Jump to content

Shaq

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8T

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

Shaq's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ако всичко е наред със климатичната инсталация при всички положения не би трябвало да изпуска фреон.
  2. Shaq

    Катализатор А4 Б5

    Аз съм с 1.8Т и си продадох катализатора за 100лв.
  3. Букси намерих, търся само машинки.
  4. Купувам букси за фарове за фейслифта и букси за мигачи също. Имам и въпрос също:? машинките за регулиране на фаровете същите ли са? Ако ли не търся и машинки.
  5. Купувам фарове за А4 Б5 от фейслифта.
  6. Купувам подкалници предни ляв и десен без забележки. Сьщо така и компресор, не знам има ли значение дали е от 1.8Т Евентуално ме интересува от Пловдив но все пак и колегите от другите градове да си кажат цените може и с куриер да работим. На лични.
  7. Щом си от Пловдив твоят човек е Жоро-Касапина. Може да го намериш във форума или пиши на лично ще ти дам координати. Аз сменях клапана на турбото само че аз имам А4 със същият двигател, струваше към 150лв оргинален. Може да ти направи цялостна профилактика на турбото.
  8. И аз се интересувам от централната конзола и от щеката за маслото.
  9. Аз мойто го залепих с Поксипол - двукомпонентно лепило и вече 6 месеца няма никакъв проблем. Беше се разлепило бая към 10-тина сантиметра.
  10. Shaq

    Смяна на акумулатор !

    То и мойта кола А4 1.8Т заводски е излезла с 44Аh, но в момента съм с 55Аh. От година и половина ползвам Banner, Австрийски уж и съм много доволен. Също така е важен и пусковия ток. Моя е с по-голям пусков ток т.е. 480А, за коли който запалват по повече пъти на ден демек таксиметрови шофьори. http://www.bannerbatterien.com/banner/produkte/batterien/power_bull/index4.php
  11. Аз съм с същият двигател само че на А4 с ГИ на БРЦ. Разхода градско от 10-14л/100км, извън градско от 8.5-10.5л/100км.
  12. Преди година и половина един приятел смени цялата предница на Алфа 156, защото само с ходова част на Алфа се занимаваха тогава. Т.к. аз съм от Пловдив обадихме се на пича който е шеф там т.е. Николай преди 2 дена че отиваме. Като пристигнахме сутринта направо свалиха колата която беше дигната на подемника и я вдигнаха нашата, за 2 часа беше всичко готово. Излезна всичко към 450лв а на иначе с нови носачи струва към 1000лв. До сега към 40 000км няма никакъв проблем, при положение че се кара почти само на дупки. Предполагам че още толкова ще изкара. Хубавото е там че за Алфите всичко сменят и предница и задница защото пичовете който работят там имат Алфи. Та думата ми е че който реши да се възползва от този сервиз няма да съжалява.
  13. При мен се появи този проблем след като смених бензиновата помпа, взе да се побърква стрелката от бензина. Уж беше потенциометъра в резервоара. Като смених помпата пак, втория път с оргинална всичко си дойде на место. Така че ако някой е сменял бензинова помпа, може би от там идва проблема.
  14. купувам бензинова помпа за а4 б5 '96. давайте оферти за нови по-евтини варианти или втора употреба оргинала. пишете на л.с. или звъннете на 0890299220
  15. И аз разбрах от форума за Жорката, много точен и компетентен пич. Препоръчвал съм го и на приятели и на познати и на непознати... Препоръчвам, го горещо на всички От 6 месеца ми поддържа колата и нямам никви забележки.
×
×
  • Create New...