Jump to content

balu

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

balu's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,тази вечер докато се прибирах и изгасна климатроника тотално дори подсветката на бутоните не свети,само подгрева продължи да работи,някой да се е сблъскал с такъв проблем.
  2. Здравейте по спомен бях срещал тема за преминаване към фейслифт фарове но немога да я открия с търсачката,върти ми се нещо за преходни букси и модул със съответната буква но до там,някой ако може да помогне ще съм благодарен.
  3. balu

    Обща тема: Audi A4 B8

    @congo може ли тел. номер,да поговорим за вграждане на ОЕМ музика
  4. balu

    Обща тема: Audi A4 B8

    @congo благодаря за пореден път
  5. balu

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте,комфорт модула в багажника имали компонент протекшън,слагам ел багажник и трябва да сменя модула. Номерът на старият е 8К0 907 064 DP Новият е 8K0 907 064 CQ
  6. balu

    Steering wheel vibration motor

    Благодаря за отговора.
  7. balu

    Steering wheel vibration motor

    Извинявам се че ще пиша в темата на колегата,ако реша да си насадя тази екстра,освен предният прозорец,лостовете и can gateway и волана ли трябва да сменя.
  8. balu

    Обща тема: Audi A4 B8

    congo благодаря,далеч си ми иначе щях да се възползвам от услугите ти,че доста неща искам да надградя докато има донор под ръка. Ако е удобно на лично да попитам за още някой неща
  9. balu

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте,имам въпрос,взех си огледала с прибиране с тях дойде и още една екстра,следят мъртвата зона въпроса ми е трябват ли ми още някакви датчици за да ги подкарам,взел съм и модулите във вратите и копчето за пускане на екстрата. Предварително благодаря.
  10. balu

    Обща тема: Audi A4 B8

    Имали шанс да ползвам странично огледало от дясна дирекция за нормална, и другият въпрос е мога ли да сменя на английското табло циферблата с километрите с моето,моето е монохромно а другото е цветно. СР ще бъде махнат.
  11. Проблема е че воообще не иска да приема кодировка,по тази причина върнахме старият модул кодираме и всичко си дойде на мястото,отново смяна на модула с буква Q не приема кодинга,връщане пак на старият модул и греда не иска и той да се кодира сега.
  12. Здравейте,имам питане относно темпомата на в6. Изчетохме темата за темпомата на колегата,във форума. Сменихме всичко както е описал колегата,модул с правилната буква накрая,ръчка за темпомата. Проблемът сега е че светят лампите за ABS ESP. Тръгнахме да прекодираме модула както е описано,защото показва нули,но не иска да приема кодировката. Някой ако може да помогне със съвет.
  13. balu

    Джанти 4F

    Колега ако не си ги продал,каква ще цената.
  14. Определено са различни,явно само подсветката ще слагам
×
×
  • Create New...