gafcata

Members
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

About gafcata

 • Rank
  User
 • Birthday 09/19/1983

Друго

 • Kaра
  3, 4 и 5

Recent Profile Visitors

1,513 profile views
 1. Колегата може да провери в olx и bazar, имало добри оферти втора употреба. Ако може някой да провери, че сега имам други приоритети и не мога да помогна в търсенето.
 2. Точно така!!! Преди това трябва лаптопа да е пуснат.
 3. За първи път разбирам за wide версия. Мисля че бъркаш с W12 модела, който няма общо с широчината.
 4. Не са. Твои са. Пиши ми на лично да се разбереме
 5. Подарявам 4 броя всесезонни гуми Vredestein от 2013г. Размер 225/55/16. Ако са нужни на някой, ще му се наложи да се разходи до Княжево. Ако на никой не му трябват, след една-две седмици заминават в кофата.
 6. Преди 3-4 години бях купувал 4 чисто нови и много пресни дайтонки. На второто лято ми се сториха доста вдървени. Зимата продадох колата и го подарих . Аз лично не съм доволен!
 7. @AudiF@n Карай си спокойно. 1,200 литра на 5 000км не е толкова страшно. Аз в момента карам атмосферен бензин, който ми гори към литър на 1 000км. В близко бъдеще ще го лекувам някъде, но искам първо от любопитство да сложа друго масло, да видя дали и каква разлика ще има.
 8. Uncharted не съм я пускал. Гледам че са няколко части. От коя да я подхвана?
 9. После да кажеш как ти се е сторила.
 10. Тези тичащите ги душиш един по един ако са много, а ако са 1-2 спокойно си ги пребиваш. “Кликърите” им забиваш по едно шило във вратлето. Ако не си на висока трудност с R1 ги виждаш къде са и ги издебваш. Ако не бъркам, трябва да ги избиеш всичките за да дойдат при теб жената и детето. Ти си в началото, тепърва ще и видиш потенциала. Скоро трябва да излиза втора част.