Jump to content

staikov

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от staikov

  1. Здравейте отново, преди малко карах колата и при отключване ЛЕД-а светна, след това при запалване угасна и наби грешка. След включване и изключване от DLR менюто на MMI ЛЕД-а светна и повече нямаше проблеми. Загледах се и няма нито един изгорял диод, светят еднакво силно. Това ме навежда на мисълта, че е нещо по управлението му, което от студа прави мизерии. Разбира се може и да съм в грешка :). Мислих да махна фара да разгледам и да го дам за поправка, но по това което прочетох се сваля цялата броня и в този студ без кола е сложно.
  2. Благодаря @sunshai, утре ако е по-меко времето ще го сваля, имаш ли идея кой може да ги подмени?
  3. Все си мисля, че или ще свети, или не - ако е повреден. Нали е LED, има ли резистор или някаква платка/управление? Не съм свалял фара още, че е студено, но отварях отзад капачето да разгледм. Едва ли съм първият с подобен пробелм. В една тема за Q5 има подобен проблем, там презапояват едно диодче на платката за управлението на леда и всичко заспива, тук обаче не виждам подобна платка. То е цяла ЛЕД лента и при отключване на колата си светва, когато покарам малко загася всичко и тръгна пак светва.
  4. Здравейте, реших да не отварям нова тема а първо да опитам тук. Карам A6 4F 2010 с LED-а във фара, от както застудя имам проблем с левия LED, пуска се за 5-10 секунди и спира. Някой има ли идея на какво може да се дължи?
  5. staikov

    Проблем светлини

    Здравейте, темата е стара но аз имам същият проблем на A6 4F фейс с лед във фара. Каквото и да правя, от както застудя ЛЕД-а пали за някакви секунди и после загасва и избива грешка на FIS-a. Някаква идея?
  6. Здравей, А3-ката черна ли е и имаш ли преден капак и ляв калник?
  7. И при мен беше при ниска скорост, но пък беше датчик на АБС-а. Има доста писано по този въпрос .
  8. То с 19 по наще пътища си е лудост, като цяло над 17 е лудост В нета има много с 20", над това не видях.
  9. Колега до колкото виждам в нета до 21" всичко става май.
  10. Здравейте, драмата ми приключи с търсенето на кола, днес купих тази: http://www.cars.bg/c858120 Карах я цял ден, много съм доволен, малко друса, че е със спортно окачване но мисля да го сменя след време.
  11. Хахаха здравейте, значи тези трите съм ги преглеждал и мисля че няма смисъл и да ходя да ги гледам. Колата в Шумен изглежда запазена но ми е далече и за тази цена не ми се рискува. Като цяло не очаквам за 3000 лв да открия всичко което искам, приготвил съм между 5000 и 6000, но предпочитам за тези пари да взема нещо с регистрация. Поне и да мога да я закарам в сервиз, а не тези на Горубляне да ми обясняват как колата не може да излиза от паркинга и едва ли не само на място мога да я изфорсирам и да я купя. Поради тази причина загледах тази в Плевен защото беше на добри пари и при рагистрация и евентуални проблеми пак да стъпи на толкова. Също исках да попитам, какво да очаквам като цена за обслужване на този мотор? Прочетох много теми но всеки пише различни неща а и темите са стари а цените на частите постоянно падат.
  12. Здравейте пак, днес трябваше да ходя да гледам колата, но неуспях (разбрахме се за утре), преди малко продавачът се обади да не идвам, че е продал колата току-що Така че отново сме в търсене на кола с тези параметри. Ако някой види или знае за нещо подобно нека пише. Благодаря на всички, който ми дадоха съвет
  13. Благодаря колеги за отговорите, аз мисля тези дни да се разходя до Плевен. Ако е добра колата, при тези цена, след време и да има някакъв проблем , мисля че ще се оправи и пак няма да стигне цената на другата. То е ясно, че всички коли в БГ се вкарват след удар, май цаката е удара да е бил незначителен и да е оправена добре Засега, лека вечер
  14. Благодаря колега, ще проверя, основните неща ги зная, но 4х4 и автомат не съм имал и идея си нямам. Ще я прегледам за течове, чета че това им е проблема на 2.8. Най-вероятно няма къде да кача колата за да огледам окачването, но ще я покарам доста и ще следя за топане, виене и др. шумове. Този висящ лагер, скъп ли е, проблем ли е ако е заминал?
  15. Червената няма да я коментирам повече. За сивата, момчето с което говорих каза, че забележките са и липсата на пластмаса на дръжката и лека драскотина. Интериора бил много запазен, двигателя също , била с пълна сервизна книжка. Бил и извадил транзитни номера и я карал 2 седмици. Ако ходя да я гледам дайте идей какво да гледам по кутията и quattro-то, че там едва ли има къде да я закарам в читав сервиз. Ще я зяакача на VAG COM да погледна какво е положението. Ако има колеги от Плевен да кажат сервиз в който да я закарам за оглед.
  16. Кой седан, този в Плевен или този който колегата предложи? Ето обявата на колата от форума: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11384438194118796&slink=9587nk на тези снимки се вижда че няма детайл без щета, колата е хубава и е обслужена, но тепърва да я пребоядисвам цялата и оправям, ще отнеме много време и пари.
  17. Колега, не ми се кара А6, доста по просторно е но съм се насичил твърдо към А4, за предпочитане Авант. За ГИ се замислям, може би ще сложа, защото разхода по каталог му е 15-16. Досега карах А3 1.8Т а приятелката ми има А3 1.9 ТДИ и просто с две еднакви коли е безмислено Данъка не ме бърка, разхода ако има ГИ не ме притеснява, защото 1.8Т с чип на бензин гълта повече пари. Имам пътуване до Търново и мисля да мина да я огледам, продавача каза че я е карал 2 седмици с транзитни номера и била много добре. Тази втората първо е карана доста (съдя по кожения салон), второ има проблем с типтроника (не вкючва) , трето продавача не сваля цената под 4700, което мисля че за тази кола е много. Относно тази от поста ти, Хасково е малко далеч за разходка за да я погледна, иначе колата е добре, като изключим, че няма ESP и има забележки.
  18. Здравейте колеги, поради нужда от по голям автомобил си продадах А3-ката и сега съм се насичил към въпросния 2.8 мотор с quattro на А4 фейслифт. Гледах няколко коли но все излиза нещо по тях, което ме спира да купя, а те не са много в София. Мисля да видя как е въпросната кола в Плевен. Забелязах че на предна дясна врата липсва дръжката. Не съм карал такъв мотор с quattro и автомат, и нямам идея какво да гледам. Имам VAG COM и дайте идей какво да гледам. http://www.cars.bg/c977003 гледах и тази, но за проблемите и, съм писал в друга тема. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11421858235023451&slink=956o5s Благодаря предварително.
  19. Здравейте пак, днес бях пак в автокъщата и говорих със собственика. Когато му казах, че не работи типтроника, той се качи да я кара и след опити, каза че ще я кара да я гледат в сервиз. Така че тотално се отказах от въпросната кола. Предлагам на колегата, който пусна темата ако я гледа да я закара в сервиз.
  20. Колеги, тази кола я гледах и аз, с опция да я купувам. Като изключим че е позахабен салона, което мисля че е нормално за кола на 15 год. и незная колко хиляди километра, мисля че типтроника не работи добре. Когато включих на типтроник и завъртях в паркинга не ми превключи на друга скорос при бутане на лоста втория път ( все едно си беше пак на директ, и на дисплея не показа друго, беше си на D). Не съм карал досега с такава скоростна кутия и незная дали е нормало. Продавача свали 200 лв. от цената и за повече и дума не даде да се каже, а мисля че са и много тези пари. Мисля да я гледам пак по-обстойно и закарам в сервиз другата седмица ( това при положение че кутията и е неред). Ако някой знае да каже за типтроника, как превключва и как трябва да се държи?
  21. Здравей колега, имаш ли за Ауди А3 до 2001 (незнам дали има разлика с до 2003) светло сиви задна броня и лява врата??
×
×
  • Create New...