Jump to content

toshe

Members
  • Мнения

    408
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Opel Vectra C

Персонална информация

  • Локация
    пловдив

toshe's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много удобно и ефективно устройство за водене на разговор в автомобил. Има Bluetooth за свързване с вашият телефон и съответно FM трансмитер ,за да можете да говорите и да се чува разговорът през тонколоните вашата аудио система. При излизане от колата има обхват 10-15м. след което връзката автоматично се губи. Съответно при влизане в обсега на действие автоматично устройството се свързва с вашият телефон и отново мижете да провеждате разговори през радиото на колата ви. Има възможност да възпроизвежда MP3 от карта. А също така освен стандартно да се зарежда от автомобилът има възможност за автономно зареждане чрез СЛЪНЧЕВИ БАТЕРИИ ,които са вградени на гърба на устройството. Ползвано е 3-4 месеца и съм изключително доволен. Просто автомобилът който ползвам сега е със вградена такава екстра и тази ми остава неизползваема. Малко снимки ,за да видите състоянието му(няма наранявания и надрасквания,като ново е). ЦЕНА : 55лв. Може да бъде изпратено чрез Еконт до ваш адрес. Тел за контакти :0888 558629 Тодор Както и тук на ЛС
  2. Продавам 4бр. летни гуми които се държат страхотно на пътя. За съжаление чифтовете не са една година. 2 бр. са ДОТ 07. а другите 2 бр. са ДОТ 05. Всичко си личи на снимките,нямат балони. Но все пак са втора употреба ,не са като нови. Цена за комплект 4бр. -220лв. Цена по отделно 2бр. ДОТ 07 -130лв 2 бр. ДОТ 05 -110лв. При интерес звънете и на 0888 558629 -за коментар(ТОДОР)
  3. не по скоро ако е паднало нивото на антифриза. Тогава е по вероятно да мига при разклащане. А като знаем проблемите с губенето на течност на тези двигатели по вероятно да е това проблема.
  4. Както е писал колегата по горе .Тези мотори страдат от това ,че с времето се натрупва една гняс по цялата система и дори след смяната с нова радиаторче на парното ,то не след дълго се запушва от въпросната гняс. Може да са топли маркучите но дали са с достатъчна температура. И дали е достатъчен дебита за да се отдаде нужната температура от радиаторчето. Колега след пробата с изпарителя може да пробваш да видиш дали има достатъчен дебит от радиаторчето на парното. Махаш двата маркуча на въпросното и със струя вода под налягане пробваш дали ще излиза пак такава от другата страна. Ако не излиза трябва да промиваш цялата система. Защото ако промиеш само радиаторчето ,то пак ще се задръсти след време. Дано съм бил полезен.
  5. toshe

    Проблем с ксенона

    Както е писал колегата по горе,някой път не лягат точно на местата си крушките и от там ти идва проблема.Погледни по внимателно точно в тази област. Ако трябва и малко да се побългари не се притеснявай , но малко разлика в закрепянето ти дава голяно отклонение в ъгъла на светене.Успех!
  6. toshe

    За всички от форума с B4

    Чакай да видите и моята . Малко сесийка на зеленко ,ама не е от тази година. Като гледам не са излезли много добре,но имайки в предвид че са снимани с GSM-а стават за гледане.
  7. Колега ако и пишеш с какви глави е ,може да имаш късмет. Преди известно време поръчах лазерни принтери на един познат ,но ми донесе ете такива фъшкий.И се оказа че са без захранване и без глави. Та ако твойто чудо е подобни глави мога да ти дам цяло устройство. Изглеждат като нови на външен вид. А за ремонт даже и не си помисляй. Шанса за ремонт на такива мастиларки е 5%.
  8. А от къде си сигурен че не е в копчето. Ти може да си го мерил с мултицет ,но тока на палене е доста по голям.И ако не може да го прекара това копче тоя ток ,к'во правим. Пак същото. Само тема за размисъл колега. Успех!
  9. Колеги на мен ми се намира една ел.антена телескопична. Щях да си я слагам на моята Б 4-ка но продадох колата. Така че ми е излишна. Употребявана е и работеше като я свалях. Ако някой все още си търси .??
  10. Абе дизелака си е най-добре ако питаш мене. Хем си върви ,хем не мислиш за газифициране. Пък и ако си намираш и нафтичка. Направо караш и се кефиш. Аз се поизнервих от мойте бензинки и минах на дизелак. Направо се родих. Поздрави.
  11. Чакай до лятото и тогава пери. Че доста смърди ако не изсъхне. А то се знае Ауди ръжда не хваща. Аз така мокър под шофьорската стелка стоях почти година(щот съм със гумена)
  12. Конкретен модел - НР 1005 159лв. Техномаркет. Естествено само принтер ,но за сметка на това лазерен. За тези пари о мултифункционално ,само мастилено.Не препоръчвам.
  13. ЧНГ и от мен бъдете живи и здрави и безгрижна
  14. Е добре де . Но не е чак толкоз ефективно при всички. Значи мисля че някъде някой е споменавал: Просто забелязах че моята плочка не е толкоз похабена навсякъде , а само там където се е допирала контактната повърхност. Просто свалих платката и разширих отворите на болтовете. Станаха елипсовидни и по този начин след монтажа и можех да наглася с 1-2 мм. плочката в различни положения. Демек на око леко я местих докато успях да настроя изцяло да се движи подвижната част по незасегнатата повърхност. И наистина стана доста добре. Според мен връща от пътя за доста време. Дано съм се изразил разбираемо Успех!
×
×
  • Create New...