Jump to content

Bat Jorko

Members
  • Мнения

    168
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Bat Jorko

  • Рожден ден 9.06.1969

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.8T Quattro

Контакти

  • Website URL
    http://www.aigwelding.com
  • ICQ
    0
  • Skype
    aigwelding

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Bat Jorko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема беше в задкормилното устройство. Между другото, къде се гледа за разликата в таблата и какво следва от единия или другия модел? Част от дисплея (горната половина) свети по-слабо понякога.
  2. Привет, Имам Ауди А3 2000г. Преди известно време часовника се нулира. Правил го е и друг път, тогава причината беше лош акумулатор. След смяната на акумулатора проблема изчезна. След нулирането този път обаче часовника не мога да го вкарам в режим на настройка. Викам другите функции на таблото които се пускат през врътката на часовника, самия часовник обаче не реагира. Някакви идеи? За какъв ремонт да се готвя?
  3. Купих (и подарих) това: http://www.lg.com/tn_en/tv-audio-video/car...o-LAC7900RN.jsp (250 лв. от Технополис) Отзивите са повече от отлични. Според щастливия собственик блутуута лови на много голямо разстояние, поддържа едновременно 3+ телефона и т.н. и т.н.
  4. Благодаря за отговора. Прочетох темата в основни линии. В моя случай търся не-инвазивно решение.
  5. Привет. Търся да купя устройство, което чрез bluetooth свързва GSM телефона с автомобилната аудио уредба. Резултата е, че като влезе обаждане по GSM-a музиката спира и разговора се прехвърля на микрофон и високоговорителите на колата. Ползвате ли такова устройство, и ако да, моля дайте отзиви и или препоръки. Благодаря предварително!
  6. Благодаря на всички отзовали се! Мотора е принципно един и същ, разликата е в годините на производство - 165 к.с. до 2001 г и 170 к.с. след 2001 г. Прилагам няколко линка към сайтове с каталожни данни. Поздрави. http://www.avtomarket.ru/library/catalog/?...497&class=1 http://www.avtomarket.ru/library/catalog/?...568&class=1 http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/879.html http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/880.html
  7. Благодаря ти за мнението. Разликата за която споменах е че единия изглежда е редови, а другия е V-образен. Друго което ме вълнува е с какво ще сменят акциза от 01.01.2010. И двата мотора понастоящем са в акцизната група ...
  8. Оглеждам се за още едно Ауди и съм се спрял на А6 с мотор 2.4. Гледам че има два варианта - 165 и 170 к.с. Първата разлика която установих, е че 170 к.с. мотора е V6. Това така ли е и има ли и други съществени разлики? Напр. турбо има/няма? Кой от двата мотора е за предпочитане?
  9. O.K. Грешките се трият на стенда, няма да изгасне сама лампата.
  10. Колеги, една диагностика с VAG-COM-a ще отговори на всички въпроси. Прочетете грешките и споделете.
  11. Аз пък залагам на по-твърди нови тампони. Колега, новите ти тампони оригинални ли са?
  12. Да, и силно ще ви замоля, когато ме цитирате, и особено когато мнението което цитирате е било изтрито от модераторите, и няма как да се прочете в своята цялост да цитирате цялото мнение, а не части от него! Ставаше дума, че Лазаров не се възползва от мой проблем и коректно не ми извърши работа по колата, т.е. не ми взе едни 200-ина лева за които нямаше как да разбера дали е имало нужда или не. Дали пак при проблем ще отида при Лазаров - категорично да! Поздрави на всички!
  13. Bat Jorko

    Чистачки за 140+км/ч

    Трябва ли да пусна в отделна тема въпроса дали някой знае за безшарнирни чистачки за А3 до 2001 г. или и този постинг ще ми бъде изтрит? Или никой от пишещите в темата не кара А3 до 2001 г.? Лично съм пробвал 4-5 дължини на пасажерската и за да се постигне да не се удрят двете чистачки дължината става много къса. Ако е крива, каквато е оригиналната, дължините ще бъдат и на двете оптимални. Е, има ли крива безшарнирна?
  14. Разбира се, че няма лошо монтаж/демонтаж да е безплатен. Напоследък обаче доста големи вериги дават отстъпка в % от цената на гумата като безплатния монтаж отпада. Ако продължим със сметките, при цена без отстъпка 180 лв. (205/55/16") 10% са 18 лв. на гума, което общо е 70 лв. - покрива всички екстри на монтажа, че и за 2-3 изправяния на джата остава! За гуми под 100 лв. вече нещата изглеждат по друг начин ...
×
×
  • Create New...