gafcata

Members
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

About gafcata

 • Rank
  User
 • Birthday 09/19/1983

Друго

 • Kaра
  3, 4 и 5

Recent Profile Visitors

1,394 profile views
 1. Преди 3-4 години бях купувал 4 чисто нови и много пресни дайтонки. На второто лято ми се сториха доста вдървени. Зимата продадох колата и го подарих . Аз лично не съм доволен!
 2. @AudiF@n Карай си спокойно. 1,200 литра на 5 000км не е толкова страшно. Аз в момента карам атмосферен бензин, който ми гори към литър на 1 000км. В близко бъдеще ще го лекувам някъде, но искам първо от любопитство да сложа друго масло, да видя дали и каква разлика ще има.
 3. Uncharted не съм я пускал. Гледам че са няколко части. От коя да я подхвана?
 4. После да кажеш как ти се е сторила.
 5. Тези тичащите ги душиш един по един ако са много, а ако са 1-2 спокойно си ги пребиваш. “Кликърите” им забиваш по едно шило във вратлето. Ако не си на висока трудност с R1 ги виждаш къде са и ги издебваш. Ако не бъркам, трябва да ги избиеш всичките за да дойдат при теб жената и детето. Ти си в началото, тепърва ще и видиш потенциала. Скоро трябва да излиза втора част.
 6. Не се сещам къде си точно, но пробвай ако можеш да удушиш някой без да те усетят. А ако са от “кликърите” можеш да минаваш много близо до тях с “промъкването”. Можеш да се движиш едваааам и най-вероятно няма да те усетят. Пробвай пак и ако не успееш ползвай жокер, само трябва да видиш къде си точно:
 7. Ище една безсънна нощ с Last of us. В момента я превъртам 3ти път. Първо на изи и на нормал, а сега на сървайвър. Въпреки че съм я играл преди това, откривам нови неща и все едно я играя за първи път. Може би защото първите два пъти не гледах филмчетата, а това сега виждам колко голяма грешка е. Играта е уникална и такова нещо с неспането ми се е случвало за последно преди 15 години...
 8. Аз не ползвам епълската навигация. Ползвам мапса на гугъл по навик. Епълската и да ползва данни за трафика е разбираемо. Ползваш навигацията - гледа ти местонахождението и пресмята задръстванията. Не ползваш навигацията - не те следи. Има разлика от това при евентуална пусната навигация да гледа за трафика и да ти докладва постоянно местонахождението, към кое wi-fi се връзваш, ip-та, капацитет на батерия, bluetooth включвания и тн. Това са доказаните. А след като се предава тази информация, не пречи и да се предава всякаква друга информация. Не става въпрос за епъл/андроид фенове и тн., а за правилно и неправилно. Всеки е свободен да има свое мнение и да ползва каквото му харесва. Аз приключвам по тая тема. П.п. Предполагам предаването на тази информация може да се ограничи и дори спре. Доколко съм запознат повечето криптофони са базирани на андроид.
 9. Всеки е свободен да прави каквото си пожелае. По подразбиране трябва да не те следи. Защотo към кои Ip и wi-fi не мисля че има нещо общо с мапса на гугъл.
 10. В интерес на истината съм ползвал андроид за период от максимум мсесец-два. Ако бях потребител нямаше да съм ок с този мониторинг. Без значение за какви цели се ползва. Възможно е и ios-а да събира същата информация, но за сега не съм срещал такава информация. Предполагам, че airplane mode ще му свърши работа на този който има нужда от “уединение”.