Jump to content

KKostov

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 Avant '00 1,9 110

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1046 профилни разглеждания

KKostov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, карам А4Б5 фейслифт авант и съм сменял 3 вакуум помпи до тук и не се е налагало да обучавам ключ. Вадиш трите букси и двете маркучета мноооооого внимателно, да не строшиш щуцерчетата за маркучетата и слагаш новата помпа. Ако отговаря по сериен номер, би трябвало да сработи без проблем. Имах същата заигравка след като купих колата и дълго време търсих точната помпа. Накрая проблема се реши. Успех!
  2. Здравейте! Първо поздравления за автора - хубава тема и подробни обяснения. Гледам че доста колеги са споделили проблеми с прибиране на огледалата. При мен проблема е сходен, но при отваряне. Прибирането става мигновено след завъртане на копчето, но отварянето става с известно закъснение. Завъртам копчето обратно, но реакцията на отваряне на огледалата е забавена. Всеки път различно - 10-15-20 секунди дори и минута по някога. Имаше известен период когато работеха идеално, но от скоро пак се появи проблема. Изключително е дразнещо, защото трябва да ги чакам преди да предприема маневра след като съм паркирал с прибрани огледала. Някой има ли идея къде да търся проблема, дали е механичен или чисто електрически се получава закъснение от някъде? Благодаря!
  3. Ами по-големи снимки немога да кача! "Извинявай"!!! Колата се кара с 5W40 Castrol Magnatec Diesel. Разхода, който дава е около 300 грама за последните 7000км. На предната смяна беше по-малък (150-200 грама съм долял за 10000 км). До преди 2 смени нямаше разход на масло. Надявам се тези снимки да са ОК!
  4. От снимките се вижда къде е омасляването, за което говоря и резултатите от теста. Луфта ще се провери в най-скоро време, ама в какви граници е нормално. На ръка как според теб се преценява?!
  5. Здравейте на всички! Тези дни реших да направя тест на турбината с ВАГ-КОМ! Действието беше продиктувано от значително увеличение на маслените петна по маркуча към всмукателния колектор и това че следите от масло са пресни. На прикрепените снимки се вижда. Та така - тестовете не показаха добри резултати. Все пак оставям на Вас да прецените от приложените графики. Колата е мудна в ниските обороти, при натискане на педала на газта до долу след 1500 оборота качва бавно до 3000-3200 и след това си ускорява нормално, НО...... за сметка на обилните "кълбета" сиво-бял дим отзад. При ниски обороти макар и на пълна газ не пропушва (или поне не го виждам аз), като мине 3200-3500 и започва "димното шоу". Нека компетентните членове на форума да си кажат думата. И тези от Варна и областта да изкажат мнение къде да се търси решение на проблема. На примависта изникват два варианта - мнение на Иво (Ifidik) и директно сваляне на турбото и носене в "Унитех" - Варна (в двора на ТУ-Варна, сградата на УПБ)?! Благодаря предварително!
  6. При мен се появи също (А4Б5). Вечерта оставих колата със сверен часовник, на сутринта се беше променило показанието точно с 1 час и се беше появила иконката-антена. Някой знае ли как точно през VAG COM се настройва закъснението от CET?! Например за България +1.
  7. Може ли снимки на таблото? Какво е състоянието на дисплея и цена, ако може?
  8. Код на вакуум-помпата за централното и цена?! НЕЩО???
  9. Колега, кода на компресорчето за централното и цена?
  10. Код на вакуум-помпата за централното и цена?!
  11. Колега, налична ли е вакуум помпата за централното и какъв е кода му? Снимай го, ако го имаш все още! Мерси!
  12. Ако позволи титуляра на темата да се намеся - аз също гледам за летни гуми. Засега гледам тези модели: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/Dunlop-Sport-Maxx-RT-and-Race-Launched.htm - Dunlop Sport Maxx RT http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/K425-Kinergy-Eco.htm - Hankook K425 http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Bridgestone&code=yes&partnum=955HR6ER30002RFT&KEYWORD=tires.jsp_Bridgestone_Turanza_ER300-02_RFT_Tire&tireModel=Turanza+ER300-02+RFT&GCID=C13674x012-tire - Bridgestone Turanza ER330. Преки мнения и препоръки ще са от полза и за мен. Благодаря!
  13. Еми, така е! Ако ти попадне някой с кат.№ 8D0 862 257 E или 8D0 862 257 В драсни едно Л.С.
×
×
  • Create New...