Jump to content

geshaaa

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 1.8

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

geshaaa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. geshaaa

    Чистачки размер?

    Здравейте,какви са размерите на чистачките на 8L стандартно - двете предни и задната? Благодаря предварително.
  2. geshaaa

    За довиждане :)

    Честито, дано и новата да е така безпроблемна
  3. Здравейте,от скоро ми скърца перката на радиатора все едно някъде запира,има ли вариант нещо да се нагласи или да напръскам с течна смазка някъде,или е за смяна?
  4. Здравейте,колеги,от скоро спряха да ми се прибират огледалата,някой има ли идея от какво може да е,също така се чудя дали е възможно аз да съм развалил нещо понеже скоро махах корите на вратите,за да си смажа водачите на ел.стъклата.
  5. колега,гледам,че в сайта им пише 80лв за тавана,защо са ти взели 140лв или това е цената с демонтаж и монтаж,питам защото и мен ме чака скоро същото.
  6. geshaaa

    Странен проблем с А3 8L

    клемореда се оказа,миналата седмица го смених и всичко е ок
  7. колега,виж да не е от клемореда.
  8. geshaaa

    Странен проблем с А3 8L

    акумулатор е чисто нов
  9. Здравейте,колеги,наскоро си купих А3 ADR, като цяло доста съм доволен от количката,но има едно странно проблемче,което се появява веднъж на 15-20 запалвания на мотора - светва лампата на АБС и след около една минута почва да мига и някаква друга лампа с удивителен,като в същото време и скоростомера спира да работи,рестартирам колата и проблема изчезва,моля някой ако е имал подобен проблем или се сеща от какво може да е,нека сподели
  10. Търся си А3 125кс или 150кс на прилична цена.За контакти тук на лично.
  11. Здравейте,колегиКажете ми с кой ключ да си сваля волана(за да си купя от железарията),прилича ми еврейски ключ,ама е с повече зъбци,не знам как се казва,колата е Ауди а3,99г.
  12. Здравейте колеги Купих си Ауди а3 1.9 тди 110кс. AHF Моля ви,кажете ми какви са симптомите,че турбината ми е за почистване,за мен колата си върви чудесно,но ходих на копютърна диагностика и ми казаха,че турбото ми е за почистване,не вървяла в ниските обороти колата.За да ми почисти турбината майстора ми пойска 300лева,затова реших първо да се посъветвам с вас,преди да предприема каквото и да е било
  13. Купувам-топка за скоросния лост,вратата на жабката,емблемаКолата е Ауди а3,99годинаОт София съм! 2. ВЪВ ВСЯКА ОБЯВА ДА ИМА ОСТАВЕНИ ДАННИ ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА: МЕЙЛ, ТЕЛЕФОН!
×
×
  • Create New...