Jump to content

Уейн

Members
  • Мнения

    238
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    по пътя си

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Уейн's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Продавам мъжки портфейл Genevian 01-2301 от естествена кожа. - Материал: естествена кожа - Едно основно разпределение - Вътрешен монетник с копче - Отделения за кредитни (дебитни) карти и лични документи - Размери: 13 x 10 см - Цвят: черен Чисто нов, неизползван, закупен от www.get.bg Струва 39лв., а аз го продавам за 29лв. Цената е достатъчно ниска и не се коментира. Снимки За контакти: ЛС или wayne90@abv.bg Град: Кюстендил Работя с Еконт.
  2. Уейн

    Audi S1

    Влязохме малко в новините. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=561776 Тези до S1- цата сме аз и момчето, което беше с мен. Не се виждам особено добре /този с червената фланелка съм/, но Аудито е по-важно. П.П. Адашът е имал технически проблем с колата и е отпаднал от състезанието. Цък!
  3. Уейн

    Audi S1

    Нямах възможност да отида на състезанието. Все пак се радвам, че щракнахме S1- цата с един приятел / пък и другите коли/.
  4. Уейн

    Audi S1

    Снимки
  5. Уейн

    Audi S1

    Здравейте, колеги! Темата не е нова, става дума за проекта на Prospeed. Мнозина сте наясно с него, въпросът е обсъждан, но не се сдържах да не пусна темата. Причината е, че S1-цата дойде в Кюстендил за състезание. То се проведе в село Богослов. Имаше и други коли, но определено тази беше най-впечатляващата. Имах възможността да се снимам до колата, като също така нащраках няколко снимки. Излишно е да казвам, че Аудито привлече най- много интереса на хората. Аз и един приятел, който беше с мен, се застояхме най- дълго при машината. Интересното е, че по чиста случайност се оказах там. Сега ще постна снимки само на Аудито, без мен, за да видим пак този самолет. Също така мога да дам линк, ако някой се интересува какви други коли имаше там. Повече инфо за проекта ТУК.
  6. Продажбата се преустановява. Обявата ще е валидна още известно време само в diecast форума.
  7. Двата джипа са продадени! Цена за останалите модели общо: 52лв.
  8. За всички модели в 1/24 цена:63лв. Който вземе всичко накуп цена:70лв. Правя и отстъпка и при закупуване на по-малко модели.
×
×
  • Create New...