Jump to content

tigara_

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    golf 3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tigara_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. tigara_

    Въпрос epc

    Днес закачихме колата и се появиха две грешки.Едната грешка идваше от датчика на коляновия вал,сменихме го и спря да дава грешка,но втората не успяхме да установим от къде идва.На устройството изписа така:17887/P1479 система за спирачно натискане механична неизправност.Веднага помислих,че е от стоп машинката на педала и съответно я сменихме с нова.Пак закачихме колата,но уви пак даде същата грешка.Къде да е проблема?
  2. tigara_

    Въпрос epc

    Ок мерси колега
  3. tigara_

    Въпрос epc

    За бензинов мотор говорим.Тоест ако след изчистване на грешката не запали е със сигурност този датчик?
  4. tigara_

    Въпрос epc

    Здравейте колеги,случая е следния:Вчера след като измих колата на автомивка и се качих да тръгна не поиска да запали както обикновенно като часовник,ами от 3-4 път и то доста трудно.На таблото светеше индикацията EPC и колата загуби мощност.Закарах я така до вкъщи(1-2км) там угасих колата след малко изчакване я запалих пак,индикацията беше изгаснала и колата запали от раз.Въпроса ми е дали датчика който е на коляновия вал сдава багажа и как да съм сигурен е единото питане и дали сега ще покаже грешката на ваг-кома или трябва да се случи пак и да е постоянно светеща лампата за да покаже кода на грешката.Колата е а4б6 2001 130к.с мултитроник 6 скорости 2.0кубика.Моля ви давайте съвети какво да правя,защото скоро ще пътувам и не искам да ме остави по пътя някъде.Благодаря предварително на всички!!!
  5. tigara_

    А4 Б7 ESP светлина

    А проверил ли си налягането в гумите,защото ако има колебания и в една от гумите ще светне.Поне при мен е така.Просто давам предположение колкото и тъпичко да е
  6. Да малко по късно разбрах,че не си от София.Ами щом правят тази услуга действай та да не стане късно.Успех и безаварийно!
  7. Да ти споделя и аз малко инфо.Миналата година сменях маслото на мултитроника изцяло с машина.Сервиза е посока сливница след разклона за Банкя(Гемини-4).Цената за смяната и маслото беше 360лв.Колата до този момент няма никакви проблеми и скоростите не се чуват при превключване.Филтър не съм сменял,защото както по горе е описано кутията не е отваряна:).Имай напредвид че смяната на маслото става при студена кола.Колкото до качеството на тази кутия,мисля че няма да имаш проблеми със нея ако я обслужваш навреме и качественно и също така избягваш "спортно" шофиране.
  8. Това е доста полезна информация благодаря колеги продължаваме утре по трасето да видим къде е проблема
  9. Това което установих е че не е от ключа със сигурност.Един приятел имаше чисто нов и ми го даде за тест,но уви пак няма къси.Буксата на фара не успяхме да свалим,защото стана много студено.Та да питам има ли вариант да е от някое реле,имали изобщо такова и ако има кой номер е и къде се намира това нещо?Забелязах някакви релета зад самия ключ,но нека по запознатите да споделят
  10. Мерси ще проверя захранването и ще видим къде е проблема
  11. Здравейте колеги!Търсих доста по тази тема, но или съм я пропуснал или никой не е имал подобен проблем Накратко вчера тръгнах от вкъщи и след 100 метра забелязах че нямам къси светлини.Дългите светят габаритите и мигачите също ги има, отзад всичко свети.Единствено късите се губят.А също така забелязах и че зумерът не пищи когато колата е с отворена врата и са включени фаровете.Дайте идея от къде да тръгна и къде да търся проблема.Бушони 20-21 са здрави а шанса според мен да ми изгорят и двете крушки едновременно е нулев.По таблото грешки не изписва,всичко е нормално.Нека по компетентните да кажат какво мислят
×
×
  • Create New...