Jump to content

tiankata

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от tiankata

  1. Колега интересува ме двигателя на В4-ката във какво състояние е.И евентуално цена.
  2. Колега интересува ме дали мотора хар4и масло.В този смисал дали е здрав и цена евентуално
  3. Двигатела в какво състояние е .Интересува ме блока с буталата.
  4. Само блока с буталата ме интересува .продава6 ли го отделно и ако да цена.
  5. колега интересува ме мотора в какво състояние е трябват ми блока с буталата
  6. tiankata

    AUDI 80 B4

    Да оттам се чува прещракване и тръгват перките.Колата е с две перки два мотора и климатик.Под волана има два реда релета.Горе от ляво надясно 219,някав предпазител,214,213,217.На долния ред има две големи 342 и 363.Последното е за ел. стъклата.
  7. tiankata

    AUDI 80 B4

    Колеги някои знае ли номера на релето за перките на радиатора,което се намира под волана.Колата е Б4 1z и при тръгване на вентилаторите се чува прецъркване под таблото.Търсих из целия форум но не намерих точна схема
  8. Колеги някои знае ли номера на релето за перките на радиатора,което се намира под волана.Колата е Б4 1z и при тръгване на вентилаторите се чува прецъркване под таблото
  9. Мерси колеги.Явно ще се сменят с нови.
  10. Здравейте колеги. На моята б4-ка протече горната помпа на съединителя.Въпроса ми е лесно ли се сменя и колко струва ?
  11. tiankata

    моля за съвет

    Здравеите колеги. От 2 месеца сам собственик на b4 1.9 tdi 95 год.Проблема е 4е губи масло на поразия .Вади сивкав пу6ек но и оставя петна по земята от дясната страна . Става вапрос за разход 1l. масло на 500км. Колата си варви що годе добре.Моля за савет ако някои е имал сащия или подобен проблем.А и още нещо маисторите казаха 4е турбината е сменяна и е нова.
×
×
  • Create New...