Jump to content

galant

Members
  • Мнения

    120
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно galant

  • Рожден ден 12.07.1974

Друго

  • Kaра
    Audi Q7 S-line

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1333 профилни разглеждания

galant's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има хора умни,иродирани като ЦЕЦО и МИШО и други разбира се и го разбират.Въпроса е че са малко и са пръснати!Както и да е.По темата мисля че при а5 както и при всяка друга кола,трябва да се гледа предния собственик,по-точно отношението му към колата,а това се вижда лесно със сервизната история.Гледана ли е грижовно,грижи няма.Колкото и да са "кекави" новите коли,не са еднодневки.Аз досега колкото коли да съм взел с изрядна сервизна история,грижи съм нямал.Има и късмет,но това е друга тема.В покупката на кола си има и доза хазарт.
  2. Да,има по-слаб интерес към тези коли.Въпрос и на късмет е.Когато си взех 1-вото А5 2011г(беше 2.5г кола) пак нямах много звънене.Бяха и доста скъпи тогава.Но се появи човек на 2-рия месец който я оцени.От форума даже е момчето.За мен е една много красива и все още актуална кола.Пуснал съм я просто така.Жена ми си я харесва и ще се кара. П.п. Не виждам какво му е на случая,купувам,обслужвам,карам и продавам като си нося рисковете ако нещо се строши през това време.То този "случай" имам чуството че ще стигне до папата да си каже и той думата.
  3. Абсолютно си прав колега Misho.Както и да е.Пожелавам на всички успех С намирането на желания автомобил!
  4. Аз съм между другото човека който я купи и не намирам нищо лошо в това,не мисля че е престъпление!Колегата я продаваше на много добра цена и аз се възползвах и не съжалявам.Аз му казвам инвестиране,Вие вероятно тарикатщина.Ако пусне друга кола да продава,пак ще си купя от него тъй като всичко което беше написал,е така.Такива като него са малко вече.Но си има естествено Ганьовщина в постовете по-горе.Някой иска да печели,ама няма да стане и т.н.Ей Богу,тая държава за това няма да се оправи,само канчето на другия гледаме.Колата е много добра и даже да не се продаде ми е все тая,не ми е приоритет.Сега ще се почне с тарикати и т.н. и т.н.Имал съм свободни пари,взел съм я!Още пет такива коли на сносна ценаи в такова състояние да има и тях ще взема.Къде е проблема,не го виждам.Съжалявам за поста че не е и тук по темата,но няма как да остана "длъжен" на местния "ценови контрол".Успех на всички които им предстои закупуване​ АПРОПО,отговорил съм на Holemden и в другата тема в която е "акал",понеже явно интереса му е голям към създалата се "ситуация".К'во ли го бърка не знам ,при положение че няма да купува...но както и да е,живи и здрави!
  5. Темата е малко стара,ама да я повдигна че може да е полезно за хора които са се насочили от там да купуват кола.Рядко пиша,но редовно чета форума(не точно този раздел) и ми стана интересно как някой хора дават оценки,изказват мнения и правят окончателни заключения за автокъщите в Сливен.Аз съм от София и 4-та по ред година си купувам,поръчвам и продавам коли купени от Сливен,по-точно от DS Auto.Съвсем случайно 2010 попаднах на един Лексус ИС220д от DS auto и се обадих.Собственика ми обясни всичко да не се разкарвам напразно.Устройваше ме и отидох.Всичко беше 100% така както ми го обясни.Вземах си колата и от тогава съм купил и продал от там доста коли.Вземам си я,обслужвам си я от до(все едно че ще е вечно моя)карам си я и я пускам в обява.Не ги проверявам,тук като ми звънне някой ги проверява и съм адски спокоен защото знам че всичко е автентично(поне тези които съм си купил де).Ветиринара при който ходя също си взе от там кола и е адски доволен.Дадоха му транзитки и колата да отиде до Стара Загора да влезе в Мотопфое за проверка(не знам тук дали ще се случи това да отидеш сам на 140км в двете посоки).Колега от форума също си купи А5 от DS auto и още се виждаме и се черпим.Цените им са добри и отстъпките също.Нямал съм проблеми.Също съм купувал и от Илона Стефани(Акорд),също без проблеми.Не знам защо като се заприказва за автокъща от провинцията(еле от Сливен) и се почва-сводници,проститутки,фирми разделяли и т.н.Кво ги бърка хората кой си дели фирмата,кой си сменя логото,направо колегата горе говори като ДАНСаджия,цитирам:-За качеството на колите не мога да коментирам!.Ами тук да не е МВР форум?Точно за избора на кола става въпрос,а не за древни занаяти.Има си много свестни хора по провинцията и както във всеки бизнес има и издънки.Няма как да пробваш 50-100 коли и да знаеш всяка на какъв хал е.Плюс това,ДС ауто ходят и си оглеждат в Италия колите и си ги избират лично,не по снимка.Никой там не ти отказва сервиз,проверка по ВИН,фирмен било или друг.Да не звучи като реклама,но тези които са си харесали автомобил,да не ги притеснява факта че е Сливенски или изобщо от провинцията.Навсякъде в страната има и хубави коли и талажи.Ама никога не бих изказал мнения за търговец и конкретен автомобил,само защото видите ли в Сливен имало к++ви.Кво общо има това с качеството на автомобилите.......не мога да се сетя?!?!?Пак подчертавам-не рекламирам,просто коментирам от личен опит.
  6. Турбото е свалено от Audi A4 2.0тди CR на 11000км.Без забележки.Part N:03L 145 701 V440.Щях да го слагам на моето А4 Б8 понеже нещо присвирваше,но я продадох преди да ми пристигне турбината. Цена: 550лв(само) гр.София тел:0894505205 Снимки:
  7. Технически данни: Марка:BMW Модел:320d Xdrive Пробег:142000 Дата производство:12.2008 Дата първа регистрация: 12.2008 Тип двигател: дизел Кубатура: 2000 Коне: 177 Скоростна кутия: автоматик Дирекция: N/A Категория:комби Цвят:сив металик VIN: Особености: *врати - 4/5 *Airbag -8 *Автопилот - да *ABS - да *Газова уредба - *Метан - *Ел. стъкла -да *Ел. огледала -да *Климатик - *Климатроник - да *Кожен салон - да *Ксенонови фарове -да *Лети джанти - да *Навигация - *Парктроник -да *Нов внос - да *Халогени -да *Аларма - да *Централно заключване -да *Шибидах -да Допълнителна информация: Автомобила е в перфектно състояние както по интериор, екстериор, така и технически. Напълно обслужен преди 500км 28. 12. 2012. Сменени: масло 5в30 БМВ Лонг Лайф, маслен, въздушен, поленов и филтър картерни газове. Нови предни дискове и нови накладки на 4-те колела. Пълно автокаско за 2013г. ГО, ПД. Чисто нови зимни гуми Nokian WRD3 225/45/17(2012) модел, закупени на 28. 12. 2012, както и 4 броя летни Континентал. Нови чистачки. Автопилот, круиз контрол, парктроник, сензор светлина и дъжд, пакет светлина, adaptive Bi-Xenon, surroun lights, панорамен таван, hands free, ски-сак, затъмняване на огледалата против заслепяване, дневни светлини и др. Автомобила е без предстоящи обслужвания и ремонти. Напълно подготвен за сезона. Проверка в избран от Вас сервиз. Възможен е бартер за по-евтин автомобил с доплащане при договаряне ЦЕНА:30900лв Данни за връзка: Телефон:0893622262 Скаип: Електронна поща: Място, на което може да се види колата: гр.София Снимки:
  8. Колеги,какво ви е мнението за този автомобил Ауди ТТ 2,0 тфси?Говоря като модел,мотор,интериор,екстериор и изобщо като цяло дали ви допада?
  9. Супер,благодарско колега и на колегата stodi също
  10. А за този мотор тогава важи ли проблема на ВАГ с Тси моторите и по-точно проблема с ангренажната верига,която в случая е ангренажен ремък.За два различни мотора ли става въпрос че нещо не мога да се оправя!И между другото дали Порше бг поемат ремонта за дефектните вериги на ВАГ при автомобили не закупени от Бг,т.е. Сервизните акции?
  11. Тц,тц,троши ли клапани или е като Пасат 1.8т-без поражения.Питам защото ще докарвам едно ТТ и малко ме е страх за прибирането,а там няма как да го сменя.Благодаря за инфото предварително
  12. Колеги,интересувам се дали Ауди ТТ 2.0 ТФСИ 200к.с. от 2006 нагоре е с ангренажен ремък или с верига.Не можах в неделен ден да намеря инфо и затова питам тук.Поздрави!
×
×
  • Create New...