Jump to content

intrakom

Members
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW Tiguan 2.0 TDi

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

intrakom's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, аЗ съм имал и А4 и А6 и мога да ти кажа, че раЗликата във воЗията е минимална, а и няма как да е друго яче понеже и двете коли са с предно предаване и твърдото воЗене от части идва и от там, освен това нито А4 нито А6 са проектирани За български второкласни пътища. Може би единствената кола дето по тея пътища ще те воЗи добре е една S класа на Мерцедес, не случайно всички руснаци и араби я купуват точно по тая причина. Е , вярно е, че е пъти по скъпа от Аудито и ако не раЗполагаш с достатъчно средства, просто решение на проблема който имаш няма. Също меко воЗи и Порше Кайен, но Турбо версията понеже е със съвсем друго окачване. За друго не мога да се сетя, дето хем да е хубаво, хем да е немско , хем да воЗи меко.
  2. Колега, тея коли бяха модерни преди 15 години, тогава имах такава. Към днешна дата само, че стойноста им на паЗара в Италия или Германия е около 400 до 500 евро и то в много добро състояние около 1990 или 1991 год., е има и За по 100 до 200 евро но не са добри.Така,че ако някои луд ти даде повече от 2000 лева направо си е супер сделка Все пак е вече много ретро тоя модел, което не Значи , че е лоша кола, просто е ретро
  3. Колега, това ти се струва евтино на пръв поглед , просто долара е много нисък сега, това прави около 2100 евро. Имай в пред вид , че в Щатите Заплатите са много по ниски от колкото в Западна Европа, а и като цяло там по тая причина всичко е по евтино. Та цената е нормална, ако е в добро състояние колата си струва да се купи
  4. Kolega, za da se varne kilometraza na tvojata kola NE E NUZNO da se mahat lepenki, towa stawa po drug nacin i struva 20 evro.Deistvieto e tocno 5 minuti.
  5. Vednaga, moze6 s parvija transport da doide6 ako iska6 Kolata e sljazla ot konveira 8.2003, poneze eveliko tvorenie na techniceskata misal e sedjala tocno 1 godina v Vitrinata na magazina ot koito az e kupih kato posleden balak 8.2004 godina, cjaloto i naimenovanie glasi Alfa Sportwagon 1.9 16V JTD M-jet 140k.c. Progresion Malko kato varvi skarza tuk tam, ama tova si be6e taka i kato nova, nai interesnoto e , ce vseki den spored temperaturata na vazduha se promenjat i 6umovete A kolko maslo tece samo mozes da si predstavi6, i kak ne ste da vdigne povece ot 208 po kilometraz ako i da e davat 209 po GPS maks. skorost Abe mani ce kato pocna da se sestam za neja i mi ide da se gramna....... .
  6. Kolega ti kak tocno razbra ce Alfa 156 e po novo pokolenie kola ot Audi A3 Alfa 156 e FIAT BRAVO/BRAVA s malko po nakipreno kupe, a te izljazoha dosta predi Audi A3 A za izrabotkata i kacestvoto ama izobsto ne moze i da sravnjavat Az imam i Alfa 156 i to mnogo po nova ot 2002 godina, a imam i Audi A3 1998godina i Audito e pati po zdravo ot toja sandak Alfa/Fiat Sravnjavat se sravnimi velicuni, tova sme go ucili v uciliste, a Alfata i Audito oswen, ce imat po 4 kolela drugo ni6to obsto njamat I ja da mi objasni njakoi Alfist kak taka moito Audi A3 1,8 T 1998 godina struva 6500 euro v Germaniq, a Alfata mi kojato e 2004 godina Kombi Diesel, po visok klas kola e, nova e stuva6e povece ot Audito, i e na polovinata kilometri struva i tja sa6tite pari....sega , a dogodina ste struva po malko .
  7. Kaiserslautern Vsicko koeto e na okolo 300 kilometra naokolo moga licno da go poseta, po dalecnite za sazelenie ne. A kolite s objavi ot Berlin ili Iztocna Germaniq ne gi poglezdam, zastoto ot opit znam, ce 6ansa da te izmamjat e 200 % .
  8. Zdravei! Az ziveja v Germaniq, zanimavam se s avtomobili i moga da ti posrednica pri pokupkata, urezdaneto na dokumentite i pazareneto Posredniceskata usluga e 300 euro, koeto vklucva i benzina i telefonnite razgovori i vremeto Ako iska6 mi se obadi na 0049/162/5245252 Niki Sorry, pisa na latinica zastoto Kredora sled remonta e izceznal .
  9. Да, Ауди 100 е колата която почна да подобрява имиджа на марката , тогава Фолксваген покаЗаха, че и те могат да правят сериоЗни коли, така лека полека се стигна до днешната ситуация, че Ауди е на едно ниво с БМВ , че даже и на по високо... Обаче не бива да се Забравя,че само година по късно Мерцедес представя 124ката, която е пъти по добра от това Ауди, а и е точно толкова аеродинамична 0,31 е Мерцедеса. На Ауди , За да настигне Мерцедес му липсва опит в 8 цил. мотори а и модели легенда като SL,SLK,CLK,ML,G....SLR Не ,че Ауди няма 8цил. мотори , но при директно сравнение са просто смешни А За поделението на Мерцедес / AMG, няма смисъл да се говори вобще Но пак повтарям, в момента веднага след ЗвеЗдата, се нарежда Ауди и това е велико постижение За 25 години .
  10. intrakom

    Ауди vs ML 163

    Колеги, днес се поЗачетох иЗ темите За Куатрото и нещо не ми хареса... особено Филмчето постнато в темата от вчера. Та имам въпрос, аЗ четох , че Мерцедес МЛ 163 стария модел , дори само едно колело да има сцепление, даваш яко гаЗ и колата тръгва, уж спирачките симулирали блокажи на диференцалите. АЗ сам имал Г класа от старите и тя имаше 3 блокажа / на преден, среден и Заден и верно дори само едно колело да има сцепление пак тръгваше. Та може ли някой да раЗясни приликите и раЗликите между системите на истински Джип като Г класата и таЗи на МЛ/а и таЗи на Ауди Олроад Кватро .
  11. Вярно е, ама 15.000 еуро в германия За гореописаната кола може да си сигурен,че никой българин няма да даде и после да я продаде в БГ За 25.000лева. Е, може ако е имала среща с експреса Франкфурт/Щутгарт преди това и после е понапудрена... Нормалните километи За тея коли са около 60.000 на година, иначе не ти се върЗва да е купиш нова, поради Застраховката и данъка и подръжката, например аЗ с мойто А3 дето е бенЗин карам по около 25.000км на година, ако карах 35000/40000 щях да си купа ДИЗЕЛ само тогава има сметка .
  12. Колега, като прочета такав пост и направо полудявам Не ви ли дойде акъла в главата бе хора Как 2003 година ДИЗЕЛ от германия А6 на такива километри, А, да карана от баба дето ходила с него За магданоЗ в магаЗина на следващата пряка, и понеже е баба баровец вместо да си купи А6 с бенЗинов мотор, на който данъка и Застраховката са НАПОЛОВИНА, си купува ДиЗел , че и дава 2000 еуро екстра да е мултитроник Не каЗвам, че в Германия няма коли на тея километри, но цената им е такава, че като я види някой сънародник и получава гърч , такава кола в БГ може да си сигурен, че не е внесена. Сам имам тук Автокъща от 7 години и ми е повече от ясно какво говоря П.С. А да , сервиЗни книжки и документация от сервиЗи има при всеки смръдлив Фес За 100 еуро . .
  13. Да де , 500лева ама требе и 1500 лева в жабката да има и ваучер За 500 литра бенЗин .
  14. Мога само да кажа, че е най добре да отидеш на сервиz, мойта харчи 6.8 навън и около 9/10 в адски Задръствания, а 14 дава при постоянна скорост от 200/220........така, че колега отиди да я прегледат .
×
×
  • Create New...