Jump to content

djsmash

Members
  • Мнения

    115
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от djsmash

  1. Колега, слагай чип и си свиркай. Колата тръгва доста по-добре, разхода си е същия или по-нисък. Аз на моята й сложих преди около 5 години и до сега не съм имал никакви проблеми. Сумиста е правилния човек за тази работа, лично аз съм много доволен.
  2. Здравей отново, добре, нека да бъдат Bilstein 2бр. за отзад и поръчай и решетката. Пиши ми на лични като дойдат, къде и кога да се видим да ги взема. Поздрави, Димо
  3. В крайна сметка си взех Pioneer MVH-X560BT. Не мога да кажа, че свири по-добре от предишното ми Alpine CDA-9884r. Ако някой има същата дилема да знае, че ако търси звук - Алпинчето е по-добър избор.
  4. Здравей колега, можеш ли да ми дадеш цена за задни амортисьори за Audi A3 1.9 TDI 2000 година, предпочитам марка BOGE. Интересува ме също пластмасовата капачка за теглича на предната броня (спойлера), може и втора употреба. Благодаря предварително за отделеното време!
  5. Здравейте, купувам СИВА предна и задна броня за Ауди А3 модел 1997-2003 / 3 врати. Интересуват ме единствено брони в перфектно състояние/без забележки, така че да не се налага боядисване. Цвета е като този на прикачената снимка. Обявата е за София. За контакт: Тук и на ЛС. GSM: 0887989970 E-mail: dimo.zhelevski@gmail.comSkype: dj_smash_bgTHUMB_untitled02.bmp
  6. Реших да те послушам и да си взема ново. В крайна сметка се спрях на Pioneer MVH-X560BT. http://aval-bg.com/products/product_id/472/category_id/9/Pioneer+MVH-X560BT Тия дни ще ходя да го видя на място и да го взема. Ще пиша отзив как се представя пред старата генерация.
  7. Здравейте, имам една дилема, дали да си взема нов CD/USB Player за колата или да си взема втора ръка. Вариантите, между които се колебая са: Alpine CDE-182R: http://www.alpine.bg...nits19/cde-182r което е на цена от 250лв. или Alpine CDE-9884r: http://auto.syl.com/...ine%20CDE-9884R което съм си го намерил на цена от 200лв. Музика - ще се слуша предимно от USB, Mp3-ки. В момента колоните са 4 Alpine, но в бъдеще мисля да си взема и някоя туба с вграден усилвател. Преди имах Alpine CDE-9884r (който ми го откраднаха) и бях много доволен от качеството на звука, но като цяло модела е доста стар и незнам дали новите модели, въпреки че са по-евтини, не си заслужават пред него. Благодаря предварително!
  8. Няма по-добра оферта на пазара от тази на Тонката. Това в комбинация с отзивчивостта и коректността му ме принуди за 3-та година да използвам именно неговите услуги! Жив и здрав Тонка! Мерси много!
  9. Здравей колега! Интересува ме цената на рейката и дали имаш релето за мигачите и на каква цена. Мерси предварително!
  10. Здравей, преди известно време ти бях карал една сива ауди а3-ка с доста зле ударен заден десен калник. Незнам дали се сещаш, но искам да я вкарам да я правя, чак сега успях да отделя някой лев за това. Кажи кога би ти било удобно да я почнеш или да ти я докарам пак да я видиш. Поздрави!
  11. Имаш ли релето на мигачите и ако го имаш, каква му е цената?
  12. Купувам реле за мигачи за Ауди А3 1.9TDI 2000г. От София съм. За контакт: GSM: 0887989970 Skype: dj_smash_bg ЛС
  13. И при мен беше същия проблем. Само, че ми смениха тази клапа. Лошото беше, че клапата струваше около 280лв. ... Не си спомням точно, но важното, е че се оправи
  14. djsmash

    audi A3

    Цените започват от 110лв. за китайско с монтажа е около 150лв. Има и европейско от около 250лв. с монтажа към 290лв.
  15. декоративна лайсна за багазника(над бронята се слага) - на това снимка може ли? престилка за задна броня - колко пари й търсиш?
  16. И аз поднових каското. За една година работа с Тони, мога да кажа, че по-точен и отзивчив агент от него няма! Благодаря за чудесното отношение и за помоща, която винаги ми е оказвал!
  17. Намерил съм си за 30лв., но кажи какво би предложил?
  18. Колега, мен ме интересуват също стоповете на каква цена са, релето за мигачите и лявото огледало за задно виждане. Мерси предварително!
  19. Търся да си купя централната конзола от S3. Някой знае ли от къде мога да я намеря и колко струва?
  20. djsmash

    Разход!

    След като махнах катализатора и сложих чип разхода ми вече е към 6,5 градско и извънградско с едно пълнене минах 1200км и лампата за горивото още не ми беше светнала, но заредих, че скоро нямаше да има ЕКО. Обичам я тази кола!!!
  21. Аз си бях сложил спортен конусен филтър за 300лв. K&N. Резултатът беше, че колата просто стана по-шумна Звукът си беше все същия. Не го прави по-готин като при бензиновите коли, не се чува съскане при всмукването ... Смотана работа. Ето го и видеото да видиш точно за какво говоря: Що се отнася до вървежа ... Никаква разлика.
×
×
  • Create New...