venko74

Members
 • Content Count

  2,959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About venko74

 • Rank
  User
 • Birthday 05/03/1974

Друго

 • Kaра
  4F ASB

Контакти

 • Website URL
  http://

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Димитровград

Recent Profile Visitors

5,852 profile views
 1. @beast1122 Определено има разлика. Много по-меко превключва сега.
 2. Точно така беше и при мен. Беше много запушен. Освен това гумичката, която уплътнява горе беше като камък. Аз източих почти 5 литра и толкова налях.Адаптации не съм занулявал. Наистина работата на кутията осезателно се подобри.
 3. @zdrash Същото беше и при мен, но окъсих кабелите (уж временно) за да не ми свети вътре на таблото. Временното беше една година...
 4. @P_PETKOV Не е теория.Когато ми светна лампата, окъсих кабелите, струговах ръбовете и карах още година, преди да сложа нови дискове и накладки. Имаха доста още, докато свършат. Когато има голям ръб на дисковете доста по-рано святка лампата за износване.
 5. Първо искам да видя как стигаш до 280, после как спираш до 0, два пъти с едни и същи дискове и накладки. Говорим за стокови такива, а не някакви състезателни
 6. @nokiata Имам скоростна кутия от Б3 със същия мотор, но е свален торсена. Ако на твоята е здрав, може да ти свърши работа...
 7. Лятото съм с 18", зимата с 16". Разлика никаква не съм усетил в разход. Средно ми гори около 9, като повече от 80-90% е извън града. Борда показваше по-малко, но след калиброване е точен до десета от литъра.
 8. @pufa Прав си, че не се слага, ама чак да излезнат гумите от джантите звучи като научна фантастика...
 9. @OvivO Не мисля, че от нея няма да пали. Аз миналата година имах проблем с нея. Много неща се бъгнаха заради нея, но палеше. АБС, ЕСП, скоростите включваха странно, не можеше да се извади ключа и други аномалии, но палеше.
 10. Едва ли някой може да ти каже какво и има без диагностика. Може да е стартер, може и нещо друго. Индикацията на таблото отчита ли, че е на паркинг? От кой град си?
 11. @kiro1978 Хубаво, ама никаква информация не си дал. Стартер върти и непали ли, изобщо не върти ли, волана отключва ли се, на диагностика закачана ли е... Това, което ти изписва не е нищо. Изписва го винаги, преди да включиш на скорост. Да не би да не е на пркинг лоста?
 12. @alexander alexandrov Няма нужда. Наглася се само помпата към вала. Всичко е отгоре.
 13. @alexander alexandrov Голям късмет си изкарал. Ще минеш с лек и евтин ремонт. Сменя се много лесно. Вземи си ремък и ролка и спазвай белезите.
 14. @alexander alexandrov Възможно е. Лесно се проверява. Трябва да се свали часта от колектора, на която е дросела и после капака на ремъка.
 15. Според мен го откачи. Първо преди филтъра виж и после след него. Така ще си сигурен, че назад всичко е наред с елементарна проверка.