Jump to content

hox

Members
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  VW Golf 5

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,007 profile views

hox's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Надявам се тази седмица да я взема от сервиз закачена, и ще видя дали пак ще се покаже грешката, че много и се насъбра на горката колица. Благодаря ви за съдействието.
 2. Отзад колата е разкачена, подари удър и липсват парктроника и долните халогени възможно ли е заради това да дава?
 3. Таблото? Това не го разбрах?
 4. Сменихме клапана на картерните газове, маслен филтър и пръстенчето под филтъра. До тук съм минал 100км и не е светела грешката за налягане но на чека излиза Това като грешка.
 5. За втори път сменям маслото с такова и не съм имал проблем досега, гръцкият майстор каза, че щом не са датчиците е помпата.
 6. Здравейте, колата в Ауди Q5 2014 2.0tfsi, цитираната грешка ми светна на път за гърция, доста неприятна червена лампа. Съобщението излиза само когато колата не се движи и е на едно място. Успях да намеря сервиз, където я заачиха и казаха да се сменят двата датчика на за налягане на маслото и горивото. Смениха ги но отново на път към къмпинга при паркиране светна. Явно проблема не е в тези датчици. Също така се оказа, че капачката за изгорелите картерни газове ипуска и светва чек лампата и оборотите леко играят, според тях това не е проблем и ще можем да се приберем до България. Лично смятам, че проблема с налягането на маслото е по сериозен. В допълнение смених маслото преди около 2000км с Ориг. На ауди 0-30. Моля ако някои е запознат с проблема за съдействие.
 7. Здравейте, някой може ли да препоръча сервиз където да извършат монтажа?
 8. Здравейте, оглеждам се За покупка на ауди ку5 2013 фейслифт. Доколкото прочетох проблема с харча на масло е решен с фейслифтовия мотор. Ако някой може да сподели мнение дали е така ще съм благодарен:) също така има ли вероятност да са сложили стария двигател 211кс на фейслифт от първите модели 2013. Също така ако има нещо протеснително ще съм благодарен :)
 9. Здравейте, може ли да ми препоръчате някой, който би могъл да го направи с VCDS Cable?
 10. Здравейте, купивам предни емблеми на ауди и куатро
 11. Здравейте, колата е 2012 2.0тфси 211кс, та въпросният преобразувател на бензиновите пари, който се намира под купето ми липсва, колата си работи но свети чека. Някои може ли да ми даде малко повече инфо относно него и каква е цената. Доколкото знам се слага на а5, а4 и q5. Дали за трите модела е еднакъв?
 12. Tова е грешката: Evaporative Emission System Leak Detection Pump Sensor Circuit Range/Performance P240
 13. Не е печка, в менюто на колата нямма функция за печка, щракнах няколко снимки на кабелите и маркучите ако някои може да се сети какво е
 14. мисля, че няма печка
 15. Ауди q5 2tfsi, 2012, липсва ми чат под шасито от шофьорската страна, прилича на филтер или нещо такова, защото има букса за свързване и два маркуча, но никъде не могат да ми кажат какво е откраднатото.., колата работи без проблем и не дава липси на диагностиката.
×
×
 • Create New...