Jump to content

Dimitar Koev

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dimitar Koev

  1. Здравейте колеги, продавам отигиналните джанти от моя параход (А6 Ц5) 16', 5х112, 7J, ET45 Джантите са прави, без криво и пукнато. Имат следи от годините, но на колата все още изглеждат съвсем добре. Всички дефекти и надрасквания се виждат на снимките. Цена: 150 лв. Доставка: поема се от купувача, ако е от друго населено място тел.: 0884 215 917 мейл: d_koev@abv.bg Снимки:
  2. Ъммм... сарач? Това не беше ли човек, който прави седла и конски сбруи? Ако не бъркам нещо - такъв човек със сигурност няма да знае как да го поправи...
  3. Dimitar Koev

    Фарове въпроси

    Не съм още. При Иво и Гюнтер са много натоварени и нямат време. За сега с Иво (Ифидик) се разбрахме за понеделник. Проверено на други коли: Болт он са Регулацията си работи (прехвърлят се оригиналните машинки) Поръчх ги от Боби (BKTunning - има обява и тук в части и аксесоари).
  4. Здравейте, трябва ми капака на лявата пръскалка на фара за А6 Ц5 преди фейслифт. Ако някой има комплект и не иска да го разваля - мога да взема и двете. Идеалния вариант е да са свребрист металик, но и други цветове ме устройват. тел.: 0884 215 917 или ЛС Димитър
  5. Dimitar Koev

    Фарове въпроси

    как така вибрира? Предават се вибрации от двигателя ли? Вероятно имаш нещо разхлабено/разкачено. при моите просто констуктивно няма от къде да се получи вибрация в рефлектора. Всичко е много стегнато и зъбните колела за машинките са единтвеното подвижно място. Аз съм с този модел:
  6. В7222НА - сребристо Ц5 Авант СА3445МС - графит Mazda RX8
  7. Dimitar Koev

    Фарове въпроси

    Моите фарове са адски зле и не видях някакъв смисъл в рециклиране или ретрофит при положение, че на ДЕПО има много сполучлив модел за фабричен ксенон и автоматично регулиране за 420 лв. (комплект). Днес пристигнаха и утре ще опитам да снимам резултата. Малко е дразнещо, че са с "angel eyes", но това се преживява като се има предвид, че светят перфектно. А относно отрязвания, нови стандарти и стари стандарти - това ми е последна грижа, при положение, че свети супер и не преча на останалите участници в движението. EDIT: Някой може ли да ми каже колко вата са оригиналните D2S ксенонови крушки, че се чудя какви да взема - да не направя грешка?
  8. В ebay цените са умопомрачителни (70-80 паунда за предна врата - 50-60 за задна - т.е. 250-300 паунда общо за четирите), но от тук могат да се намерят и на по-прилична цена. (250-300 лв. за комплекта) Говорим за 2-ра употреба.
  9. Здравейте колеги, от скоро съм собственик на ново работно возило - А6 Ц5 Авант. В момента му дооправям дребни козметични забележчици, които ме дразнят и имам следната питанка: Виждам, доста Ц5-ици с алуминиеви лайстни на вратите от allroad. Навсякъде чета противоречива информация - едни казват, че АБСОЛЮТНО не стават, други казват, че стават на врати от S6, трети казват, че само захващането е различно... Парадокса е че виждам доста снимки на такива коли - А6 Ц5 Авант 2.5 ТДИ (нито са фейслифтови, нито S6) с алуминиеви лайстни. Не знам да си вземам ли такива или не. Някой може ли със сигурност да каже дали пасват или да не се занимавам?
  10. Чак литър рядко се случва, но 0.5 за някои двигатели/модели е нормално. Живея тук, но си изкарвам хляба в(през) Австралия, така че съм наясно как се изкарват пари и колко време е разумно да се отделя за поддръжка на кола. Просто поддръжката на подобен модел е такава. Всеки си прави сметката дали го устройва или не. То затова и италианците масово карат по 25-30 000 км. без да сменят масло и филтри (след като изтече гаранцията разбира се) и след това сменят колата като стане на 5 г. А за избора на друг двигател - това е най-добрия вариант, ако можеш да си го позволиш. Не случайно този е най-достъпен.
  11. Не ядяха масло колите преди 10-15 години. За турбо автомобил от ново поколение е абсолютно нормално. Всеки Мерцедес произведен в последните 5-6 години също "хапва" до 1L/1000km пробег. И те ли трябва да пуснат кепенците? Или да вземем един Порше Кайен, който хапва до 5-6л. масло от смяна до смяна. И Порше ли да пускат кепенците? Няма как от 2.0 мотор да извадиш около и над 200 коня и това да не се отрази на разходите. Единственото важно тук е следното: Който иска да кара автомобил от премиум марка трябва да е готов и на премиум разходи. Същия мотор монтиран на Фолксваген, Шкода или Сеат не гори толкова масло, просто защото е с друг софтуер, по-малко налягане, орязана мощност и т.н. - съответно не търпи такива натоварвания. Ако някой го притесняват 20лв. отгоре на всеки 2000 км. просто му е рано за премиум автомобил
  12. Швейцария не е член на европейския съюз, колега. По тази причина има и мито. По същата причина се налага и технотест на колите внесени от там, с изключение на тези, които си имат евро сертификат издаден там.
  13. Здравей, колега. При официално обявена цена от 700 франка, ДДС и мито са ти общо около 300 - 350 лева. (отделно имаш технотест и еко-такса). Така че не виждам проблем да направите една фиктивна продажба. Аз миналата година по този начин регистрирах Хонда Прелюд, така че цената спокойно минава без да буди подозрение.
×
×
  • Create New...