Jump to content

vinil

Members
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vinil

  1. търся реле горивна помпа ауди 80 б3
  2. търся реле горивна помпа ауди 80 б3 моноинжекция -443 951 253 L -7 крачета
  3. търся

    1. vinil

      vinil

      реле горивна помпа ауди б3 443 951 253 L

  4. Колеги гарнитурата на кар тера започна да сълзи лесно ли се сменя защото в сервизи ми казаха че тряа да разкачат целия преден мос и ще е доста скъпа смянята Вярно ли е това Някаква добавка няма ли да спре теча Модела е ауди80 1.8SE b3
  5. ТЪРСЯ КОМБИНИРАНИЯ КЛЮЧ ЗА ФАРОВЕ МИГАЧИ ЧИСТАЧКИ НА AUDI B3-89г.-работещ
  6. vinil

    Парното е хладно

    интересно че аз смених и радиаторчето и опраих клапите, ефекта е никакав почети духа понякога топлп но не както беше,но кат е студено на вън стига до хладко и редко до топло. друга причина да има газове в системата е леко издухала гарнитура на главата,тогава посмъртно неможе да обезвъздушиш системата.това се получи при мен.савсем малко вкарв газове в антифриза и парното е чао.тряа да се провери течносттта на газанализатор дали в нея има газове от двигателя.
  7. имаш ли таблото с уредите мен ме интересува работещ километраж
  8. колега имаш ли километража- работещ стрелка/цифри отчитащи километрите и ако ли да цена
  9. продаде ли лосчето за фароветв ако ли не ще го взема
  10. моля те провери за ключа за фаровете както говорихме вчера по телефона дали го имаш,изправен ли е и ми пиши а сигурно днес ще ти званна пак да говорим ако е изправен. венци
  11. ДА ЗА ТЕЗИ СТАА ВЪПРОС-МОЖЕ БИ РАБОТЯТ ИЗБИРАТЕЛНО: НА НЕПОЗНАТИ ГЛАВАТА ДО КРЪСТА
  12. Не ходете по никакав повод в сервиза на Рашо/Рашо Ауто в Овча Купел/ пълни ИЗМАМНИЦИ смениха ми всички тампони на окачването на задния мост с тяхни материали защото иначе не давали гаранция и ми взеха кам400 лв.ДАДАХА МИ ГАРАНЦИЯ 6М.Още кат по карах извесно време разбрах че нещо не е на ред.След около 8 м. отидох при друг маистор които отново демонтира задния мост и се оказа че нищо не е сменено.И ВСИЧКО НА НОВО!!!!. Е НА ТОВА МУ КАЗВАМ добра ИЗМАМА.Дали човешкия живот е по ценен от парите решете сами.
  13. колата е ауди 80 /моноинжекция/ с газова ловато,на бензин няма проблем с оборотите на празен ход.но щом включа на газ гасне или падат на 200-300-400 стават несвтабилни. Ако карам и изключа от скорост падат на 0. понякога се стабилизират и са нормални-950 но това става все по рядко.Ходих на 2ма газаджий но ефекта е нулев.Моля ако някой знае причината или читав газаджия да ме информира че ми писна от некадърници.
  14. vinil

    спирачки АУДИ80

    да за металните май не са медни
  15. vinil

    спирачки АУДИ80

    Спука ми се тръбопровода за спирачна течност,моля ако някой знае каде могат да ми го сменят да напшше координати и някакви ориентировачни цени.ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.
  16. НЕЗНАМ КАДЕ СЕ НАМИРА НИТО МАНШОНА.НИТО МОТОРЧЕТО.НИТО ДАТЧИКА.ЗАТОВА ТРЯА ДА НАМЕРЯ МАЙСТОР.НО НЯКОЙ ТРЯА ДА МИ ГО ПРЕПОРЪЧА. ЗАТОЖА МОЛЯ ЗА ПРЕПОРЪКА.
  17. От известно време при работа на празен ход дали на газ или бензин оборотите се менят-600,800,900,1100-безразборно.Понякога са стабилни известно време и пак започват да се променят. Има ли представа някой какво може да е и къде е най- добре да се отиде за ремонт ако е необходимо.Някога дори ако не дада газ падат на 0.Колата е ауди-80 моноинжекция.
  18. къде в Порше дет е на бул.Европа ли преди метро Люлин
  19. охладителната с/ма на аудито работи под налягане и затова маркучите са твърди по този начин се вдига точката на кипене на охладителната течност и затова в тази с/ма примерно течността ще заври при 110-120 градуса а не при 100 както обикновенно.А колко тряа да са твърди незнам при мен като ги пипам леко потдават.
  20. абе и аз в това се самнявам и ще взема друга капачка да видим кво ще стане ама дано е читава
  21. до 90 градуса не са твърди после се повтвърдяват тази температура двигателя достига при задръствания по крастовищата когато колата работи на празен ход иначе държи 88-90 градуса
  22. Появи ми се странен проблем при загрят двигател /над 90-94 градуса/ от време на време ми изхвърля течност при съединението между маркуча който идва от разширителния съд и входа на радиатора.Затегнах скобата, сега пак изхвърля но по рядко.Имал ли е някой този проблем и как го е решил.Колата е АУДИ-80 бензин.Правен е скоро ремонт на двигателя/сменена гарнитура на главата,клапани/но проблема не изчезна.
  23. vinil

    колеги помагайте

    и при мен проблема е същия над 3000 об.започва да духа средно топло на празен ход си започва студено но като пипна входящия и изходящия маркуч на парното са еднакво топли значи ли това че антифризяа преминава през радиаторчето и защо не топли ако е така радиаторчето е сменяно миналата година,клапите ремонтирани, сега охлад. с/ма е промита и обезвъздушена и ефекта е никакъв незнам кво да правя
  24. има ли някои малкото зъбно колелце /ГУМЕНОТО/ или знае от къде можв да се намери за километража на АУДИ 80/1988г че моито е с изронен зъб и километражите не работят ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
  25. vinil

    проблем с парното 80б4

    и мене ме друса същия проблем и се 4удя кво да прая при тебе има ли развитие смени ли помпата
×
×
  • Create New...