керосин или други шмекерии нито на големите нито (особено) на малките, всеки гледа да отидат повече клиенти при него и единствениа начин е качеството тъй като с цена вече много я изкъртиха. Маржа ( официалния ) е около 0.07ст. Ако има някой по-умен може да сметне колко гориво трябва да се продаде за да се избият разходите на една голяма бензиностанция ..... 8 Абе по темата мога много да изпиша ама трябва да тръгвам а и не мисля че тук и е мястото Успех на всички и карайте разумно независимо с кое гориво и кой ви го е продал
  8. Такаааааааа..... 1 Що не вземе някой да оправи този форум да може да се редактира мнение по всяко време за да не се спами излишно, и да му тресне БГ плъгин, бе има работа по форума много!!! 2- Аз четох, четох и накрая избрах сервиз Д&Н Младост 2 - първо са срещу магазина ми второ момците ми правят отстъпка, трето аз им продавам така или иначе компютри ( JarComputers ако нещо ви трябва свиркайте за форумци бонуси ) Ето как ми изглежда сметката до тук като в този момент колата няма забележка НИКАКВА: Bosch 0 451 103 346 Маслен филтър Р 3346 Audi - 16,31 Bosch Въздушен филтър S 9870 - 22.08 Bosch Горивен филтър 41 - 37.03 Масло - 10W40/208 - 15 x 5 = 75.00 ( истината е че това масло го слагат на BMW , ама се клеха, че е моето масло знам че е на Кастрол но точната спецификация скоро ще я дам) LMI 800 Ангренажен ремък - 37.06 SKF VKM Ролка F VAG - 57.18 Ролка V AG - 43.91 Ролка - (Не пише какви са) - 62.50 Ролка - (Не пише какви са) - 35.00 Ремък Канален 5 КR - 21,17 Ремък Канален 4 КR - 10.07 Некви Hella Скоби - 2,80 Носач V AG - 173,89 Клапан на ... - 19.00 Муфа на .... - 3.00 Филтър купе - 25.07 Проверка на аморте. 0 Проверка сп. система 0 Проверка турбина 0 Проверка Окачване 0 Работа общо - 190.00 Отделно за аларма 160 лв но ми направиха отстъпка за количество и ми дадоха такава дето вдига прозорците и некви други простотии на МАК и ги зех на 145 в блока на Контракт в студентски! А и ми разкодираха музиката безплатно хихихихи! За другата кола почти всичко е същото само дето там имат да се сменят и още няколко носача ще пиша допълнително колко са!!!!
  9. Днеска ми счупиха главата 1. През Кат се минава с 20 лв 3 до 4 пъти по бързо в натоварен работен ден след 6 почивни дни и много хора (около 2-4 часа иначе за около 5-7) Нямаше човек който тези кифли там да не върнат за еди какво си че предните забравили нещо!!! Ако на някой му трябва "човека" там всеки който се мотае безцелно и няма документи и кола е такъв!! 2 Застраховането е майка си и баща си, утре ще напиша цифрите за да знае следващия като мен какво го чака, аз го направих в Лев Инс че имам приятел който май ми направи отстъпка но за двете около 1300 лв каско + гражданска отделно по 50-тица за маркиране на всяка! 3 ...... 4 ....... На три и четири ще допопълня за ремонтите какво съм дал че още не са минали да не разточителствам темата! Понеже обещах да напиша от до колко излиза колата, а и да си го имам записано
  10. Хахаха е то евтино и хубаво е като ония лаф " не може душата в рая и к**а в г***"! Не не са ме лъгали хората ама сега се сетих за какво ме преметнаха. Едната е с оригинална музика (да не повярваш че не са я изкъртили) обаче ми седи на код, т.е. или вкарваш кода или смени музиката! 1 варянт - сменям музиката 2 варянт разкодирам я - ако това е възможно къде? Казаха ми че ако отида в Ауди и кажа номера на рамата си те щели да ми кажат кода за музиката - вярно ли е? 3 варянт - не разкодирам нищо и не купувам музика, започвам да пея в колата и останалите пътници ми нанасят трайни увреждания!!! Та как мислите какво да пробвам. Ако ще ме питате нещо за марка незнам тази още не съм я взимал че няма номера и утре е директно в кат ... а за там някакви неща да споделите ... макар че аз намерих пак по форумите де! Баси пак писах много!
  11. Вярно е.... не съм сигурен ... едвам ме нави, макар че в момента съм стиснат ще послушам за тази помпа, че после ще се тръшкам като ме остави!
  12. Благодаря на всички за отговорите! Най - вероятно ще сменя всичките изброени неща! (абе защо така вече 3-ти човек ми казва да сменя водна помпа - тяработи!!!???) Но продължавам да се чудя за маслото - и от менинията ви разбирам, че май везната удря в пълната синтетика - ОК! До сега карах Рено - 05г. от магазина до 150хил водна помпа не съм сменял - може би това ще се наложи на следващия собственик - което автоматично отговаря на въпроса ми защо трябва да я сменя .... А ролките на едната (ако е това което си мисля разбирасе) май наистина са за смяна А и да питам абе като "клекна" и погледна въпросните "546 носача или там щанги или и аз незнам какво са" има едни гумени пръстени който са леко понапукали - когато карам (и по дупките) колата не шуква дори супер меко и тихо но все пак ме притесняват .... сещатели се за кое говоря като погледнеш точно над гумата има едни гумени полусверични "гумички" при захващането на отделните "носачи" Мамка му имам форд фиеста имах и рено имал съм и полско фиатче даже, ама това Ауди ми скри шайбата защо подяволите е толкова различно от останалите коли по въпроса с окачването. Айде за дизела и турбото ясно просто не съм карал дизел няма как да знам масло простотиики и т.н. макар че тея ролки и водната помпа ми идват като от изневиделица, ама окачването им е нема такова!!! Ок аз порасъждавах малко на глас, че със жена ми ми е трудно да си говоря за коли, а приятелите ми не карат такива, за това няма да моля за изчерпателни отговори, но ако все пак ви е пробляснало нещо споделете опита си, за което разбирасе аз предварително благодаря отново!!! Поздрави на всички!
  13. Мерси все пак ме насочи към някакво масло, за парите и аз мисля че там някъде ще дам, или поне от прочетеното до тук.... въпроса е да ги вземе някой за свършена работа а не да ги хвърля на вятъра ... Още веднъж Благодаря за отговора!
  14. Ами ... с какво масло да я карам по книжка дават едно по форумите го отричат ... май обаче всичко бие към разновидности на Castrol. Ами за останалите части (ремък филтри и т.н.) пак ли има изисквания за марката?!?! Объркан съм пп радвам се че поне си отговарям сам
  15. Здравейте, аз от вчера имам 2-ве Audi - та и двете 1,9ТДИ едното 01 др. 99. Обаче до сега първо не съм карал дизел, второ дори и идея нямам къде и какво да сменя (то е ясно масло ремаци и т.н.) обаче и ролки и незнам още какво трябва на тези автомобили. Предниците им са здрави и на двете - доколкото прочетох те са сериозно перо! Та въпроса ми е (ако може в София) може ли някой да ми отдели 2 минутки и да ми напише къде да го закарам за смяната на консумативите и все пак да не ми махнат главата до кръста (колко всъщност струва). Какво трябва да погледна задължиелно (майстор вече ги гледа работят като чесовници - електронни ), още нещо което задължително трябва да се смени! С две думи за каквото и да се сетите ще съм ви "ужастно" благодарен, аз през това време продължавам да чета из форума за да се образовам ( да не си помислихте, че на готово чакам). Ми май е това.... ако се сетя още нещо ще кажа и предварително Благодаря! пп Ще напиша тук колко ми е струвало всичко след като приключа
×
×
  • Create New...