Jump to content

Feanor

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 1.8TQ '04

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

920 профилни разглеждания

Feanor's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мдааа... Благодаря, колега. Полезна информация. Определено наклони везните. Това с липсващия антифриз особено... Все неприятни гледки изникват в съзнанието ми.
  2. Аз имам абсолютно същите на А4-ката, ама честно казано не знам за какво са... Да, връзва се с иконката на бутона. Миналата седмица ми я вдигнаха - може и да им е пищяла, ама явно не им попречило, мамка им...
  3. Мерси, колега! А, да, 100% ще я гледам много. А иначе за моята, уж на бартер се нави човека, да видим. Аз му давам мойта + 12,000, той ми дава S4-ката...
  4. Хммм, колега, набито око имаш... В интерес на истината, и на живо се забелязва, че е лееееко "намигнала" отпред - разстоянието между капака и единия фар и капака и другия фар е малко различно. Това със задния десен калник не съм го забелязал. Абе, може и да претърпяла някакъв удар...
  5. Със сигурност ще я заведа на доктор и ако всичко й е наред (поне в момента), може би ще я взема. Не знам защо, но съм решил, че разходите по тази кола ще са около 2 пъти повече, отколкото давам за А4-ката. Може и да не е така, ама така ми се иска да си мисля )
  6. 1000-1500?? Много, бе! Това са ~15,000 на година. Според мен доста преувеличаваш... Това би било реално, ако на 3-4 месеца се чупи нещо major, като скоростна кутия, например. Което пък ми се вижда нереално.
  7. Мдаа, подръжката ще е мааалко по-различна от на А4-ката... Ама "кеф цена няма" са казали хората.
  8. Да бе, луда работа - преди седмици цената беше 39,900 лева. Още по-подозрителна става раб'тата.
  9. Колеги, Какво мислите за тази кола? Това, което ме озадачава/притеснява е цената - вижда ми се подозрително ниска... В autoscout и mobile.de започват от ~ 20k EUR. Дори разни ударени са над 10k EUR. Видях колата на живо, изглежда доста запазена. Пробегът е обявен на 83,000. Едва ли е чак толкова малко, но най-вероятно не е и много над тази цифра. Просто салонът е много запазен, за да е на 200к, да речем. Кожата е почти като нова, никъде по пластмасите няма излющен лак. Какво ще кажате? Въобще всякакви мнения за S4 B7 са добре дошли.
  10. Още парички през epay.bg - от Стефка, моя колежка и приятелка. Стискаме палци!
  11. Помощ и от мен през epay.bg... Приятелю, познавам болката ти, знам, че е ужасно... Но колкото и банално да ти звучи, НИКОГА не спирайте да вярвате, не губете надежда - малката ще се оправи! Поздрави, Йосиф
  12. Ти продаваш А6-цата заради една А5-ца, аз продавам А4-ката заради една А6-ца.... Въобще, луд умора няма! Ама нищо де - върти се икономиката, money changes hands, аудитата се връткат. Да се счита за ЪП, много добра кола.
  13. "Defeated"... The poor dashboard suffered a massive DEFEAT in the battle with the Elements
  14. Благодаря, колега - съдейки по сайта, тея ChipsAway изглеждат читави. Ще се свържа с тях. Днес, докато си взимах обратно възлагателното писмо, май се сблъсках с него. Един изрусеничък, метросексуален красавец с диадемка и обеци?
  15. Мдааа, ясноо... Благодаря, daks. Колебаех се, но ти разсея всички колебания. Мда, така ще направя май. Или просто ще си я карам така колата - те са наистина две супер мънички вдлъбнатини.
×
×
  • Create New...