Jump to content

kockoo

Members
  • Мнения

    806
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    audi allroad ss

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kockoo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

2

Community Answers

  1. Здравей може ли да си дадеш тел номер да те питам нещо за ауди алроуд с5 2002 г че реших да премина от възглавници към пружини какво е необходимо да направя.благодаря предварително

     

  2. Здравейте Купувам предни седалки от автомобил произведен след 2002 до 2008г.А6 Аllroad или A8 D3.кожен ел.пакет. На лично снимков материал и цена.
  3. kockoo

    Audi Allroad въпроси

    може колега,след като се прибера в БГ.,аква...там нещо си на това купе и тонаж няма
  4. kockoo

    Audi Allroad въпроси

    Здравейте колеги. Отдавна не съм писал,аз съм с гуми 255-55=18 с малко намеса в нивото на въздущното окачване от 402 на 400 при адаптация. До колегата с 2,7 огледа,няма драми с въздущното ако имащ нужните средства.
  5. Здравей колега, имам голям проблем, а виждам, че ти разбираш нещата. Става въпрос за 5степенен типтроник на а4, 3-ка бензин куатро. На дълъг път ми дава грешка в хидросъединителя, но на къс не дава. Имам клип с реални стойности, не заключва май и слипва според ваг-а. Дай телефон да се чуем, ако е удобно.

  6. kockoo

    Audi Allroad въпроси

    Пресакала се е вискомуфата,постоянно е зацепена и мотора бучи като стар камион на баир. Ценово?и как се сменя,отдавна не съм бизнеса...
  7. kockoo

    Audi Allroad въпроси

    за възглавниците-предни са взаимнозаменяеми няма никакво значение лява- дясна, задни не са! Урод с ръчна на 2.7мотор е мъка,на 4.2 мотор е приказка,но автомата не отстъпва по никакъв начин. Живот на възглавници 60-80 000км.рециклаж или по-малко зависи от условията,оригинални гарантирани 120 000км.,Arnot доживотна ама не се знае/минал съм 130 000км.до сега/
  8. kockoo

    Audi Allroad въпроси

    Разликата се получава когато се сменя само една възглавница(предна или задна няма значение).Едната е силно разтеглена от амортизацията а другата е нова.Калибрацията на нивомерите е препоръчителна на всяка смяна на възглавници,возията и стойката е съвсем друга. До колегата с проблема,ако всичко ти е проверено и здраво по системата и без записани грешки-направи една адаптация на системата,мисля в темата сме дискутирали с другите колеги как става. Успех и питайте преди да се бъркате по джобовете,тук пари не взимаме.
  9. разбира се че има такава грешка,не е лошо да погледнеш катализаторите
  10. kockoo

    Audi Allroad въпроси

    Смени възглавницата и всичко ще си дойде на място.не е лошо и да кажеш номерата на грешките които си имал.
  11. като смениш дебитомер и темп.сензор -нещата ще си дойдат на място. 18265 е сигнал претоварване от следствие възникнала грешка в блока за управление на двигателя/което е вследствие от дебитомера/
  12. ами ако си бе направил труда колега да почетеш малко,би разбрал какво си написал.ZF дава информация за всики кутии произведени от тях.
  13. значи на рали пилотите да им извадим автоматичните кутии и да им сложим ръчни щотоса по бързи и пъргави,имате ли напредстава колко програми се сменят през времето когато автомобила е примерно на 2-3скорост?
  14. 2005г.АКЕ е с ролки справка Audi AG.,това е мотора база за 4F серията използвана и до днес,и друг път съм казвал че'' Урода''е съвсем различна кола от А6.
×
×
  • Create New...