Jump to content

Gorskia

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Gorskia's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. здравейте, Купувам копче за авариините светлини на А3 бензин 2000г. (предполагам и от други години и от А4 може да стане. Имам проблем с мигачите, отказват от време на време и се оказа, че е от копчето за аварийките, въпреки че те си работят перфектно. моля пишете на goranop@gmail.com - прилагам и снимки. Номера на моето е: 8L0 941 509 H WBS+zusf. PA6GF30 предполагам и други ще станат, стага да са с 9 щифта на буксата
  2. Ето снимка, това се намира в багажника зад лявата кора. има три букси и няколко маркуча включени в кутията. Виж снимката, ако имаш дай телефон и го купувам веднага.
  3. колеги, споделете решението на проблема, на мен не ми работи това моторче вътре в компресора и търся да си купя от някаде втора ръка, предложения?
  4. компресора си работи и заключва нормално, но моторчето вътре е прецакано и почти постоянно бръмчи... и ми хаби ток, постоянно, ако го оставя включен и не карам за 2-3 дни ми смъква акумулатора...
  5. здравейте, търся да си купя компресор за централното заключване на А3.
  6. Gorskia

    километраж

    и на мен ми се случи подобен проблем. Скоростомера откача, тръгвам, отчита нормално за ололо 15 секунди, после стрелката скача до 100-140 и пада на нула, след известно време пак почва да скача нагоре и спира тотално да отчита. Също и стрелката на бензина ту се дога над средата, ту пада под средата и след известно време отчита точно, поне както си мисля че трябва да е. Това стана преди няколко дни. И като не я карам известно време, като запаля, първите 30 секунди примерно е добре и после пак на нулата. Някакви идеи? Колата е А3, 2000г, бензин 1,6. Мерси.
  7. не мога да ти кажа, каде точно е проблема, аз сам сменял и ламбда сонда два пъти, като първия път ми сложиха няква обикновенна, после ми казаха, че трябва да си сложа сонда на бош, сложих и пак не се оправи, сменях и датчик за обороти защото почна и да ми гасне от играенето на оборотите и чистих дросела и след това се пооправи. Сега само като стане на 90 градуса усещам леко трептене на оборотите, но съвсем незначително и повече нищо не съм правил във връзка с това. Съветвам те преди да почнеш да сменяш какво то и да е да пробваш да ти изчистят дросела, може и от това да ти се оправи.
  8. Колеги днес тръгнах от с малко повечко газ и чух някакво изтропване отпред под капака, и започнаха да ми стържат скоростите. Помислих си че е съединителя нещо но той си работи превключвам без никакъв проблем. Нещо и стана на скоростната кутия, всички скорости си работят, но започна да скърца, стърже докато ги сменям, дори и при изключен двигател. като тръгна и започва да стърже като стигна към 2000 оборота, все едно няма масло. Дали може да ми е изтекло маслото на скоростната кутия. Беше тъмно и нищо не можах да жидя под капака и отдолу. Кажете какво може да е, и дали е много сериозно, дали да я закарам на собсвен ход до някои сервиз в понеделник или може да стане по голяма беля. Колата е А3, 1.6 2000г.
  9. Днес смених тоя датчик за оборотите, пак не се оправи, не е като преди да сменя ламбда сондата, но пак има леко колебаене в оборотите. Поне след смяната на датчика не ми гасне колата по кръстовищата. Мисля да пробвам да налея бензин 100 и да сложа от добавката за инжекцията да пробвам дали ще помогне.
  10. И аз имам същия проблем с оборотите, сменях два пъти ламбда сонда, не е от това, последно ми излезе грешка - датчик обороти. В понеделник ще го сменям и ще кажа дали има някакав ефект. Искам да питам, на вас случвало ли ви се е оборотите играеики си да изгасне колата. На мен всеки ден така ми става и след това пали трудно. Точно при паленето ми излезе грешката за датчик на обороти при диагностиката. Казват ми, че като го сменя ще се оправи.
  11. Аз имам същия проблем А3 1.6 2000г. Играеха ми оборотите много и смених ламбда сондата с от тези универсалните, но нищо не се оправи, на друго място ми казаха че за мойта кола трябвало да е на Бош, смених я с такава. Оборотите се кротнаха малко, но само малко, пак трепваха, но доста по малко от преди и колата ми пак изгасваше. Пак ми правиха диагностика днес и показа грешка на датчик обороти - в понеделник ще ми го сменят и ще пиша дали от това се е оправил проблема.
  12. здравейте, решил съм да си купувам А3 и не знам с кой двигател да взема. Четох доста добри отзиви за 1.8Т, но като чели съм по склонен на дизел. Утре мисля да ходя да ги гледам на горубляне, но нищо не разбирам и си мисля че ще ме излъжат, някакви съвети какво точно да гледам и как да разбера дали е читава колата. Намерих в мобиле следната обява линк но ми се струва доста евтино, някакви съвети?
×
×
  • Create New...