Jump to content

PStoianov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от PStoianov

  1. Господа, бихте ли пуснали актуален линк към DVD-тата. Описание по-горе, не анонсира никакви файлове и от 3-те сървъра.
  2. Да изкажа едно благодаря и читавите цени към Raino. А именно това на снимката (филтри - масло + купе + въздушен, масалце и нормални/оригинални пружинки). Всичко това за А4 B7 3.0TDi. Моля, модераторите да приемат това съобщение като обратен фийдбек а не реклама.
  3. Господа, бихте ли споделили с каква записвачка и софтуер сте ги записали?
  4. * * * * * (Съвсем малко офф-топик...не, че не търся това което колегата търси но читав екземпляр е труден за намиране.) Господа, има ли Audi A4 B6, 2.5TDi, с новите мотори (BCZ или BDG или BFC или BAU или BDH) и с автоматична скоростна кутия Tiptronic? Това с което вече съм наясно е, че няма Quattro с мултитроник. Според вас това с мултитроник или типтроник е?: http://www.cars.bg/u215493 и http://www.cars.bg/u226534 и какво ви е мнението? Ясно е, че е на 300k km. А какво ви е мнението по отношение на поддръжката на Audi A4 B6, Quattro, 3.0 на газ в сравнение с 1.9TDi? * * * * *
  5. Господа, едно въпросче, че може да се каже, че е по темата: Интересувам се дали има Audi A4 B6 avant, 1.8 бензин, без значение от това дали е 1.8T(FSI) и т.н., Quattro и да е мултитроник? Искам да си купя такова Audi A4 B6 avant, но да е Tiptronic. Всяко ли Audi A4 B6 Quattro е със скоростна кутия Tiptronic? Ясно е, че 1.9TDi, quattro, tiptronic е химера и няма намиране а 2.5TDi не искам.
×
×
  • Create New...