Jump to content

Neptun

Members
  • Мнения

    106
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B7

Персонална информация

  • Локация
    Plovdiv

Последни посетители

1073 профилни разглеждания

Neptun's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, успях да намеря, но без работеща антена. А ми трябва радиото. Моля помагайте.
  2. Здравейте, колеги. Търся да купя задно ляво стъкло на багажника за В7 Avant. От Пловдив съм. Предварително благодаря!
  3. Здравейте, колеги - по вашите указания проверихме модула с пластините - оказа се, че е ремонтиран от преди - имаше следи от допълнителни спойки и колофон. Въпреки почистването - проблемът си остана. Ще се радвам ако ме насочите към кого да се обърна за закупуване на нов или по-точно употребяван, но работещ - прикачам и снимка на моя модул. Предварително благодаря!
  4. Здравейте, колеги, колата е А4 Б7 2.0тди 2005. Наскоро забелязах следния проблем в копчето за задния десен прозорец на шофьорския панел - сваля се нормално, но не може да се вдигне обратно от същото копче. Затова вдигането става само от копчето на самата задна дясна врата. На звук и усещане копчето си цъка нормално и не се различава от останалите. Някой имал ли е подобен проблем и може ли да ме насочи дали проблемът е механичен - в самото копче или може да има прекъсване по веригата. Също така какви са вариантите за ремонт - сменя се целият панел или само копчето? Благодаря предварително.
  5. Колега, благодаря за отговора - благодарение на него се ориентирах и видях, че просто буксата за чейнджър- симулатора е по-малка от оригиналната и не заема цялото гнездо, а само част от него - това, което е необходимо. За пореден път в този форум получих точна и адекватна информация на въпроса си - Благодаря!
  6. Да, точно така, колега - искам AUX вход да ползвам - независимо дали е за флашка или само с 3,5мм жак. Колата има и навигация, фабрична. Странното е, че тази букса, която си ми описал - горе вдясно, беше включена в касетофона, въпреки, че не съм видял да има changer. Фактически всички гнезда бяха заети като го демонтирах. Явно трябва да се разровя по-внимателно, защото не виждам логика да е включена, ако не е свързана към нищо. Благодаря!
  7. Благодаря, за бързия отговор колега - аз успях да открия само такъв вариант - https://www.ebay.co.uk/itm/Audi-A4-B7-2006-CD-Changer-Aux-Input-Adaptor-Audio-Interface-3-5mm-Jack/151545085436?hash=item2348ca7dfc:g:XIMAAOSwTA9X6i0R - а при него буксата е съвсем друга за чейнджъра. Явно ще трябва да поразгледам още. Иначе за масата го разбрах, че се закача към някое от болтчетата. Идеята ми е да не сменям фабричния звук с афтърмаркет, защото колата си има добро аудио. Благодаря още веднъж за насоката!
  8. Здравейте, колеги. Извинявам се, ако е писано по темата, но аз поне не успях да намеря конкретен пост за моя проблем. Става въпрос за фабриния cd-ресивер в колата ми 2005 tdi 140hp. При разглобяването му отзад не намерих да има т.нар. букса за changer, към която да се включи симулатор с aux вход. Въпросът ми е дали имате идея дали има вариант за aux при този конкретен модел или е безнадеждно. Прикачам и снимки с разположението на буксите. Предварително благодаря!
  9. Гумите са продадени. Джантите все още са на линия - цена 200лв.
  10. Стелките са в отлично състояние. На шофьорската има следи от употреба - протриване, а не скъсване. Цена за комплекта 50лв. Намират се в Пловдив. за връзка 0885597269 или на лични
  11. Здравейте, колеги, тъй като ми откраднаха колата си продавам втория комплект джанти и старите зимни гуми. Джантите са марка Fondmetal 4бр. в много добро състояние с капаците към тях. Гумите са 4бр. Nordman с размер 205/55/16. Монетата, която съм ползвал за пример е 50ст. Цена на джантите - 200лв цена на гумите - 100лв. Тел 0885597269 - Коко, от Пловдив съм
  12. Благодаря ви за отзивите колеги. Странно ми е за интериора на а6. Б5-та я карахме от 2007 и всичко си беше като ново в нея. Пропуснах да кажа, че държа да е ръчка. По принцип не съм се ориентирал към куатро, тъй като за лошо време си имам Ланд Ровър Дискавъри. За куатрото ме спират единствено експлоатационните разходи и по-високия разход. Иначе за пътно поведение е ясно, че е по-добро. Аз много харесвам А8 фейслифтовите около 2001, но хубавите са в друг ценови клас. Аз карам 90% извънградско. Май засега клоня към 1.8т с оглед по-лесната поддръжка. Но както знаете ако конкретен автомобил ми хареса съм склонен и на други опции.
  13. Meжду другото пропуснах да спомена и за двигателя 1,8/180к.с. на С5. Ако имате отзиви за него ще се радвам да ги чуя.
×
×
  • Create New...