Jump to content

lightone

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно lightone

  • Рожден ден 16.04.1984

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Shumen

Последни посетители

1031 профилни разглеждания

lightone's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема си остана!!аз ходих по работа в софия,иначе ремонтите са тук в шумен.За сега ще я оставя така нямам много жреме да се занимавам с нея!при теб излиза ли грешка на ламда сондата?при мен излиза грешка "ограничител Мах" ама ми казаха че не е от това.
  2. Днес ходих да ми 4истят стъпковото мотор4е,ще видим какъв е ефекта.Малко по-добре е но като4ели проблема си го има още! Сега заминавам към София и ще видя как е!!!ако не ще се ма4им пак с моя 4овек. Ще пиша какво е станало,ако и ти разбереш нещо пиши,4е направо ми писна да ходя по сервизите!!
  3. и аз имам подобен проблем само че при мен не го прави постоянно и с моя майстор се чудим и маем какво става.На газ проблема е доста по сериозен и странното е това че го прави при завои ако ти открият проблема моля пиши!
  4. lightone

    Ламбда сонда бушон

    Когато е с ГИ играе и то доста,все пак взема и Инфо. от нея!!
  5. Същата работа(проблем) че и даже щях да се бласна щото ми спря и хидравликата !на много диагностики я водих,нищО!На бензин нещата се пооправят но скоро имам чувството че и там ще почне!Как е паленето сутрин?при мен почват да играят оборотите 500-1200 докато не загрее до 40 градуса и на 45 прехварля на газ и става каша,покарах 2-3 дена на бенз. ама резултат никакъв!!Кажи какво е станало с датчика??
  6. Пробваи с дроселовата клапа и на мен ми правеше подобни номера и се оправи!сега пак ги прави само че на газ и мисля пак да отида да я зачистят само че си мисля че този пат няма да мина толкова лесно!!!
  7. Моя грешка Симгас е явно наистина е боклук,но във форума като четях нищо не намерих за тях и реших да пробвам!! Благодаря за телефончето,ще се помъча още малко с тези майсторчета(уж са добри от далго време са в бранша) и ако не стане ще търся по способни!!
  8. маи проблема ще се окаже по-сериозен,сутрин почнаха да ми играят оборотите дори и на бензин 1200-500,600!!!даите някакъв савет!!!
  9. точно ова ме притеснява сменил съм кабели и свещи преди не повече от 2000 км. но в вторник отивам на диагностика за всеки случей и след това веднага при тях,пак ако се наложи ще тарся някои от оторизираните сервизи в други градове!!!
  10. 2 пъти ходих,правят някакви настройки,ама нищо.Оправдават се че тоците нещо не ми били наред,а на бензин колата е пушка!!!!
  11. Здравейте!!! преди седмица си сложих газов инжекцион,български Sims..!!!и от тогава почнаха проблемите,на бензин колата е както преди (нормална)но при превключване на газ(на 45 градуса) неиска да потегля нормално.На 1 при 1300-1600 оборта заглъхва и смъква оборотите до 200-300 и изгасва понякога!!!2 пъти ходих в сервиза казаха ми че проблема ми е в свещите, а те са чисто нови на 1000км,и нови 40 кинта не ми се дават за тоз дето духа.И ме съмнява че в сервиза искат просто да ме разкарат и маи ще има големи разправииии!!!Дайте някакъв съвет!!!! Колата е А3 1.6 96г!!!благодаря предварително
  12. Много си прав!!!Без ламда контрол нема да стане!!!
  13. Прав е колегата!!! вращайте си колите веднага,аз с моето малко брамбазаче 1.6 А3 200км. на 6000 оборота без никакви проблеми,вярно с немски бенз!!!
  14. lightone

    газ или бензин

    Всичко е вапрос на сметки,какъв е смисала от Газ ако ще я избиваш 2 години,за толкова време ще си продам колата 2 пъти!моето си решение!!
  15. lightone

    дайте съвет за А3

    Лошото е че А3 1.6 вдига 200 чак при 6000 оборота,динамична е но е малко спичашто да иа даржиш много дълго на такива обороти!Е поне мен ме притеснява!!:flehan:
×
×
  • Create New...