Jump to content

strangerbg

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно strangerbg

  • Рожден ден 19.08.1984

Друго

  • Kaра
    Audi B4 2.0E

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    198310903

strangerbg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. В момента съм влюбен в Дел XPS M1330 и сигурно следващата седмица ще ходя да си го купувам. Като гледам си се ориентирал към "заместител на десктоп" , така че искаш с по-голям дисплей- погледни от същата серия М1530 или 1730. Дизайна е просто умо-сашеметително-потресаващо-убийствен а и характеристиките са много добри.
  2. strangerbg

    Десен стоп

    Мерси на отзовалите се, но вече си взех такъв от колегата esmi_audi. А монтажа не е особено сложен. Само дето ключалката нещо май се разцентрова и не иска да се отваря 5-тата врата с централното, а само с ключа Шантава работа. Ама сега имам финална сесия и ще го мисля след това.
  3. Щом си в армеец, след огледа им директно те пращат в Кобра, където ще платиш 42,30лв, които ще ти върнат след 10 работни дена.Познайте защо знам процедурата Иначе го снмянят за 2-3 часа, а ако няма други коли може и по-бързо.
  4. strangerbg

    Десен стоп

    Здравейте колеги. Някакви типове са ми счупили десен вътрешен стоп. За това говоря : Та искам да питам: 1. Имали шанс да намеря втора ръка, защото днеска ходих в 5-6 магазина/морги и ми казаха, че нямат.А ако трябва нов, от къде ще е най-изгодно? 2. Като намеря, сложна процедура ли е монтаж/демонтаж. Става въпрос за Б4 комби. Мерси на отзовалите се.
  5. Днеска си взех количката и като гледам фактурата само за смяната на филтъра са ми взели 9 лева, така че труда май верно е скъп. Е дано поне са си свършили добре работата(един от началниците ми е рода отскоро,така че вярвам че не са претупали нещата).
  6. Предни накладки - 65 лв. Маншон каре - 4 лв. Предни спирачни дискове - 84 лв/бр. Въздушен филтър - 17 лв. С работата излезе точно 400 лв. Направиха ми го в Юнитрейд и става въпрос за Б4 2.0Е. Кажете много ли е, малко ли е, защото това ми е първата кола и я карам само от няколко месеца ,та съм младо и неориентирано детенце още
  7. Човек се учи докато е жив. А тая тема ни научи , че Citroen са "по" във всяко отношение от Audi.И тъй като вече прогледнал реших да проверя форума на тази по-добра марка попаднах на тема, където един човек се оплаква от Ц4 , което тамън е купил и му дава много проблеми,очевидно нацелил дефектно такова,което не е показателно за качеството на марката естествено(чичото на един приятел си купи ауди А8 директно от градът с И в Германия и пробва на 2-пъти да си го кара до БГ, но явно електрониката била прекалено привързана към дома си и двата пъти отказвала да работи след около 200 км. от завода )Но интересното в темата е един доволен собственик на Ц4, който казва , че има само няколко от проблемите на първия НО за сметка на това: "изработката и сглобката на купето е без абсолютно никакви забележки; имам някакви високочестотни поскръцвания от сенника пред шофьора и жабката, но са почти недоловими ако музиката е на ниво 3 или по-високо " "двигателят (моят е 110 кс) мърка като коте и само 1-2 пъти добави някакво леко ръмжене докато беше съвсем студен и при гасене трака метално".
  8. Един Allroad , който видях на връщане от училище някъде 2001г.(още си спомням мястото-паркирано беше близо до ъгъла на Оборище и В.Левски ),ме накара да се влюбя в ауди като марка. Ако трябва да съм честен , ако бях видял този Allroad сега сигурно щях да карам Хонда или Пежо( ). Не че е грозен естесвено , но просто поне за мен няма невероятния чар на предшественика си.
  9. Здравейте. Искам да попитам колко ще ми струва предна броня за В4 93г. и от къде мога да си я купя. Живея в София. Мерси.
×
×
  • Create New...