dirrty

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

About dirrty

 • Rank
  User
 • Birthday 09/23/1986

Друго

 • Kaра
  AUDI A8 4.2

Контакти

 • AIM
  George.Donkov
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Благоевград

Recent Profile Visitors

1,575 profile views
 1. Сменен е този който се намира под седалката и управлява паленето на автомобила, а самите машинки са тествани с пуснати кабели от дясната страна, които са работещи. Но иначе няма връзка дръжките с модолите за управление на стъклото.
 2. Здравейте колеги! Собственик съм на А8 4.2 бензин 2003г. с опция keyless go. От близо два месеца се боря с този проблем и стигнахме до задънена улица. А причината за която пускам темата е, че от лявата страна дръжките на вратите не работи функцията за заключване на автомобила. Така купих автомобила от Германия. И се започна купих дръжки втора ръка и ги монтирах, но пак не работят бутоните за заключване. Сложих ги от дясната страна и двете функции (заключване/отключване) работят перфектно, слагам ги пак от ляво и работи само отключването. Проверихме всички кабели са здрави и няма прекъснали, смених модула keyless с друг, и пак никаква разлика. Някой ако може да помага ще съм много благодарен.
 3. dirrty

  ABS DEFECT

  ЦЯЛАТА ПОМПА НА АБС ИЛИ ИМА ОТДЕЛЕН МОДУЛ?
 4. dirrty

  ABS DEFECT

  Колега само това пише
 5. dirrty

  ABS DEFECT

  ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ! ИМАМ СЛЕДНАТА ГРЕШКА, КОЯТО МЯНА ИЗТРИВАНЕ - 00003 - Control Module: Defective. МОЖЕЛИ МАЛКО ПОМОЩ КЪДЕ ДА ТЪРСЯ ПРОБЛЕМА? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. МОДЕЛА Е Д3 4.2 БЕНЗИН.
 6. Колеги сменихме отдушника за картерните газове и всичко е наред сега.
 7. Колеги маслото е сменено 2 пъти за 2000км. В момента карам с motul 8100 x-cess 5w40 и е на макс. Тези дни ще проверим филтера за картерни газове.
 8. Здравейте колеги!Колата е б6 3.0 asn и на всеки 100км. светва жълтата лампа за мин. на маслото. При проверка на маслото то е на максимум. Сменен е датчика за нивото на маслото, но продължава да свети на всеки 100км. Когато светне спирам изваждам пръчката за маслото и я връшам пак обратно и спира да свети жълтата лампа. Дайте идеи какво може да е?
 9. dirrty

  B6 MIRROR TILT

  Не нямам Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. dirrty

  B6 MIRROR TILT

  ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ! ПИША ТАЗИ ТЕМА, ЗАЩОТО НЕ НАМЕРИХ НИЩО СВЪРЗАНО С ФУНКЦИЯТА MIRROR TILT. НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА ДАДЕ СЪВЕТ КАК СЕ КОДИРА И НА КОЙ КАНАЛ ЩЕ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН.
 11. Благодаря за бързата намеса.
 12. Здравейте колеги! Колата е А4 Б6 Авант и търя къде може да преведа тези кодове на тази снимка. Благодаря предварително.
 13. Да забравих да напиша, че колата е б6 2002г. Авант
 14. Здравейте колеги! От известно време показва на борда, че задна лява крушка за мъглата е изгоряла. Понякога работи, а друг път не. Смених с нова но пак не иска да свети, почистих и с контактен спрей, и пак без резултат. Дайте съвет какво да търся като повреда.