Jump to content

Spidercho

АКБ почетен член
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Spidercho

  1. Spidercho

    TANDER

    НЕ ХОДЕТЕ В ТАНДЕР!!! Чаках един месец за ремонт, който отнема 3-4 дни! и още 3-4 за части ... карам популярна кола. Взех я с 1-2 дефекта, ебал съм му майката. ОБАЧЕ месец по късно продължават да изкачат неща!!! НЯМАМ ПРЕДСТАВА КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СА ТОЛКОВА НАГЛИ И НЕКАДЪРНИ!!! НИКОГА НЯМА ДА СТЪПЯ В ТАНДЕР ПОВЕЧЕ !!! ВЗИМАМ СИ ПАРИТЕ И ЧАО! Булинс се прецакват с тоя Тандер.
  2. Колата ми седи вече месец там и всеки ти говори различни неща. Опитват се все да изкарат винивни Булинс. Всъщност Булинс са виновни, че работят с тях. В момента я бавят, защото се местели и нямали хора ... Другата седмица ще се занимавам с тях. Да видимкаква работа са свършили ... В българия човек трябва навсякъде да ходи с адвокат.
  3. НИКОГА повече няма да си оставя колата на такива мърлячи и лъжци и пияници като тези в сервиз изток!
  4. Spidercho

    4x4 ТЕСТ

    За днес мераклии?
  5. quattro ли си? Нафтата по европата ще дойде и по-качествена от нашата, поне малко и поне понякога :-)
  6. Съгласен съм с всичко.Само да уточня нещо: в завой, ако колелата са в правилната посока и въртят и четирите е ПО-ДОБРЕ отколкото да въртят две. Абе оставете ги жените на мира. И хорицата със сувове и мувове. Кажете как да правим от мътеница злато, някаква градивност да има :-)
  7. И аз съм пробвал с вдигнато едно предно колело и с вдигнати две предни колела. Тръгва и в двата варианта. Говорим за quattro IV.
  8. Продадох го и новия собственик го уби в едно дърво. Нищо му няма на момчето. Купето - тоталка за части
  9. Spidercho

    4x4 ТЕСТ

    А твоята е да ни одумваш
  10. Днес имаше бая движение, но не мисля, че е повлияло драстично. Евентуално 0.1 л/ от изпреварвания и намалявания заради трафика.Ти в двете посоки ли засича? Защото при денивелация и особено обща, има по-висок разход. Нямам представа, Сумиста ми го сложи. Имаше избор между по-по-най-икономичен и по-вървежен - аз взех вървежния ;-)
  11. По компютър. След като сложих чипа и нещата се промениха значително, с близо литър на 100 км/ч надолу.
  12. Spidercho

    4x4 ТЕСТ

    Да, така е. Колкото се може ще се съобразим с всичко това. Целта е да се позабавляваме, да имаме някаква по-реална база за изводи. А не да направим супер прецизен тест, на световно ниво. А защо не ;-)
  13. quattro може да е характеристика на всяко едно Audi от 1980 година насам. Независимо мотора, цвета и т.н. quattro е нещо, което отличава и характеризира Audi quattro е печелила всякакви състезания и е направила огромна популярност за Audi quattro е система, която изисква по-специални умения и знания, за да се използва и поддържа Относно съдържанието - форумът и без друго е препълнен с хиляди мнения представляващи едно НИЩО като полезно за останалите потребители. Това е ОК, щом авторите им се чувстват добре. Но, да се класифицира евентуален форум "quattro" като пълен с безсмислени менения е нелепо. Също така, от мнението ти излиза въпроса, защо има форум "дизел"? Може да има и бутан, метан, бензин, нитро, 98 и прочие. Или да няма нито един от тях. В "дизел" си пишат хора и им е добре. Ето, и аз карам дизел и писах там днес. Да не говорим, че газовите уредби нямат общо с Audi, а по-скоро с гаражната търговия и недостига на пари за гориво у населението. Който няма отношение към quattro - да НЕ пише Във форума на Audi има място за форум quattro. Дори само като имидж.
  14. quattro работи като подаваш (умерено) газ. Ако ще намаляваш, подавай и газ едновременно. Как ще стане това - ти решавай - с левия крак на спирачката или с десния на двата педала
  15. Spidercho

    4x4 ТЕСТ

    Колеги, много е писано и предимно спорено за quattro и останалите 4x4. Зима е, предлагам да се организираме, ние и колеги от други форуми и да идем на някой заснежен и заледен склон и да направим тестове. Не става дума за скоростни състезания и завои, защото там рискът е голям, а уменията на обикновените шефиори (вкл. мен) недостатъчни. Става дума да видим коя кола ще излази най-лесно и най-нагоре. Предлагайте места за тестове. Трябва да уведомим и по другите форуми.
  16. Колеги, мисля, добре би било да имаме подфорум quattro? Това е основен белег на автомобилите с марка Audi.
  17. Вчера ходих до Пловдив и днес се върнах. Реших, че няма къде да бързам и хайде да засека разход. Опитах да карам с 90 км/ч, но на 6-та това са 1'850 оборота и е тегавко, та карах с около 100 по стрелката. Аз и жената в колата. Имам чип от Сумиста. София -> Пловдив: 5.3 л/ Пловдив -> София: 5.8 л/ София -> Пловдив -> София: 5.55 л/ Средна скорост по компа: 95 км/ч Само заради теста издържах да лазя така Да вметна, че преди 2-3 месеца карах колата (+2 пътника) зад един ML, който си стигна ограничението от 250 км/ч Ние бяхме в лютеницата вече и залепена на 240 стрелка. Преди 3 години тествах с 90 км/ч Coupe 2.3 с два мацки и даде 5.9 л/ Прав беше на времето Само Дизел като обясняваше, че дизела е истината
  18. Spidercho

    QUATTRO time again

    Днес, следобед ходих до хижа Алеко, през Драгалевския манастир. Валеше, имаше натрупал сняг, супер. Само едно старо Суабру Леоне караше по-свободно, пича взимаше завоите с вратите. Аз съм пенсионер и си карам с емблемата напред, като се науча ще се суча. Бях с още 4 човека и Аудито копаеше екстра, тоя със Субаруто нямаше да има шанс, но до състезания не се стигна, момчето беше разумно. Опитах всякакви странични, непочистени пътчета. На връщане слязохме да бутнем една Е-класа, която беше заседнала със задните колела, още преди манастира. Собственикът й не каза нищо като го посъветвах да си вземе A6 quattro. Харесва си Мерцедес човека. Върна си се надолу, да си хапне в кръчмата. БМВ-та нямаше горе - казвам го, защото видях, че някакви техни фенове се заяждат. Жалка работа е задното на сняг и лед. Да се заяждат колкото искат. Ако ще залагат пари - да отиваме на снега/леда, Витоша е близо. Горе имаше Рена, Голфове и други. Задно не видях, което не значи, че не би долазил някои. quattro rulZ!!! и не само зимата!
  19. Spidercho

    Отново в клуба :)

    Вече имам чип поставен от Сумиста. Много съм доволен, колата върви осезаемо повече. Вчера се дърпах с едно BMW 320 E36 Coupe и очаквах да не ми е проблем, но се оказа, че колите вървят на равно до 120 км/ч. Победите зависеха от стартовете, а аз бързо се научих да стартирам тоя куатро танк. Остава момента да не съм оптимален в оборотите и смяната на скоростите. Все пак съм от скоро дизелов състезател Та мисълта ми е, нормално ли е да върви на едно с това BMW? Някои пробвал ли е? Преди веднъж съм се дърпал с такова BMW с купето ми 2.3 и го бих. Но тогава беше един старт.
  20. Spidercho

    Отново в клуба :)

    Да, мерсаж!
  21. Spidercho

    Отново в клуба :)

    Отново, защото близо година карах Skoda Felicia 1.9D След Audi 90 B2 2.2 и Audi Coupe 2.3, от седмица усетих какво е Audi 100* 2.5TDI quattro Предстои да му сложа чип и някой да му барне барнатия аванс (евентуално). Може да давате предложения за подходящ човек. Аре наздраве! * за мен първото А6 си е 100
  22. Spidercho

    LeMans серии

    Ех, че хубаво утро! Audi води на Le Mans! Много бърза кола са извадили франсетата, но да си бърз НЕ е достатъчно Ще ги бием без да спираме в бокса! Харесва ми многомерността на 24-часа на ЛьоМан, защото това е подвиг за екип и машина. Има тактика, има деан. Все едно някое,например Пеже, да ме бие от светофар до светофар. Нека го направим на 1 август от София до Резово и обратно до София.
  23. Сега се сетих, че миналата пролет си правих експеримент, карах с около 90 км/ч по м.Тракия и за почти 300 км отчетох разход 5,9. Товар в колата около 250 кг. 2.3 NG
  24. Audi Coupe е 8B, а не B3 или B4. Карам Coupe вече над 5 години и нямам желание да го сменя с друг модел. A4 изглежда много обикновено, не е по-обширно, чупи се повече. Цените за подръжка и ремонт са по-високи. B5 и B6 1.8Т не са ме впечатлили с по-добро поведение на пътя. Единствено предимство е, че 1.8Т след тунинг преебава акцицза. Купето комбинира спортна кола с комби. Има повече от прилични двигатели. По Европа има доста читави екземпляри. А6 ми е голямо. А3 няма torsen.
×
×
  • Create New...