Jump to content

staikov

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно staikov

  • Рожден ден 28.11.1984

Друго

  • Kaра
    Аudi A6 2010

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1217 профилни разглеждания

staikov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте отново, преди малко карах колата и при отключване ЛЕД-а светна, след това при запалване угасна и наби грешка. След включване и изключване от DLR менюто на MMI ЛЕД-а светна и повече нямаше проблеми. Загледах се и няма нито един изгорял диод, светят еднакво силно. Това ме навежда на мисълта, че е нещо по управлението му, което от студа прави мизерии. Разбира се може и да съм в грешка :). Мислих да махна фара да разгледам и да го дам за поправка, но по това което прочетох се сваля цялата броня и в този студ без кола е сложно.
  2. Благодаря @sunshai, утре ако е по-меко времето ще го сваля, имаш ли идея кой може да ги подмени?
  3. Все си мисля, че или ще свети, или не - ако е повреден. Нали е LED, има ли резистор или някаква платка/управление? Не съм свалял фара още, че е студено, но отварях отзад капачето да разгледм. Едва ли съм първият с подобен пробелм. В една тема за Q5 има подобен проблем, там презапояват едно диодче на платката за управлението на леда и всичко заспива, тук обаче не виждам подобна платка. То е цяла ЛЕД лента и при отключване на колата си светва, когато покарам малко загася всичко и тръгна пак светва.
  4. Здравейте, реших да не отварям нова тема а първо да опитам тук. Карам A6 4F 2010 с LED-а във фара, от както застудя имам проблем с левия LED, пуска се за 5-10 секунди и спира. Някой има ли идея на какво може да се дължи?
  5. staikov

    Проблем светлини

    Здравейте, темата е стара но аз имам същият проблем на A6 4F фейс с лед във фара. Каквото и да правя, от както застудя ЛЕД-а пали за някакви секунди и после загасва и избива грешка на FIS-a. Някаква идея?
  6. Здравей, А3-ката черна ли е и имаш ли преден капак и ляв калник?
  7. И при мен беше при ниска скорост, но пък беше датчик на АБС-а. Има доста писано по този въпрос .
  8. То с 19 по наще пътища си е лудост, като цяло над 17 е лудост В нета има много с 20", над това не видях.
  9. Колега до колкото виждам в нета до 21" всичко става май.
  10. Здравейте, драмата ми приключи с търсенето на кола, днес купих тази: http://www.cars.bg/c858120 Карах я цял ден, много съм доволен, малко друса, че е със спортно окачване но мисля да го сменя след време.
  11. Хахаха здравейте, значи тези трите съм ги преглеждал и мисля че няма смисъл и да ходя да ги гледам. Колата в Шумен изглежда запазена но ми е далече и за тази цена не ми се рискува. Като цяло не очаквам за 3000 лв да открия всичко което искам, приготвил съм между 5000 и 6000, но предпочитам за тези пари да взема нещо с регистрация. Поне и да мога да я закарам в сервиз, а не тези на Горубляне да ми обясняват как колата не може да излиза от паркинга и едва ли не само на място мога да я изфорсирам и да я купя. Поради тази причина загледах тази в Плевен защото беше на добри пари и при рагистрация и евентуални проблеми пак да стъпи на толкова. Също исках да попитам, какво да очаквам като цена за обслужване на този мотор? Прочетох много теми но всеки пише различни неща а и темите са стари а цените на частите постоянно падат.
×
×
  • Create New...