Jump to content

harudent

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от harudent

  1. Последна крайна цена 200лв. плюс подарък автомобилна прахосмукачка TCM със зарядно за нея.
  2. 4бр.16" ляти джанти Фаундметал за ауди и фолсфаген,с леки козметични дефекти но без удар.Цена 250 лева.Тел. за контакт 0888 523 115
  3. Какви болести по-точно лекуваш колега?
  4. Подарявам кора под двигателя номер 8АО 863 823,но не знам точно за какъв модел ауди е.За А4 не е.Който изка да я взима ако му става.
  5. А който няма оригинален касетофон какво да прави?
  6. Колега мисля,че е вече време да слагаме сандалите.И аз през седмицата ще преобуя колицата ако намеря хубави летни гуми.
  7. Колеги има ли някой вече отзиви за летните Sportiva 205.55.16,защото идва време за смяна на гумите? Цената им я бива,дано и качеството да е добро.
  8. Колеги има и друг начин за сдобиване с карти за отстъпки на Лукойл.Просто ставаш клиент на пенсионен фонд "Съгласие" и получаваш веднага картата като бонус.Мисля че същото важи и за фонд "Лукойл".Отстъпката е 5 стотинки на литър заредено гориво.Документите се оформят за 5 мин. само с лична карта.Нищо не губим,защото сме длъжни да имаме избран пенсионноосигурителен фонд,а който не си е избрал сам са му избрали служебно такъв фонд.Да не говорим,че може и данъци да спестяваме така-но това е въпрос за друга тема.
  9. Харесах си Garmin nuvi 200 за 350 лева.Някой знае ли дали го бива?
  10. Благодаря колеги за информацията,ще ми е от полза.
  11. Колеги някой има ли наблюдение върху GPS навигатора Тайфун.Предлагат ми го за 450 лева нов,с меню и гласови команди на български,карти на Европа и България.
  12. Колеги интересуваме имали някой впечатления от добавката която се продава на Лукойл.Струва 4,20 лева за около 60 литра нафта.Производител ЕRC Germany.
  13. Да ако бяха натрошени щяха да ги изплатят но нямах откъде да взема такива в момента.
  14. Колега и на мен на старото ми Б4 му откраднаха халогените.Зейнаха много грозни дупки в бронята.Място не можех да си намеря от яд.По магазините за авточасти втора употреба ги има за около 200 лева.Но ако си бях купил щях да стимулирам крадците отново да откраднат и да изпищи някой друг,а и нямаш гаранция че пак няма да ти ги откраднат.За това дупките ги запълних с телена мрежа боядисана в черно. А и другата гадост при мене беше че тези мушенници от ДЗИ не изкаха да ми ги заплатят при положение че имах пълно автокаско.Казаха че може сам да съм си ги свалил и продал.
  15. Може да са шумни на асфалт,но в снега нямат равни.Доволен съм от поведението им в завой и екстремно спиране на заснежен(необработен) планински път.Така че вече не съжалявам че съм ги взел.Явно тези гуми трябва да се използват основно и главно за сняг.
  16. Така е и това е факт-дизеловите коли загряват много по-бавно от бензиновите.Миналата зима бях с бензиново Б4,което на вторият километър започваше да духа топло.Тази зима съм с дизелово А4 и сутрин докато стигна до работата си мръзна,въпреки климатроника. Така,че зимата според мен е сезонът на бензиновите коли(аудита) по ред причини........
  17. Някой колега от Пловдив не е ли взел повечко карти за раздаване.
  18. Картите на Лукойл са по-атрактивни(0.5ст.).Така,че ще чакаме тях.
  19. Сложи си зимните гуми,за да ти е мирна главата и да не съжаляваш после.
  20. Така и ще направя, то и без това друго не ми остава.
  21. Надявах се да е лагер,но не е.Днес ходих на сервиз за предницата,минах и на стенд и всичко е ОК.Значи единствено остава този шум да идва от гумите.
  22. Точно това е въпросната гума и си е чисто зимна.Даже има както се вижда и място за поставяне на шипове. Дано се окажат верни метеорологичните прогнози за много снежна зима,за да не ме е яд,че са шумни.
  23. Да грайферът им е голям.Ще чакам снега за да ги пробвам и ще се примиря със шума до тогава.Обичам всичко по колата да е на 6 и това адски ме дразни.Благодаря колега за съвета.
×
×
  • Create New...