Jump to content

ntgeorgeiv

Members
  • Мнения

    95
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ntgeorgeiv

  • Рожден ден 26.12.1980

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1134 профилни разглеждания

ntgeorgeiv's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. От Порше казаха хората,че за А3 такъв бутон никога не е правен
  2. Колеги един въпрос - знаете ли от къде мога да си намеря оригинален бутон на таблото (от тези то ESP off) за 8L за изключване на парктроник? Смятам да си слагам и преден, но не ми се иска да става някаква цигания с Home-made бутон. От къде може да се поръча?
  3. Здравейте, Купувам оригинална навигация за Ауди А3, 8L. Моля за цена и снимки, какво и описание за състоянието. Оферти тук или на поща: ntgeorgiev@gmail.com
  4. ntgeorgeiv

    Ксенон или LED А3 8L

    Някакви препоръки от къде да взема ксенона и марка?
  5. Здравейте колеги, имам следната дилема за А3 8L facelift. Смятам да сменям осветлението на колата и се чудя между ксенон и LED осветление. Питането ми е някой дали е сменял къси, габарити и дълги със светодиоди и какво е впечатлението.
  6. Колеги, никой ли не се е сблъсквал?
  7. Колеги, питането ми е, оригинален Chorus от 8P ила ли някакви причини да не може да се монтира на 8L facelift. Благодаря предварително за отговорите.
  8. Здравейте колеги, Може ли да препоръчате къде в София мога да купя и монтирам ксенон за А3-ката? Горо долу каква цена да очаквам за ксенона+монтаж. Благодаря предварително!
  9. Цитиране на предходен пост! Да, сори, това което съм пропуснал да спомена -колата е 8L.
  10. Здравейте колеги, Имам следното питане - дали може да кажете в София, къде може да ми сложат борд компютър на А3? Търся цялостно решение, компютъра, допълнителното оборудване и т.н. Благодаря предварително!
  11. С какъв чип е колата, къде е слаган? Колко коня е сега с чипа? Коя година е Аудито?
  12. Само да вметна, че поставяне на АГУ (в случай, че ни си купи с монтирана на колата) на 1.8 20v означава около 1200 - 1300 лв. допълнително върху цената първоначална инвестиция, след това на база на това колко км. ще минава на месец/година може да си сметне payback period на АГУ, т.е. когса реално ще започне да кара на половин цена спрямо бензина.
  13. Бензина - по-евтино обслужване, добро ускорение, нослед 3000 об., съответно и разход в града 11/100 и извънградско 8/100 Дизела - малко по-скъпо и претенциозно обслужване, много пъргава машинка, коренно различен разход: 7.5/100 в града и до 5.5/100 извън. Аз лично съм в бензиновия ДВГ 125 к.с., но се ореантирам към смяната му с Ауди ТДИ.
  14. ntgeorgeiv

    2.0 FSI

    Да но тук поне присъства буквичката Т за турбина....
×
×
  • Create New...