Jump to content

No_Name

Members
  • Мнения

    210
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно No_Name

  • Рожден ден 8.01.1986

Друго

  • Kaра
    A3 1.6i '97 AEH

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Rousse

No_Name's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, както някой по-рано спомена, използвай GetDataBack.На мен ми се наложи да възстановя хард 1Т, като запазих всичко което ми беше важно(най-вече всичките ми снимки).Не е сложна за употреба, не ми се наложи да търся помощ, за да се справя с процедурата. Дано ти помогне!
  2. 62000... Не, не... Наистина са прекалили. Предишния собственик май само до близката бакалийка за хляб е ходил с нея. Но като изключим това тя (синята) изглежда по-добре.
  3. Твърдо "за" продажбата на двете, които имаш. По-добре друга А3-ка, отколкото това което си мислиш.
  4. Почти 4000 лв. поправки (консумативи) по колата според инфото, и все пак и иска 11000лв... Не е ли малко странно?
  5. Благодаря колеги.Много сте бързи. Става дума за светлините за заден ход.И двете са спрели да работят по едно и също време, така че вариянта с изгорели крушки отпада.И да, вярно е че има ключе в скоростната кутия.Но искам да проверя всички визможни места за повреда.Лошото е, че аз съм на 2000 км. от колата и разбира се с това остава да се занимава жената...Така че по-добре да започнем от бушоните, че са по-лесни и няма кой знае какво да обърка там(нали? )
  6. Колеги трябва ми схемата на бушоните за 3-ка '97.Светлините при включена задна не работят, а разбирате че особено в този период от годината, с тия дъждове, снегове и мъгли хич не е добре да се рискува.Проверих вече в ръководството и успях да намеря само схемата, но не и описание на бушоните-кой за какво е.Благодаря предварително!
  7. Той човека каза, че така си е купил колата, не че е ръгал ароматизатори там...
  8. Да споделя и аз.... ми смених кабели и свещи. Точка. Всичко утихна, колата вече не придърпва, ускорява по-добре, по равномерна е работата на двигателя. Незнам дали има още нещо (бяха ми казали за смяна на дебитомер в един сервиз), но за сега е много по-добре. Ще го видя и тоя дебитомер, но после. Поне е ясно, че част от проблема беше там.
  9. Не е съвсем по темата, ама дайте някакви цени на кабели и свещи, че и аз съм я докарал до там. Препоръчайте нещо, че съм много постен по тоя въпрос.
  10. No_Name

    Въпросче за тонколони

    Погледни при резервната гума, поне при А3 са там.
  11. Присъединявам се и аз към вас.
  12. Благодаря.... този е някакъв по-нов. Довечера като се прибера ще го пробвам, че тая виста наистина работи само първите 3-4 седмици и след това....
  13. А как стоят нещата с активацията? Някъде по-напред с тая тема имаше торент с windows 7 toolkit, но от коментарите към него май не всички са успявали да си го активират...
×
×
  • Create New...