Jump to content

ka4olin

Members
  • Мнения

    64
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ka4olin

  • Рожден ден 11.08.1984

Друго

  • Kaра
    A6 C4 2.6

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Drujba City

ka4olin's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ka4olin

    Съобщение?

    Странно!? Колата върви нормално! Казвате да я продавам и да правя основен ремонт??? Някой може ли да каже нещо конкретно по случая, защото нищо не ми стана ясно? P.S. Извинявам се! Не видях предния пост. Започвам да чета, че нещо успяхте да ме наплашите.
  2. ka4olin

    Съобщение?

    Имам следното питане: като дам на контакт и на километража под изминатите километри (второто поле което може да се нулира и засичат колко си изминал след нулирането) ми изписва нещо от сорта на ln. 2 (1n. 2). След като запаля двигателя си показва километрите, които съм изминал. Чудя се какво ли означава тази индикация? Тя се появи преди 2 дни и я има всеки път преди да запаля.
  3. Много ти благодаря за подробното описание ! Оставая само да измисля някоя свободна събота/неделя и да хвана с един приятел да се позанимаваме. Дано стане този месец. Като имам резултати ще пиша .
  4. Mail me: тук Дава ми грешка 11.5 на първи канал - централна клапа, постоянно блокирала. Не знам как да видя има ли и други грешки на този канал. Мисля скоро да мина и през НИМ, ама трябва да имам пари за почерпка, че ще ми е първа среща . Все се каня да дойда, но с празни ръце не става.
  5. +1! Успех и дано станем по-разумни шофьори (и пешеходци)!
  6. ka4olin

    СЛАБА ВЪЗДУШНА СТРУЯ???

    линка не работи
  7. Благодаря ти колега! Чудя се дали да се опитам сам да направя тази процедура или да оставя на някой сервиз да ми вземе парите. Ще проверя каква грешка дава и пак ще пиша. Имам кодовете за климатроника. Дано да им хвана цаката. Ако имам затруднения с кодовете за диагносатика, ще питам .
  8. Здравейте колеги, имам едно питане за климатроника и по-точно за централните духалки, който при мен не духат. Имам въздушна струя към стъклото и към краката, но това не е достатъчно за да се охлажда добре. Ходих в "HEED" сервиз в надежда, и при закачане на компютър дава грешка, при чистенето на която обаче не се оправя проблема. Пича ми каза, че потенциометъра с годините натрупва грешка и отказва, и трябва да се смени целия управляващ блок за централните въздуховоди. Въпроса ми е, някои имал ли е подобен проблем и дали само така се оправя, защото аман от безмислено пръскане на пари по сервизи, заради некадърни диагностики .
  9. ka4olin

    колеги срамота

    AUDI не може да бъде ретро! Винаги е на мода и от която и година да е, пак е пред останалите!
  10. ka4olin

    CD/MP3

    Аз лично съм фен на Sony и не крия пристрастията си . Пък и за съотношението цена-качество са идеални. Ако имаш по-добри идеи - сподели ги. Отворен съм за всякакви съвети .
  11. ka4olin

    CD/MP3

    Мисля че в крайна сметка ще си взема въпросното Sony (по-горе), има всичко без дистанционно управление, но и без него ще се справя
  12. ka4olin

    CD/MP3

    Изглежда много добре, кажи модела или пусни линк да видя
  13. ka4olin

    CD/MP3

    Казаха ми, че на по-новите плеъри трябва да се запоява евро букса. Не знам на кои модели по-точно е така, но не е само на жакове. Като го взема ще поразуча повечко. Но все пак тояга ми се вижда удобно място. На един приятел са му взели 20-ина лева.
  14. ka4olin

    CD/MP3

    точно в "тояга" мисля да го монтирам, наблизо ми е, пък и ми ги похвалиха че са кадърни момчетата
  15. ka4olin

    CD/MP3

    много ти благодаря, ще се поинтересувам да си намеря от тези "тапи"
×
×
  • Create New...