Jump to content

Loyal2DaGame

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Opel Astra F

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

806 профилни разглеждания

Loyal2DaGame's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Хахахах, супер случайно попаднах на темата, разглеждайки форума, позачетох се и реших да споделя опита си с въпросния сервиз Преди малко повече от 3 години се свързах с тях (направих едно бързо проучване за добри Audi сервизи), след като от едно сервизче, което тогава беше в "Горубляне", не успяха да ми помогнат (проблема в крайна сметка се оказа частично изгорял B&O amplifier, типичен проблем при Audi A5 преди фейслифта). Накратко, в DAS AUTO й направиха диагностика, която вече си бях направил и сам с VCDS-a, не стана ясно къде точно е проблема и защо subwoofer-a и още няколко колони не работеха и малко преди да си тръгна, Крис ми обърна внимание, че имам разни ролки за смяна, които можело да се прецакат всеки момент, но предстояха празници и се уговорихме да се чуя с Райно и да се разберем за цена и кога да я закарам. Така и стана, Райно ми изпрати следната оферта: Ремък ГНП - 77лв. Обтягащ ролка ГНП - 147лв. Паразитна ролка - 68лв. Водна помпа - 168лв. Пистов ремък - 110лв. Обтегач с ролка - 254лв. Ролки 2 Х 58лв./бр. Трудът е 250лв. Гарнитурите, които коментирахме са 80лв. и са подарък към горната поръчка. Приех я, закарах колата, смениха каквото трябваше (предполагам), взех си я и... две седмици по-късно, на излизане от София, колата започна да пуши, температурата се качи критично много, веднага спрях, вдигнах капака и последва пътна помощ до Пловдив, където я закарах директно на Касапина, от когото останах доста доволен, между другото Той ми каза, че някаква ролка от тези, които са сменяли в DAS AUTO, била "затегнала", не знам какво след това се запалило и всичко станало мазало, #факти Сигурно още пазя снимките, които ми беше изпратил. За ничия изненада, всичките ми приятели ме гавреха (винаги разчитам на тях за това) в продължение на няколко месеца за това колко съм наивен и как съм очаквал, че като ми сменят частите с "оригинални такива", пък било то и за повече пари, всичко щяло да бъде наред. Супер много се настроих против Райно, защото за мен той беше лицето на този сервиз и съответно реших повече да не се занимавам с тях. От диагоналното четене на темата разбрах, че той може би също не е подозирал, че са мизерници и ако е така, искам да му се извиня за индиректния хейт, който отнесе
  2. И според мен е по-скоро safety feature.
  3. Loyal2DaGame

    Фар ауди а5

    Свети, когато си изгасил колата и щракнеш лоста за мигачите в ляво или дясно положение.
  4. Ако не се лъжа в колата има датчик за светлина, който контролира кога бутоните и всичко останало, което зависи от него, да свети. При мен започват да светят само когато се стъмни, което мисля е нормалното поведение (ключа за светлините винаги ми е на Auto). Добре е да си вземеш един кабел с VCDS и да сканираш за грешки, съответно да постнеш какъв е резултата.
  5. Здравейте, не ми работи bluetooth модула и бих искал да го сменя, но в интернет намирам много противоречива информация за местоположението му. Някой има ли идея къде се намира на Audi A5 2008-a година с MMI 2G HI? Предварително благодаря за отговора!
  6. Не, автомобилът е сив на цвят и не е обявен за продажба, всичко си му беше наред допреди няколко седмици.
  7. Здравейте, колеги! Пиша от името на мой приятел, който има Audi A4 2.0 TDI 2007-a година, двигател BPW. Проблемът му е, че при палене при загрял двигател се чува някакво "тракане" (само при загрял, иначе няма проблеми). Различни майстори му казват различни неща и решихме да пуснем една тема тук, за да видим някой друг сблъсквал ли се е с подобен / същия проблем. На видеото, което е заснел, не се чува особено за какво става въпрос, но все пак Предварително благодарим за отговорите! 0-02-04-989ede8ad68e91dd57ca19b6314d1ae4174bed646265dcaacdd34d6a8f9130b0_e9e99b5.mp4
  8. Loyal2DaGame

    NAVI + Software Update съвет

    Да, картинката би помогнала на някого да се ориентира, въпреки че като цяло не е много трудно да се определи версията на MMI-я, като се вземат предвид годината на производство на колата, различните му налични / липсващи хардуерни компоненти и разделителната способност на екрана (при второ и трето поколение разликата е доста голяма).
  9. Loyal2DaGame

    NAVI + Software Update съвет

    Успя ли да си запишеш диска с новите карти? Ако не, мога да ударя едно рамо, в случай че си от Пловдив.
  10. ADS не изисква ли определен hardware? Струва ми се несериозно просто да се пусне през въпросната програма и екстрата да се отключи. Напълно е възможно да греша, затова някой да ме поправи, ако е така
  11. Здравейте, колеги! Търся си усилвател Bang & Olufsen (LEAR) партиден номер 8T0 035 223 C Ако имате такъв, моля пишете ми лично съобщение, или се обадете на 0895491011. Благодаря.
  12. Хм, не знам наистина. Така или иначе съм изключил всички post processing филтри Кабела ми е от най-евтините в eBay.
  13. От няколко години използвам единствено serviio и не съм имал никакви проблеми (Sony Bravia W800). За 3D филмите нищо не е по-добра оферта от HDMI кабел + Blu-Ray RIP .iso + PowerDVD.
×
×
  • Create New...