Jump to content

ACTROS

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ACTROS

  1. Ок, pushkata 11. Но, човека пише, че преди смяната на маслото, му е светнала лампата. След това, сменя маслото и проблемът изчезва, за 3500 км, след което, отново се появява. Изхождайки от твоето мнение, би трябвало и през тези 3500 км, да му светва тази лампа. Или? Много странно, наистина!
  2. Специално, като свалих фасонката, за да сменям крушката, прегледах контактите вътре в нея. Подчертавам, бяха като нови. Но довечера след работа, ще купя контактен спрей и ще опръскам всички букси там около фара и също и неговата.Толкова години съм шофьор, с какво ли не съм се сблъсквал, но такива фокуси не са ми идвали до главата. Благодаря ви за съветите! Довечера ще пиша к'во се е случило, след като ги напръскам с контактен спрей.
  3. Фасонката беше като нова отвътре. Отвън само прашна..
  4. Здравейте колеги! Доста търсих из форума, но не попаднах на такава тема. За това и пускам нова. Преди около 2 седмици, ляв преден мигач, който е във фара, ми отказа. Тази информация я изписа на дисплея на бордкомпютъра. Спрях на бензиностанция, купих си такава крушка. След като се качих отново в колата и дадох контакт, нямаше вече грешката за изгоряла крушка, и мигачът си работеше. И така, две седмици същата история се повтаряше, даже и в движение - ту заработи мигача, ту ми изпише изгоряла крушка и не иска да работи. Вчера реших вече да сваля фара и да сменя крушката. Крушката си беше здрава, но аз така или иначе я смених с новата, която бях купил. Сега обаче, вече постоянно показва на бордкомпютъра изгоряла крушка и не иска да свети този мигач. Не се и оправя отвреме на време, както се случваше с предната крушка. Бих бил благодарен, ако някой от вас има идея, за какво иде реч и евентуално, къде да търся проблема! Благодаря предварително! Поздрави!
  5. Днес купих спрей за почистване на дроселови клапи.14 евро струва.Немски е.Свалих тръбата от въздушният филтър към дросела.Впръсках няколко пъти както пише в указанията.След това разкачих акумулатора за известно време.След което го свързах отново,и я подкарах само на бензин.Карах я от работа до в къщи 38 км само на бензин.Като си пристигнах оборотите заковаха на 800.Утре ще я изпробвам и на газ,и ще пиша за резултат....
  6. То това с диагностиката е ясно от амосебе си.Обаче нали трябва да се ходи на работа. А до събота не мога да карам така. Питах така за бърз вариант,ако някой е за познат с горе посоченият проблем. Цитиране на предходен пост!
  7. Здравейте колеги ауДисти! Понеже видях сродство в моят проблем с тази тема,и реших да питам и аз тук. Да уточня Audi A4 B5 1.8 ADR +LPG System Така.До петък колата си беше нормално. Тази сутрин обаче като я запалих сутринта,и тя започна сама да си се форсира още при самото запалване, до около 3000 об/мин Тръгнах и след като загря до нормална температура,на свободен ход държи 1300 вдига ги моментно до 2000 и отново падат до 1300 об/мин. И това постоянно през целият ми път до работа 37 км разстояние.И няма значение на газ или на бензин работи.Пробвах и на газ и на бензин все едно и също е. Въпросът ми е, къде да търся причината,и мога ли да се справя без сервиз,а сам? Благодаря ви предварително!
  8. Цитиране на предходен пост! Далече сме един от друг.В Speyer,Rheinland-Pfalz,Sued Deutschland.
  9. http://prikachi.com/images.php?images/574/6601574B.jpg http://prikachi.com/images.php?images/572/6601572L.jpg Ето още 2 снимки. Благодаря ти за мнението колега Passi.. Цитиране на предходен пост!
  10. Са,колега robobug,уважавам мнението на всички.Това всъщност е смисълът на форумите-всеки да изказва мнение. Всеки от нас знае,че първо трябва да се дигностицира,и след това да се прибягва към каквито и да е действия и ''ПРОБИ''!И тъй като аз се смятам за разумен човек,не прибягвам до ''ПРОБИ'' а помолих за мнението Ви на Вас-колеги от форума. Друго нещо: -Знаеш че като идеш на диагностика,не можеш да кажеш на специалиста който я провежда,какво точно той да провери!Той си проверява по негови си критерии!И още повече,че като отида тук в Германия на диагностика в сервиз на AUDI,те ще ми кажат че трябва да сменя турбината ЕГР-а и ред други неща,които ще ми стъпят на много висока цена!Аз съм готов да я платя тази цена,но искам да науча малко повече за проблема,и да взема адекватно решение. А за ''леене на масло'' както ти се изрази-не няма ''леене на масло''...Да,на 10 000км ми е в момента маслото (оригиналното което наливат във VW-Audi) и е малко над половината на щеката,като след смяната беше на около 2мм под максимума!Така че тук мисля че не става дума за леене на масло. А тук в Германия се кара със сериозни скорости (160-180,та и 200 км/ч) и мисля че е напълно нормално, за кола на 11 години, да харчи от 2 мм под максимума ниво на щеката след смяната, до около половината на щеката за 10 000км. Благодаря ти все пак за мнението! Поздрави!
  11. Аре бе колеги!Няма ли някой мнение по тази тема след като погледнете снимките в линковете по долу? http://prikachi.com/images/162/6584162W.jpg http://prikachi.com/images.php?images/223/6584223d.jpg
  12. Цитиране на предходен пост! Ето 2 снимки.Понеже ми е ниска скоростта на нет-а,и не успях да дочакам качването на другите снимки!Но мисля че от тези двете най добре може да се разбере за какво иде реч,макар и на мен да не ми е много ясно.В смисъл че не съм сигурен къде е точно проблема! http://prikachi.com/images/162/6584162W.jpg http://prikachi.com/images/223/6584223d.jpg
  13. Цитиране на предходен пост! Ами аз обясних и в началото на темата.Не чувам специфичното свирене на турбината когато се натовари мотора,и чувам друг звук!А във вървенето ПОЧТИ няма промяна.За пушене,не пуши,или поне не се вижда да пуши
  14. Цитиране на предходен пост! Да.Това ми е ясно.Принципно всичките и кори отдолу си стоят.Притеснява ме само това,че не чувам специфичното свирене на турбината! А във филм сериозен няма да се вкарам,преди да съм чул доста мнения на колеги тук от форума.Иначе филма е, за 400 евро рециклиране на турбината тук в Германия.Това е в сервиз на наш сънародник.В AUDI AG Werkstatt не съм питал.Там вероятно е неколкократно в повече.Но ако се наложи ще попитам! hristtov Благодаря ти за мнението!
  15. Здравейте колеги! Може би някъде във форума има подобна тема,но аз поне не успях да я открия. Та,въпросът ми е следният: -По какво да разбера че турбината ми не функционира правилно.Имам в предвид без да отида на диагностика? Да,за повишаване на разхода-знам.За изгубена мощност-също знам.Само че при мен нито едно от тези неща не е осезаемо изразено. Значи,мотора ми е 1,9TDI-131PH на A4 B6 2002 година,5 степенна скоростна кутия. Разхода ми,с австрийско гориво,при каране 140-160 км/ч около 6л/100км.С Българско гориво от OMV през Румъния Унгария до Виена ми е 6,5л/100км като там разбира се в този участък съм карал с не по висока скорост от 120км/ч но това е било само моментно.Принципно скоростта средната в този участък на компютъра ми изписваше че е 89км/ч.Разбирате там има много населени места през които се минава и средната скорост съответно е много ниска. В крайна сметка,притеснява ме един непривичен звук в мотора когато е в ниски обороти.Не чувам специфичното свирене на турбината а чувам друг шум,все едно че ми е хлабаво някое гърне! Бих се радвал ако някой даде адекватно мнение! Благодаря предварително!
  16. Здравейте! Търся да купя оригинални-AUDI лети алуминиеви джанти 17''. Желателно е да са петолъчки или с деветте лъча. Търся 5 (пет) броя джанти. Цената е почти без значение,стига да ми харесат,и да не са удряни жулени и т.н. Отбелязвам още вднъж-ЦЕНАТА Е ПОЧТИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!Тоест бих дал добри пари за джанти които ми харесат! Благодаря предварително! :flehan:
  17. ACTROS

    А4 преден капак?!...:/

  18. Здравей Колега!Имам нужда от преден капак за А4 1,8 ADR 1996г. Благодаря предварително!..
  19. Колега само немога да разбера тези държачи отстрани ,които са на касетофона на вътре ли трябва да влизат към касетофона.И за тези отвори отпред нямам пластини,трябва да видя да си купя от някъде ама не съм сиг че ще намеря.Обясни малко по точно ако може какво точно се случва с тези отпред.10х
  20. Аз колеги имам едно сони с метални щишки.Дали ще мога с неговите или ....
  21. Ако е така супер ,ам те обаче универсални ли са?Иам в предвид задължително ще станат на STOCK-a.
  22. Колеги шибаният кастефон с извинение не иска да излезе.Като бъркна в слота за касетата внимателно за да го дръпна и да излезе и в същия момент за копчето на Volume-a , от дясната страна излиза обаче от ляво не иска и да помръдне. Нямам пластмасовите щипчици и такива разботи за да го извадя.....Кво да правя сега ,моля ви се помогнете! П.С. Ето и касетофона ,освен че съм написал модела.
  23. А работи ли ти помпичката на стъкломияча?
×
×
  • Create New...