Jump to content

Skycube

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C4 ABK Avant

Персонална информация

  • Пол
    Male

Skycube's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет колега. Виждам, че колата е с климатроник. Случайно да ти е останало моторчето на температурната клапа? Ето за това става въпрос:
  2. Колега - предната броня оживяла ли е? Вижда се, че е издраскана, но ако е повърхностно - не пречи. В какво състояние е и какви пари?
  3. Колега, предната броня има ли я? ако да - в какво състояние и какви пари?
  4. Здравейте колеги, Търся си предна броня за А6 Ц4. По възможност черна. От София съм. 0886 794 654 - Любо.
  5. Здравейте колеги, смених си предните дискове и апарати с вентилирани и обикновенните ми останаха. Дисковете са АТ, 288мм и са на около 1500-2000 километра. Предлагам комплекта (2-та диска с 2-та апарата) за 40 лв. За повече информация пишете тук, на ЛС или на 0886 794 654. Любо
  6. Колеги, пропуснал съм да напиша, че трябва да е от А6 С4 АВК мотор (J-образен), защото на Б4-ките е друг поради по-малкия кош.
  7. Привет колеги, Търся въдуховода от дебитомера до дроселната клапа на ABK мотор, защото моя е за смяна. Ако някой има и продава такъв в добро състояние - пишете тук, на ЛС или на тел - 0886 794 654. Благодаря
  8. Колега, да имаш случайно оргиналния трети стоп отзад?
  9. Здравейте колеги, емблемата в предната маска на А6-цата ми се счупи и реших да проверя дали някой няма или не продава маска без емблема. Нещо ей такова: Или пък само емблемата - също ще ме устрой. Пишете тук или на ЛС.
×
×
  • Create New...